Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ascoli laat Reggina scoren na controversieel openingsdoelpunt

Laatste update:

Een opmerkelijk moment zaterdag in de Italiaanse Serie B. Tijdens een wedstrijd tussen de laagvliegers Ascoli en Reggina (1-3) werd de bal wegens een blessure buiten de lijnen gespeeld. Dit werd echter niet opgemerkt door de spelers van Ascoli die het spel voortzetten en uiteindelijk scoorden. Een confrontatie tussen de spelers van de beide elftallen en een rode kaart later, liet Ascoli toch de controversiële gelijkmaker maken.

Ascoli's Mirko Antenucci scoorde na veertien minuten spelen toen zijn ploeg de aanval opzocht, zonder zich te realiseren dat Reggina-speler Carlos Valdéz de bal probeerde uit te spelen omdat hij geblesseerd was. Na de vele protesten aan de kant van Reggina ontstond er een opstootje, waarbij Reggina-verdediger Andrea Costa met een rode kaart het veld uit werd gestuurd.

Uiteindelijk gaf Ascoli gehoor aan de protesten van de spelers van Reggina en kreeg Biagio Pagano namens de bezoekers de mogelijkheid om vanaf de aftrap de 1-1 binnen te schieten. De middenvelder mocht zonder tegenstand van de Ascoli-spelers de speelhelft oversteken en simpel de gelijkmaker binnenschieten. Het was de eerste van de drie doelpunten van Reggina dat de wedstrijd met 1-3 won.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat ze toch wel eerlijk zijn. Zo hoort het in het voetbal, eerlijkheid boven alles. Ik denk dat als ze hun niet hadden laten tegenscoren dat er toch wel een hel was losgebarst in die wedstrijd.

Zo hoort het clubs horen voorbeeld te nemen.

Ik zie niet wat de spelers van Ascoli fout doen hoor .. Je bent niet verplicht de bal uit te trappen, het is alleen sociaal. Maar zodra het niet gebeurt kan je niet reageren zoals de spelers van Reggina doen na de 1-0.

6 december 2009 om 00:36

het probleem hier was (wat je overigens net niet ziet in het filmpje omdat het net een paar seconden te laat begint) dat de speler van reggina de bal uit wilde schieten dan zie je opeens de speler van ascoli die de bal aanneemt voordat ie over de lijn gaat en de actie maakt waaruit gescoord wordt.

mooi dat ze dit zo hebben opgelost...goed van de trainer van ascoli dat hij op dit idee kwam zonder bang te zijn om de hel aanhang tegen zich te krijgen...uiteindelijk verloor het de wedstrijd 3-1....

6 december 2009 om 12:24

mee eens wie bepaald dat dat als je geblesseerd bent om de bal uit te trappen en dit keer trapt hij zelf de bal uit maar redde het niet denk dat die speler het ook niet het op gemerkt dus terecht door gespeeld en die rode kaart dus ook terecht vind ik

Mag hij een keer ongehinderd een goal scoren loopt hij in 0:18 nog steeds tegen een verdediger op, het is wel droevig gesteld hoor haha.

Wel heel sportief hoor!

Een sportief gebaar.
Had Ajax dit ook niet eens een keer gedaan?

6 december 2009 om 01:27

Ja, was bij Jong Ajax. Vertonghen wilde een bal terug geven en schoot hem prompt in de kruising. Cambuur had daarna nog de grootste moeite om de bal in het mandje te leggen, toen ze vrij mochten scoren.

Voor hetzelfde geld zit de gokmaffia erachter en is het hele voorval geacteerd. Ik sluit natuurlijk niet uit dat dit gewoon een ongelukje was met een sportief gebaar als reactie .

Zo hoort het. Alleen jammer van die rode kaart want dat was toch het gevolg van de goal.

Reggina doet het trouwens triest slecht in de Serie B. Had toch beter verwacht van de club dat vorig seizoen nog in de Serie A speelde.

6 december 2009 om 12:04

Inderdaad, ook ik had Reginna hoger ingeschat.

Mooi gebaar van Ascoli, want dit hoort natuurlijk niet. Verder spelen terwijl een geblesseerd iemand de bal probeert uit te trappen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren