Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal speelt beter tegen Bayern dan tegen een club als Olympiacos’

Laatste update:
/

Het wordt voor Arsenal nog een flinke klus om plaatsing voor de volgende ronde van de Champions League af te dwingen. Met nog twee wedstrijden te spelen staan the Gunners op plek vier in Groep F; er zal gewonnen moeten worden van Dinamo Zagreb en Olympiacos. Oud-aanvaller Robert Pirès is er niet gerust op.

“Als je tegen een club als Dinamo Zagreb speelt, zal je altijd moeten aanvallen”, zegt Pirès in gesprek met Perform. “Soms vergeet je te verdedigen en dan krijg je counters om de oren. Aan de andere kant krijg je in de Champions League vaak ruimte, tegen clubs als Bayern München, clubs die zelfs nog beter zijn.”

“Voor een ploeg als Arsenal is dat prachtig. Daarom won Arsenal in het Emirates Stadium van Bayern München, de enige club die dit seizoen van Bayern heeft gewonnen. Concluderend: Arsenal speelt beter tegen Bayern München dan tegen een club als Olympiacos. Tegen zo’n club krijg je geen ruimte en krijg je een counter om de oren”, aldus Pirès.

Denk je dat Arsenal de volgende ronde van de Champions League nog haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb meer het idee dat het een motivatieprobleem is, dat ze de tegenstander gewoon onderschatten. (of zichzelf overschatten). Veel spelers zijn ook duidelijk gewoon te laks. Als je Ramsey soms ziet spelen is hij gewoon te nonchalant dit seizoen. Giroud is niet effectief genoeg en probeert af en toe iets uit een hoed te toveren waar hij helemaal niet goed genoeg voor is. Sanchez heeft in zijn vermoeidheid ook vaak foute passes, maar dat wordt overschaduwd door zijn over het algemeen gewoon geweldige spel. Kos & Ozil zijn de redenen waardoor we bovenin meedoen. De teamlaksheid is de reden dat we zo goed als klaar zijn in de CL

23 november 2015 om 14:33

Je vergeet duidelijk Coq, als het waar is dat hij er 4 maanden uit ligt hebben we een groot probleem! Wenger zal duidelijk moeten investeren in de winter.

23 november 2015 om 14:35

Koscienly, Özil én SancheZ zijn de redenen, SancheZ is ook gewoon heel erg belangrijk geweest hoor.

23 november 2015 om 14:36

Oh ja en coq zoals karelpsv zegt hij was ook brlangrijk

23 november 2015 om 17:49

Denken jullie dat Bielik het zou kunnen proberen?

Wat mij betreft mag het nu helemaal over zijn met die CL. Na het verlies van Coq moeten we helemaal niet willen om ook nog op donderdagavond te moeten spelen. Vooral niet als je ook nog eens een team loot uit Azerbeidzjan of weet ik veel waar.

23 november 2015 om 14:37

Hoezo azebijdzjan?

23 november 2015 om 14:41

Uefa cup

23 november 2015 om 18:33

Ver reizen, ontstaat vermoeidheid.

In ieder geval zijn wij vanavond uit bij Bayern volstrekt kansloos. Ik ben vaak optimistisch voor mijn eigen club, maar denken dat we ons vanavond gaan plaatsen voor de volgende ronde is buiten alle werkelijkheid. Uiteraard blijf ik hopen op een stunt vanavond, en ga er ook na toe. Maar ben wel realistisch, we hebben op de schaal van 100 % 5 % kans denk ik om niet te verliezen. Dat Bayern is gewoon ongelooflijk.

Desalniettemin, gaan we ons plaatsen tegen Arsenal thuis. Want we gaan echt niet met 2 goals verschil verliezen, of met een 3-4 fsow. Om eerlijk te zijn denk ik dat Olympiacos thuis gaat winnen van Arsenal en anders gelijk.

Forzaaa Olympiacos!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren