Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal stuurt Sanchez Watt vier weken naar Southend United

Laatste update:

Arsenal laat Herschel Sanchez Watt ervaring opdoen in de League One, het op twee na hoogste niveau in Engeland. De achttienjarige aanvaller wordt een maand verhuurd aan Southend United, zo meldt de Londense club dinsdagavond. Sanchez Watt maakte eerder dit seizoen een goede indruk in de Carling Cup.

Sanchez Watt debuteerde dit seizoen in de hoofdmacht in de Carling Cup tegen West Bromwich Albion (2-0). De geboren en getogen Londenaar maakte in het treffen het eerste doelpunt van de wedstrijd. Daarna maakte hij tegen Liverpool en Manchester City zijn opwachting als invaller, zonder te scoren.

Voor de Champions League-wedstrijd tegen Standard Luik behoorde Sanchez Watt ook tot de wedstrijdselectie, maar toen bleef de aanvaller negentig minuten op de reservebank. Sanchez Watt, die zowel aan de vleugels als in spits uit de voeten kan, tekende in november 2009 een sterk verbeterd contract.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

mooi is een zeer goed talent al vind ik persoonlijk dat ie beter in de championschip kom spelen bij barnsley of crystal palace das toch het beter nivaeu en perfect om te ontwikkelen .

Ik vraag me eigenlijk af wat het nut is van vier weken verhuren. Huren is op zich een goed alternatief voor de jonge spelers om ervaring op te doen, maar Watt wordt maar 4 weken verhuurd. Dan kom je daar, moet je even wennen aan je medespelers en de club. Dan is je periode eigenlijk weer voorbij

Desondanks wens ik hem veel succes

2 februari 2010 om 20:23

aak worden deze verhuurperiodes verlengd. Hij kan een maandje nu proefdraaien, zonder dat het een groot risico is voor de club om een dure speler lange tijd aan zich te laten binden. Wellicht blijft hij dan tot het einde van het seizoen.

2 februari 2010 om 22:26

Maar toch, 4 weken !? Net of je dan weet wat hij kan. Nu kunnen ze toch ook wel scoutingsrapporten van hem maken? En dat je bij Arsenal speelt als 18 jarige, zegt toch ook wel wat?

Kunnen ze Almounia niet even verhuren?

On: Mooi voor hem, kan hij toch wat wedstrijdritme opdoen.

3 februari 2010 om 08:13

Die Almunia is een keeper van niks, je zag het al tegen United, de makkelijkste ballen had hij niet klem, en dan maakt hij daarna vaak nog zo'n showduik. Nergens voor nodig... Wenger moet niet zo eigenwijs doen en gewoon Fabianski erin zetten.

Het is wel goed om een jongen ervaring te laten opdoen, maar voor 4 weken? Tegen de tijd dat hij zich heeft aangepast moet ie zich weer melden bij Arsenal. Ik stel me toch serieus vragen bij zo'n manier van werken.

die 4 weken zullen toch genoeg zijn om hem te laten zien dat hij hard moet werken bij Arsenal om te slagen en niet terecht te hoeven komen in het 3e Engelse niveau. Dit is alleen maar een leermiddel om deze jongen wakker te krijgen dat er ook clubs zijn waar het allemaal ''iets minder'' is geregeld zowel binnen het veld als erbuiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren