Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AS Roma gaat Sevilla dertig miljoen euro betalen

Laatste update:
/
Danny Rose mag in de komende weken nog vertrekken bij Tottenham Hotspur. The Spurs zijn bereid mee te werken aan een vertrek van de verdediger, die in de belangstelling van Schalke 04 en Paris Saint-Germain staat. (Daily Mirror)
/
Matteo Darmian wil Manchester United deze week nog verruilen voor een club in de Serie A. Juventus, Napoli en Internazionale zullen dan snel moeten zijn, omdat de transferdeadline spoedig nadert. (Manchester Evening News)
/
AS Roma en Sevilla hebben een akkoord over Steven N’Zonzi, die ook in de belangstelling van AS Monaco en Paris Saint-Germain stond. De Romeinen gaan een bedrag van dertig miljoen euro, exclusief variabelen, neertellen. (Sky Italia)
/
Liverpool is bereid om mee te werken aan een vertrek van Ragnar Klavan. De voormalig verdediger van Heracles Almelo en AZ zou in de belangstelling van Fenerbahçe staan, terwijl hij ook terug kan naar de Bundesliga. (Liverpool Echo)
/
Aston Villa hoopt de aanvalslinie nog met een aantal huurspelers te kunnen versterken. Tammy Abraham van Chelsea, Yannick Bolasie van Everton en Robert Snodgrass van West Ham United bevinden zich op de radar bij the Villans. (Birmingham Mail)
/
RB Leipzig gaat zich versterken met Sebastian Rudy. De Duitse WK-ganger wordt voor vijftien miljoen euro overgenomen van Bayern München en zal spoedig worden gepresenteerd. (SWR Sport)
Zou jij Steven N'Zonzi een goede aanwinst vinden voor AS Roma?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou niet in de wandelgangen moeten. Twitteraccount van Roma heeft een filmpje geplaatst waarin N’Zonzi gearriveerd is in Rome. Dit is bijna een done deal.

14 augustus 2018 om 17:13

On: Vind dit een heerlijke speler om naar de kijken. Zo veel rust aan de Bal, oogt bijna flegmatiek, maar is het niet, want doet zo weinig fout. Of: Met de Italiaanse transferdeadline in zicht, zou Ziyech dan toch nog blijven? Of zou ie dan toch naar Spanje gaan?

hmmm zou zomaar slecht nieuws kunnen zijn voor strootman

14 augustus 2018 om 15:13

Denk dat Nzonzi meer de vervanger is van Nainggolan. Pastore zal wel meer naar voren gaan spelen.

14 augustus 2018 om 17:13

Zijn wel twee wat verschillende soorten spelers, en roma heeft al behoorlijk wat middenvelders staan. Maar ben benieuwd, wellicht dat ie strootman links uitspeelt, pastore vooruit en de rossi wellicht al gaat banken gezien zijn leeftijd

14 augustus 2018 om 17:53

Ja, dat wel, maar wel meer een vervanger voor Nainggolan dan Pastore. Pastore is echt een aanvallend ingestelde speler, maar Nzonzi kan wel de verdedigende taken van Nainggolan opzich nemen. Ik ben benieuwd hoe ze gaan spelen. Een middenveld van de Rossi, Strootman en Nzonzi met Pastore als een soort van 10 daarvoor lijkt me wel heel erg verdedigend.

Strootman krijgt het zwaar met Cristante, Pellegrini, Pastore, N'zonzi en clubicoon De Rossi op het middenveld.

Roma heeft dit jaar echt veel ingekocht zeg. Die willen echt een stap naar boven maken. Mijn gevoel zegt dat de serie A echt in de lift zit.

Dit is toch geen wandelgang materiaal? Di Marzio heeft hier al een melding van gemaakt. N'zonzi is momenteel in Roma voor een medische keuring.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren