Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco houdt stand tegen Lyon; Wallace trapt na op enkels Umtiti

Laatste update:

Koploper Olympique Lyon heeft verzuimd om Paris Saint-Germain en Olympique Marseille op een achterstand van vier punten te zetten. Les Gones bleven zondagavond tegen AS Monaco namelijk op een gelijkspel (0-0) steken en daardoor bedraagt het verschil met de twee achtervolgers nog maar twee punten. Nummer vier Saint-Étienne ging verrassend onderuit bij Caen: 1-0.

/

AS Monaco - Olympique Lyon 0-0
Lyon liet de bal in de beginfase uitstekend gaan en Monaco kon maar geen grip krijgen op de wedstrijd. De bezoekers zetten Danijel Subasic in de eerste helft driemaal aan het werk, maar de grootste kans was voor Dimitar Berbatov. De Bulgaar ondervond echter te veel hinder van Milan Bisevac en kopte tegen de paal. De verdediger van Lyon moest het strijdtoneel even later vanwege een blessure verlaten en ook Andrea Raggi viel uit. Na die blessures daalde het tempo in de wedstrijd en viel er voor rust weinig meer te beleven. Beide ploegen namen weinig risico en leken bang te zijn om fouten te maken.

Monaco speelde een betere tweede helft en dacht ook even op voorsprong te komen, maar een treffer van Joao Moutinho werd afgekeurd. Tegen de gang van het spel in liet Lyon zich even later ook in aanvallend opzicht gelden, maar Nabil Fekir wist een prachtige pass van Yoann Gourcuff niet te verzilveren. Monaco mocht overigens nog van geluk spreken dat het met tien man mocht blijven staan, want verdediger Wallace trapte keihard op de enkel van Samuel Umtiti, maar dat incident ontging de scheidsrechter. Er zou echter geen goal meer vallen in Stade Louis II en daardoor kwam er na zeven duels een einde aan de zegereeks van Lyon.

/

Caen - Saint-Étienne 1-0
Saint-Étienne hoopte in het spoor te blijven van nummer drie Paris Saint-Germain, maar leed zijn tweede competitienederlaag op rij. De thuisploeg kwam op slag van rust op voorsprong: Landry N’Guemo zette Nicolas Seube van de bal af en gaf het leer mee aan Julien Féret, die na een mooie solo doeltreffend uithaalde. Na een uur was Caen ook nog dicht bij de 2-0, maar Herve Bazile hakte naast. In de slotfase miste ook Emiliano Sala nog een enorme kans, want hij schoof het leer voor open doel zomaar in de handen van de keeper. Ricky van Wolfswinkel deed de hele wedstrijd mee, maar kon een nederlaag dus niet voorkomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

heel blij met deze uitslag, als Paris volgende week weet te winnen tegen Lyon kunnen ze eerste staan. Over het algemeen is deze 0-0 terecht gezien de kansen maar Lyon had zeker een penalty verdient en wallace had ook rood moeten krijgen.

Aardige pot met een aantal heerlijke individuele acties, combinaties en aanvallen. Niveau heeft me positief verrast met name van de kant van Lyon. Hadden vroeger echt topspelers, maar tegenwoordig lopen er ook nog wel enkele aardige talenten rond. Jammer dat Ocampos bij Monaco op de bank zit, want dat is echt een heerlijk talent.

Wallace moeten ze schorsen voor een wedstrijd of 6/7 als het aan mij ligt. Bal was niet meer in de buurt.

2 februari 2015 om 21:28

Ocampos speelt waarschijnlijk de rest van het seizoen bij Marseille :D! Huur met optie tot koop aan het einde van het seizoen, heerlijke speler inderdaad.

Ach, weer een illusie armer aan de Loire. Het zou toch zo mooi zijn als we een degelijke aanval hebben volgend seizoen.

2 februari 2015 om 07:27

Zeg dat wel. Ik ben bang dat ze dit seizoen 6de of 7de zullen eindigen. Volgend jaar moet er gewoon worden geïnvesteerd en niet transfervrije spelers worden opgehaald die niet presteren. Maar Asse heeft blijkbaar niet veel te spenderen.

Redelijk spannende wedstrijd. Gelukkig een punt meegenomen, want had hier 0 punten verwacht. Wat een misselijke actie van Wallace zeg....

Op naar volgende week waar Lyon thuis speelt tegen Paris. Gelukkig is Lyon erg sterk thuis en valt Paris de laatste weken tegen. Vorig jaar won Lyon ook thuis van Paris en dit seizoen hebben ze Paris op 1-1 gehouden tijdens de uitwedstrijd in Parijs.

Allez l'ol!

1 februari 2015 om 23:02

PSG is al het hele seizoen uit vorm maar de laatste weken begint Paris juist weer te winnen/in vorm te komen, het wordt in iedergeval een echte kraker zondagavond, de afsluiter van de 24e speelronde.

1 februari 2015 om 23:05

Kijk er erg naar uit! Hoop dat Lyon minder nerveus is dan vandaag.

1 februari 2015 om 23:06

Monaco is voor iedereen lastig om te bespelen, de CL is daar een goed voorbeeld van

2 februari 2015 om 05:09

Wat een verschrikkelijke aanslag van die Wallace inderdaad, neem aan dat hij nog een flink aantal wedstrijden schorsing zal krijgen.

Off: Word wel weer eens tijd voor een kampioenschap voor Lyon al betekent dat wel dat al die jeugdige toppers worden weggeplukt door allerlei clubs.

Lyon doet het wel fantastisch zeg. Ongelooflijk wat zij presteren met zo'n jong team. Het is waarschijnlijk momenteel de meest getalenteerde ploeg in Europa. Allemaal spelers van rond de 20 met uiteraard hier en daar een uitzondering. Vooral in de aanval is het wel erg jong bij Lyon, maar ze doen het toch gewoon uitstekend! Als die spelers bij elkaar blijven voor een paar seizoenen dan komt Lyon weer terug tot de latere rondes in de CL!

1 februari 2015 om 23:13

in een interview vertelde Jallet dat hij heel blij was dat al die jonge spelers zo goed hun koppies erbij hielde en echt gefocust bleven wat vaak mis gaat bij team wat bestaat uit bijna alleen maar jonge spelers. Ik denk dat ze volgend seizoen wel CL gaan spelen, er moet wel echt wat gebeuren mocht dat niet zo zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren