Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal wil in januari zakendoen met Barcelona

Laatste update:
/
Niet alleen Manchester United heeft het voorzien op Marko Arnautovic. De aanvaller van West Ham United staat ook op de radar van Chelsea. (Daily Express)
/
Veel Europese topclubs azen op Sandro Tonali, middenvelder van Brescia. Ook Manchester City heeft scouts gestuurd naar Italië om 'de nieuwe Andrea Pirlo' aan het werk te zien. (Diverse Italiaanse media)
/
Arsenal is van plan in januari nieuwe gezichten te verwelkomen. Onder anderen aanvaller Ousmane Dembélé van Barcelona staat prominent op het verlanglijstje. (Daily Mirror)
/
Miguel Almiron verkast binnenkort mogelijk naar de Premier League. Newcastle United heeft interesse in de middenvelder van Atlanta United. (Diverse Engelse media)
/
Alex Sandro kan worden gebruikt in een poging van Juventus om Marcelo naar Turijn te halen. De linksback van Real Madrid wil graag herenigd worden met Cristiano Ronaldo. (Tuttosport)
/
Internazionale wil Eduardo Salvio graag transfervrij binnenhengelen. Het contract van de middenvelder van Benfica loopt komende zomer af. (Diverse Italiaanse media)
Zou Ousmane Dembélé passen bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal moet deze speler niet kopen. Heeft helaas te weinig discipline op het moment.

Al zie ik Arsenal natuurlijk graag op de transfermarkt maar dan liever voor wereldtoppers in de verdediging. Als ze verstandig zijn gaan ze voor De Ligt.

Ze moeten weer een vaste plek krijgen in de Champions League. Ik ben benieuwd volgende week tegen Spurs thuis. Hopelijk pakken ze 3 punten. Ik ben er zelf ook bij.

15 november 2018 om 15:49

De Ligt zou een domme keuze zijn. De Ligt is te onervaren en nog lang niet rijp voor de fysieke Premier League. Arsenal kan beter voor Koulibaly of Boateng gaan. Dan haal je een echte leider binnen. De Ligt is nog lang niet klaar om de defensie volledig te dragen bij Arsenal. Arsenal kan het beste ook Koulibaly/Boateng en vervolgens ook Malcom halen. Dan is het elftal compleet.

15 november 2018 om 16:07

Je geeft in een andere comment aan dat Bayern, Boateng weg moet doen omdat "hij niet goed genoeg meer is of niet hongerig genoeg meer is" om daar te spelen. Daarna zeg je Bayern de Ligt moet kopen. In deze comment zeg je dat Arsenal, de Ligt niet moet kopen omdat te onervaren is en niet rijp voor de fysieke Premier League. Dus hij is wel goed genoeg voor Bayern maar niet voor Arsenal? En andersom Boateng is niet goed genoeg meer voor Bayern maar hij moet wel de defensie gaan dragen bij Arsenal? En dan moeten ze Malcolm halen die nog geen half jaar bij Barca zit en daar weinig speelt? Klopt niks van, de Ligt is juist fysiek erg sterk en al helemaal voor zijn leeftijd. Arsenal moet niet aan Boateng gaan beginnen al helemaal met het oog op de toekomst. Koulibaly is veel te duur en Napoli gaat hem niet verkopen alleen voor extreme bedragen.

15 november 2018 om 16:21

@tilburg013:

Dat klopt, maar dat is ook echt correct wat ik zeg. De Ligt zou het in de Bundesliga bij Bayern Munchen veel makkelijker hebben dan bij Arsenal. Bij Arsenal komt er veel meer druk bij kijken en zal De Ligt meteen de man moeten zijn bij een club in de zwaarste en meest fysieke competitie van de wereld, terwijl De Ligt bij Bayern Munchen omringd zal worden met ervaren spelers als Alaba, Javi Martinez, Thiago, Kimmich en Sule. Daar hoeft De Ligt dus niet direct de defensie te dragen en ook de Bundesliga is een veel makkelijkere competitie voor De Ligt dan de Premier League.

Boateng daarentegen, heeft bijna alles al meegemaakt bij Bayern en is dus toe aan een nieuwe uitdaging in een nieuwe competitie. Boateng zou dan absoluut niet misstaan bij Arsenal. Boateng kan met z'n ervaringen die hij heeft opgebouwd, ideaal de defensie van Arsenal leiden, i.t.t. Mathijs de Ligt die nog piepjong en onervaren is en juist ervaren krachten om zich heen nodig heeft die De Ligt kunnen begeleiden.

15 november 2018 om 17:03

Wat Zermatt zegt snijdt zeker hout. Aan één ding gaat hij echter voorbij. Bij Bayern bestaat er niet zoiets als de luwte. Bij een scenario Boateng out, De Ligt in, zal de druk enorm zijn. Die wind houdt een Sule echt niet voor hem weg. Bovendien is het aansluiten bij een topclub die kwakkelt ook risky. Om deze reden is ManUtd ook sterk af te raden.

15 november 2018 om 18:15

Ik denk dat Dembélé onder de vleugel van Aubameyang en Lacazette juist meer kan opbloeien. Hij heeft meer talent dan beide, maar deze ervaren jongens kunnen hem persoonlijk positiver begeleiden. Doordat ze geen taalbarriere hebben en hetzelfde cultuur kennen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren