Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal-uitblinker geniet: ‘Ik was meteen een gelukkig man’

Laatste update:

Arsenal verzekerde zich in juli van de diensten van Lucas Torreira. De middenvelder werd voor naar verluidt dertig miljoen euro overgenomen van Sampdoria en heeft zich reeds opgewerkt tot een publiekslieveling in het Emirates Stadium. Torreira erkent echter dat het ‘niet makkelijk’ is geweest.

Torreira wijst in een interview op het YouTube-kanaal van Arsenal op het taalverschil: “Ik heb geluk, want de trainer is Spaans en de technische staf ook. Dat maakt het makkelijk voor mij, want ze leggen de dingen ook in het Spaans aan mij uit. Het was ook niet makkelijk om aan het voetbal te wennen: de intensiteit, het tempo en het niveau van de wedstrijden.”

“Bij Sampdoria was ik het gewend om in de Serie A en Coppa Italia te spelen, maar nu doe ik in vier competities mee en speel ik in de nationale ploeg”, aldus de dertienvoudig international van Uruguay. Hij had niet verwacht dat hij afgelopen zomer naar een club als Arsenal zou overstappen, zo vertelt Torreira: “Aan het einde van het vorige seizoen werd er over veel clubs gesproken.”

“Ik had nooit gedacht dat ik naar Engeland zou gaan, want er werden voornamelijk Italiaanse clubs genoemd. Voordat ik naar het WK vertrok, werd ik gebeld door Unai Emery. Dat was een grote verrassing voor mij. Ik was meteen een gelukkig man. Daardoor werd ik rustiger en kon ik mij volledig richten op het WK. Ik ben trots dat ik deel uitmaak van zo’n belangrijke club als Arsenal”, besluit Torreira, die in Londen tot medio 2023 tekende.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste aankoop on de pl dit seizoen. Zeker voor die prijs

12 december 2018 om 13:22

Alisson, Keita, Shaqiri, Leno, Anderson, Sokratis en Kepa vond ik veel betere aankopen hoor. Torreira is zeker een belangrijke speler voor Arsenal. Hem hem erbij heeft Arsenal veel meer balans op het middenveld en Xhaka rendeert hier ook beter door, maar Torreira is vind ik niet de beste aankoop van BPL dit seizoen. Dat zijn toch echt: Alisson, Keita, Anderson, Shaqiri, Sokratis, Leno en Kepa Arrizabalaga.

12 december 2018 om 13:31

Keira, shaqiri? Stop alstublieft. Die 2 hebben absoluut niks klaargespeeld. Kepa allisson waren veel te duur om te vergelijken. Torreira kostte 25 die anderen rond de 70/80. Moet je nagaan dat liverpool 40 miljoen betaalde voor keita. Terwijl torreira een betere en jonger cdm is met meer potentie.

12 december 2018 om 13:33

Wat een onzin Zermatt.

Slecht een enkeling die je noemt heeft zijn team dusdanig versterkt. Allison is daar duidelijk een van. Keita zit vaak genoeg op de bank, Shaqiri is ook gewoon een bankspeler (waarom deze in jou ogen betere aankopen zijn zal wel te maken hebben met clubvoorkeur). Sokratis is een leuke aankoop maar niet de redder van Arsenal, Leno is niet eens perse foutloos en Kepa is in geen enkel opzicht beter dan Courtois.

Allison en Anderson zijn wel absolute top aankopen gebleken die echt een team hebben verandert. Daarnaast moet je ook nog eens zien dat Torreira spotgoedkoop was, in tegenstelling tot spelers als Kepa.

12 december 2018 om 13:33

Shaquiri en keita hebben niet eens heel veel wedstrijden gespeeld. Lenovo is goed maar niet foutloos. Kepa doet het goed, maar is niet de hoofdreden van Chelsea's prestaties. Sokratis heeft genoeg matige wedstrijden gehad. Torreira heeft bijna altijd uitstekend gespeeld en is de belangrijkste speler bij Arsenal met aubameyang op dit moment. Dat je al die aankopen beter vind dan de aankoop van torreira is echt heel bizar. En geeft weinig kennis van voetbal weer

12 december 2018 om 13:34

Zermatt , als je naar prijs-kwaliteit-prestatie verhouding kijkt dan staat Torreira gewoon op #1.

12 december 2018 om 13:34

Hoe kan je Keita en Shaqiri noemen, terwijl die niet eens een basisplek hebben bij Liverpool. Daarnaast moet je ook in ogenschouw nemen hoeveel er is betaald voor de verschillende spelers zoals mitchelnous al aangeeft.
Arsenal begon pas te draaien toen Torreira een basisplek kreeg, daarvoor leek het nergens op.

12 december 2018 om 13:40

@Zermatt. Zou je dan ook een argumentatie daarvoor willen geven? Daar ben ik wel benieuwd naar namelijk. Van sommige namen kan ik mij wel wat over voorstellen namelijk (Alisson), maar anderen absoluut niet (Shaqiri, Anderson, Kepa). Qua invloed op het team vind ik dat je eigenlijk alleen kunt kiezen tussen Torreira en Alisson. Alisson is een belangrijke reden waarom Liverpool maar 6 goals tegen heeft dit seizoen en heeft de ploeg stabieler gemaakt. Torreira heeft het middenveld van Arsenal getransformeerd, een strijd toegevoegd in het elftal en daarnaast ook nog aanvallend bepaalde wedstrijden beslist. De reden dat ik dan persoonlijk voor Torreira kies, is omdat hij voor een lage transfersom is gehaald en net iets meer dan Alisson anderen om hem heen beter laat renderen (dit heeft natuurlijk ook met hun posities te maken).

12 december 2018 om 13:48

Keita, Shaqiri? Die 2 spelen niet eens basis. Hoe kun je dat nou betere aankopen noemen? Naby Keita is voor €60(!).000.000 gekocht gast. Torreira is qua prijs/kwaliteit verhouding 100% de beste aankoop van dit seizoen tot zo ver. Allisson en Anderson zijn goed, maar ook all 2 voor heel erg veel geld gekocht. Ik snap al helemaal niet waarom je Leno, Kepa en notabene Sokratis opnoemt.

12 december 2018 om 14:02

Ik ben het niet eens met de betere aankopen volgens Zermatt, maar wat jij beweert T-henry is ook deels onzin. Keita is helemaal geen CDM en of Torreira de beter is en meer potentie heeft, is enorm kort door de bocht. Hij doet het tot nu toe beter, maar qua potentie en of hij daadwerkelijk beter is (iets anders dan het op dit moment beter doen) betwijfel ik. Allebei nog geen half jaar in de PL, te kort voor zulke oordelen. Zeker voor jonge spelers, nog altijd pas 22 en 23.

Maar Torreira doet het goed en blijkt tot nu toe een goede aankoop en dat voor een lage transfersom.

12 december 2018 om 14:02

Zermatt

Er zijn genoeg vragen die ik nu heb, maar laat ik er 1 stellen die je dan wel even moet beantwoorden per speler.

Waarom???

12 december 2018 om 14:03

Alsof het feit dat je momenteel nog niet in de basis bij Liverpool staat ineens betekent dat zij er niks van kunnen. Shaqiri is natuurlijk vooral voor de breedte gehaald en zal niet zo snel een van de drie aanvallers eruit spelen.

Keita is echt wel een ander verhaal, ondanks dat hij tot noch toe weinig tijd heeft gehad om het te laten zien, kan je bij hem toch wel de klasse ervan af zien spatten. Een Robertson bijvoorbeeld speelde ook amper tot aan de winter vorig seizoen.

Desalniettemin is Torreira natuurlijk van enorme waarde voor Arsenal (momenteel al) en zeker voor die prijs is dit een heerlijke aankoop. Toch denk ik dat we van Keita nog een heleboel meer moois gaan zien in de toekomst.

12 december 2018 om 14:10

Precies Lfc11. Als je op dit moment zou moeten zeggen welke speler de koop van het seizoen is, dan heb je in mijn ogen maar twee keuzes: Torreira en Alisson. Beide een grote invloed op hun ploegen, beide nauwelijks aanpassingsproblemen nodig gehad en beide spelen week in-week uit goed. Waarom ik persoonlijk voor Torreira zou kiezen is vanwege zijn transfersom. De rest van Zermatt zijn lijstje vind ik niet in de buurt komen voor de term "beste aankoop". Leno doet het erg goed, maar niet zoals Alisson bijvoorbeeld. Kepa doet het prima, maar t.o.v. Courtois is het geen wereld van verschil. Shaqiri is een toevoeging aan Liverpool, maar geen onbetwiste basisspeler. Keita kent een stroeve start en moet het nog van momenten hebben, plus hij is ook nog eens geen onbetwiste basisspeler en zijn invloed op de ploeg is niet dusdanig groot (op dit moment). Sokratis is voor Arsenal een verbetering, maar niet van het kaliber Virgil van Dijk. En Anderson doet het leuk bij WHU, maar is ook wedstrijden onzichtbaar geweest en is daar bijvoorbeeld niet belangrijker/beter dan Arnautovic. Daarom vind ik dat je alleen kunt kiezen tussen Alisson en Torreira.

12 december 2018 om 14:45

@Zermatt

Alisson: koste 70m. Goede aankoop, maar je krijgt wat je verwacht. Dat is anders bij Torreira. Je betaalt 30m, je krijgt een speler van 70m.

Keita: Bankspeler. Kostte 70-80m. Nee dus.

Shaqiri: Breedtespeler. Torreira is een sleutelspeler.

Leno: Maakte al een paar fouten hier en daar en keept niet eens zoveel beter dan Cech.

Anderson: ook pas de laatste paar weken op dreef eigenlijk en dan niet van een niveau dat hij in dit rijtje thuishoort, laat staan dat hij beter dan Torreira speelt.

Sokratis: lol

Kepa: zelfde verhaal als Allison, alleen is Alisson een stuk beter gebleken. Keept eigenlijk als iets beter dan Leno. Iets. En dat is niet goed genoeg.

12 december 2018 om 14:46

Zermatt soms vraag ik me oprecht af of je aan het trollen bent of serieus bent.

On: Geweldige speler Torreira. Ik denk dat hij was wat wij mistte de afgelopen jaren, sinds Viera eigenlijk niet meer zo een speler gehad. Misschien Diaby maar dat verhaal kennen we allemaal wel.

12 december 2018 om 15:20

Vieira was ook niet zo'n speler, dat was Gilberto.

12 december 2018 om 18:51

Even realistisch: Alisson doet het enorm goed, dat is waar. Shaqiri doet het ook goed, maar is absoluut geen basisspeler. Keita valt tegen, Leno doet het aardig, net zoals Sokratis en Kepa, maar niet op het niveau van Torreira.

De 5 beste aankopen zijn denk ik Torreira bij Arsenal, , Maddison en Ricardo Pereira bij Leicester, Richarlison bij Everton en Alisson bij Liverpool.

In de media hebben we gelezen dat het er voor of tijdens het WK de transfer is afgerond. Goed om van hem zelf te horen dat het voor het wk is geregeld.

He comes from Uruguay, he’s only 5ft high. Wat een terriër hebben wij eindelijk weer op het middenveld. Dat hij dan ook nog eens goede en belangrijke goals gaat scoren. Dolgelukkig met m.

Dit is een hele sterke en slimme aankoop gebleken, zo zien we ook dat Sokratis een hele goed aankoop is. Ik ben benieuwd dat als Emery en Sven straks weer de markt op mogen en wat meer kunnen uitgeven wat er uit de hoge hoed tevoorschijn komt.

Ik hoop in ieder geval dat we met een Winger versterken en nog wat dead wood kunnen ruimen.

12 december 2018 om 13:35

Een winger en een centrale verdediger zou ideaal zijn. Ik verwacht niet dat Koscielny nog op niveau gaat komen. Gezien de langdurige blessure van Holding houdt Arsenal slechts twee echte centrale verdedigers over waar je een beetje op kan vertrouwen; Mustafi en Sokratis. Daarbij is Mustafi ook te vaak geblesseerd. Mavrapanos kan het niveau nog niet goed genoeg aan en Monreal is geen echte CV.

Een winger is een must, meer omdat Arsenal momenteel 0 echte wingers in de selectie heeft. Iwobi, Mkhi en Auba zijn namelijk geen wingers.

12 december 2018 om 13:45

Toch zou ik liever de volledige prioriteit op een CV zetten. Liever eerst een echt goede CV en dan volgend jaar een winger, dan nu van beide weer net niet. Dan zou ik graag zien dat Arsenal het net zoals Liverpool doet met Van Dijk. Koulibaly zal veel gaan kosten, maar is wel mijn droom kandidaat. Ga daar dan ook vol voor.

12 december 2018 om 13:57

De prioriteit op een CV kan ik me goed in vinden. Koulibaly zou een enorme aanwinst zijn. Dan ook gewoon alvast Bergwijn ophalen om te laten wennen.

12 december 2018 om 14:01

Ik ook liever een echte CV eerst inderdaad. Van achteruit je team versterken heeft sws mijn voorkeur. Ik heb gisteren aandachtig gekeken naar die Koulibaly, wat een beest is dat zeg. Grote donkere versie van Torreira als het op verdedigen aankomt; dicht erop, geen ruimte geven en veel kracht in zijn tussenkomsten. Hij had wel wat slordigheden en zat er bij de goal niet goed bij, maar verder mag hij wat mij betreft zeker komen.

12 december 2018 om 14:02

Haha, dat zou ik zeker niet verkeerd vinden ! Mavropanos zie ik wel potentie in trouwens. Als het mogelijk is om Koulibaly te halen dan heb je fysiek en voetballend een impuls. Eigenlijk vind ik Koulibaly en Van Dijk zeer vergelijkbaar qua kwaliteiten, en ik denk dat Koulibaly bij ons hetzelfde effect teweeg zou brengen als wat Van Dijk bij Liverpool deed. Naast hem kun je dan Sokratis zetten, met mogelijk op termijn Holding (als hij goed terug komt na zijn blessure en dan de stijgende lijn weer weet op te pakken). Dan Mavropanos en Mustafi als back-up.

12 december 2018 om 14:08

Ik zou Koscielny toch even afwachten en ik heb eigenlijk wel hoge verwachtingen van Mavropanos. Kijk wat Emery met Holding heeft gedaan in een half jaar, Dinos stond in de onzekere laatste periode van Wenger ook goed te voetballen.

Ik hoop dat hij dat niveau weer kan aantikken. Mocht Koscielny inderdaad tegenvallen en Mavropanos niet het gewenste niveau hebben zou ik eind januari toch nog even kijken naar de mogelijkheden. Een winger is nu al een langer bekende issue en je ziet dat het een missende puzzelstuk is in onze aanvalsspel, eentje die 2 man voorbij rent en een voorzet panklaar legt mis je gewoon.

12 december 2018 om 14:15

senorsam.

Afwachten is prima, maar voor de blessure was Kos ook al echt zichtbaar bezig met zijn retour. Daarnaast is het toch een risico om te gokken op Mavrapanos, daarom denk ik dat een CV echt een must is.

12 december 2018 om 15:57

Zou dan beginnen met een centrale verdediger. Verdedigende zekerheid is veel belangrijker dan een aanvaller die een paar leuke acties maakt voor Arsenal nu. Als 1 van de aanvallers wegvalt heb je nog wel een leuke vervanger ergens maar als er een verdediger wegvalt gaat dat je punten kosten.

Het is pas z’n eerste seizoen. Maar als hij zo door blijft gaan gaat Arsenal er veel plezier aan hebben. Tenminste, als ze hem kunnen behouden.

Aankoop van het seizoen. Zag bij Sampdoria dat dit de perfecte speler was voor Arsenal vanwege zijn mix van inzet, voetballend vermogen en tactisch inzicht en positionering en was dolblij toen ze hem ook nog haalde ook.

Speelt nu van een dusdanig niveau dat je bijna verwacht dat je volgende zomer een flink bod mag verwachten. Denk dat hij nu namelijk ook goed zou passen bij Manchester City, op de plek van Fernandinho.

12 december 2018 om 15:58

Ik denk niet dat Arsenal zo'n belangrijke sleutelspeler gaat verkopen aan een concurrent hoor, of er moet 200 miljoen euro op tafel komen, maar dat gaat Man City nooit betalen voor een Cvm.

Man City en Guardiola hadden gewoon veel scherper moeten zijn met scouten en Torreira moeten halen van Sampdoria. Torreira was de perfecte opvolger geweest voor Fernandinho.

12 december 2018 om 18:45

City was deze zomer inderdaad verrassend stil op de transfermarkt, eigenlijk alleen Mahrez gehaald en dat was het.

12 december 2018 om 20:15

En eigenlijk was Mahrez de speler die Arsenal nodig had. Hij was echt perfect voor die rechterkant.

Ik riep het al tijdens het wk waar hij de eerste wedstrijd op de bank zat met torreira erin speel je veel beter daarna kwam hij in de basis en ging het beter. En toen zei ik ook als arsenal hem daadwerkelijk binnen weet te halen gaat arsenal beter presteren en kijk arsenal nu.

12 december 2018 om 15:35

Nou, voortaan ga ik met jou naar de casino, aangezien je alles van tevoren weet.

12 december 2018 om 15:38

Kun je ons ook even vertellen wie de Champions League dit jaar gaat winnen?

Prima speler voor Arsenal met lekker veel gif in zijn spel. Als die zo doorgaat kan die over een paar jaar vast nog wel een stapje omhoog.

12 december 2018 om 17:55

Als hij zo doorgaat bij Arsenal kan hij straks alleen nog maar een stapje omlaag! Hij gaat Arsenal naar een nieuw niveau brengen, haha.

Eindelijk is het best een raar idee dat hij niet speelde bij een niet draaiend Uruguay en nu uitblinker is bij Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren