Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Assaidi woest na nederlaag tegen Willem II: ‘We spelen profvoetbal’

Laatste update:

FC Twente leed zondagmiddag een gevoelige nederlaag op bezoek bij Willem II. De formatie van René Hake pakte slechts zes punten uit de eerste acht wedstrijden en staat alleen nog dankzij het doelsaldo buiten de gevarenzone. Oussama Assaidi reageerde na afloop in gesprek met FOX Sports buitengewoon teleurgesteld op de weggegeven tegendoelpunten.

“Ik snap het niet. Ik snap niet dat je bij 1-0 zo'n goal weggeeft, in de laatste minuut van de eerste helft. Als je dat doet, tja... We spelen profvoetbal. In de laatste minuut mag die bal er gewoon niet in. Dat het gebeurt, is gewoon verschrikkelijk”, concludeert Assaidi, die zijn ploeg na 39 minuten spelen nog wel op voorsprong zette vanaf elf meter.

Aanvoerder Danny Holla sluit zich aan bij de vleugelaanvaller. “Het mág gewoon niet. Je moet gewoon de rust halen met een voorsprong. Dat het niet lukt, is verschrikkelijk”, aldus Holla. FC Twente heeft nu evenals Willem II en Roda JC Kerkrade zes punten uit acht wedstrijden. Alleen Sparta Rotterdam heeft minder punten. De ploeg van trainer Alex Pastoor is hekkensluiter met vijf punten.

Denk jij dat FC Twente dit seizoen moet vrezen voor degradatie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben wel klaar met dit Twente, genoeg kwaliteit om van Willem 2 te kunnen winnen. Als ik me niet vergis hebben ze nu 6 punten. Twente mag niet degraderen, ik hoop dat er snel iets gaat veranderen want dit gaat gewoon nergens over.

15 oktober 2017 om 19:05

Staat gewoonnun de tekst dat ze 6 punten hebben... en waarom zouden ze niet moge degraderen? Echt ED waardig zijn ze niet (net als nac, roda, w2 en excelsior overigens). Wordt gewoon genieten van de degradatie-wedstrijden!

Een geweldige overwinning van Willem Ii.
Klasse mannen. Nu op naar een hogere veilige plaats.
Al veel grote Clubs gehad in het begin.

Wat een aanstellerij, er kan toch een keer een bal invliegen in de laatste minuut van de eerste helft? Altijd zo'n gezeur van aanvallers/middenvelders, die dan klagen dat 'zoiets niet mag'. En het is niet alsof de heren Holla en Assaidi zelf nou zulke geweldige spelers zijn, die echt recht van spreken hebben. Dit is de Eredivisie, en er worden flink wat fouten gemaakt. Anders zouden Holla en Assaidi wel in de Jupiler League spelen.

Joh, ben blij dat je nog Eredivisie mag spelen bij een club die, in elk geval van naam, zich subtop mag noemen. Amper 40 wedstrijden gespeeld in 5 jaar tijd, kom op zeg.

15 oktober 2017 om 20:36

Hij heeft kwaliteten voor een beter elftal, en als je het echt over een professionele instelling hebt dan kun je je afvragen waarom je zo weinig gespeeld hebt als je zivrrl kwaliteit hebt en waarom het zolang duurde voordat je fit was.

gaat lekker in twente,voor mijn part vliegen ze er gelijk uit,ik zal er niet rouwig om zijn

Ik snap helemaal niets van dit Twente Spelen tegen Utrecht en eerste helft tegen Heracles goed . De rest is gewoon beneden de maat. Vooral vandaag was het niet om aan te zien. Als dit zo doorgaat is degradatie helemaal niet onmogelijk. Trouwens Assaidi sppelde ook niet de sterren van de hemel vandaag.

Eigenlijk is het een soort vreemdelingen legioen. Bij elkaar geraapte bende die voetballen voor de centen en hun zelf. Ik persoonlijk vind dat Twente erg slecht ingekocht/gehuurd heeft.

15 oktober 2017 om 21:18

Rkc had destijds ook zo'n marktplaats elftal, kwam uit de mond van co adriaanse, en dat leidde uiteindelijk tot degradatie.

Assaidi heeft wel gelijk, Brondeel was met hem, vanmiddag de betere van Twente.
De rest van het team speelde zoals een heerlijke late Oktober (luie) zondagmiddag!
De trainer treft hierin geen enkele blaam.
Ofschoon ik wel m'n twijfel zet bij de wissels tegen het einde van de pot!

16 oktober 2017 om 07:48

@edforce
Ik vond Assaidi te veel solistisch. Probeerde soms wel vier man uit te spelen terwijl er wel vrije spelers naast hem stonden.
Deed me een beetje denken aan Ziyech toendertijd.
Dit was pas de tweede wedstrijd die ik Twente live zag, de rest alleen samenvattingen, maar wel de slechtste tot nu toe.
Wel geteld nul kansen in 97 minuten (met de extra tijd), want die penalty, wat overigs wel terecht was, was ook totaal overbodig.
Nee, dit Twente kon mij, helaas, totaal niet bekoren. Zo slecht vond ik het.
Toch wel jammer als je zag (en overal las) dat ze een stijgende lijn hadden ingezet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren