Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arturo Vidal droomt van transfer naar opvallende competitie

Laatste update:
/
De gesprekken tussen Manchester City en Raheem Sterling zijn gestaakt. The Citizens zijn ervan overtuigd dat een contractverlenging van de aanvaller, die tot medio 2023 vastligt, er alsnog gaat komen, zelfs als Jack Grealish wordt aangetrokken. (Daily Mail)
/
De kans is klein dat Thomas Delaney komend seizoen nog het shirt van Borussia Dortmund draagt. De Deense middenvelder staat nog tot medio 2022 onder contract bij die Borussen, maar hij wil zijn toekomst buiten Duitsland vervolgen. (Ruhr Nachrichten)
/
Arturo Vidal staat open voor een vertrek naar Flamengo. Verdediger en landgenoot Mauricio Isla verzekert dat de Chileen een moeilijke periode bij Internazionale heeft gehad en dat een vertrek naar de Braziliaanse Série A tot de mogelijkheden behoort. (Flamengo TV)
/
Josh Doig kan voor de stap naar de Premier League maken. Zowel Watford als Burnley wil de linksback graag inlijven, al is het openingsbod van drie miljoen euro van the Hornets geweigerd door Hibernian. (Daily Mail)
/
Mark van Bommel gaat Josip Brekalo hoogstwaarschijnlijk kwijtraken. De linksbuiten van VfL Wolfsburg is niet gelukkig in de Volkswagen Arena en mikt op een transfer naar het buitenland. (Kicker)
/
Fredrik Aursnes staat voor een overstap naar de 2. Bundesliga. De verdedigende middenvelder van Molde FK geniet staat al langer in de schijnwerpers bij Werder Bremen, dat nu serieus werk wil maken van de transfer. (Transfermarkt.de)
Zie jij Arturo Vidal vertrekken bij Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop echt dat hij vertrekt. Verdient 6,5 miljoen per jaar maar heeft op zijn goal tegen Juve na echt heel weinig goeds gedaan voor Inter. Helaas wilde Conte hem zo super graag hebben...

1 augustus 2021 om 22:55

Grealish is het beste op 10 of op 1 van de 2 nr 8en. Hij is alvast de opvolger van de Bruyne die over 3 jaar niet alle wedstrijden meer kan spelen. Heel slim van city want nu kan grealish alvast wennen komende 2 jaar aan de manier van spelen in het roulatie systeem om dan de grote man te worden.

Ik heb denk ik gemist dat Werder Bremen gepromoveerd is ..

1 augustus 2021 om 21:55

Het kan hard gaan, 2 potjes in de 2. Bundesliga: 4 punten en direct promoveren.

1 augustus 2021 om 22:13

Als dat bij mijn club gebeurt noemen ze dat het hyballa-effect

1 augustus 2021 om 23:57

Of een .....van de vaartje

Voor Thomas Delany is er belangstelling uit de Serie A (AS Roma) en vooral de PL: Norwich, Crystal Palace en Southampton. Wolfsburg lijkt te zijn aufgehaakt.Josip Brekalo wordt o.a. begeerd door Lazio Roma en Real Sociedad.Zijn geen hoogvliegers in de BL.Voor Brekalo had MvB Steven Berghuis kunnen halen.

1 augustus 2021 om 22:34

Dat zijn toch geen clubs om Dortmund voor in te ruilen? Ook m’n favoriete Italiaanse club AS Roma niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren