Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal opent onderhandelingen over sensatiespits

Laatste update:
/
De toekomst van Wayne Rooney als international van Engeland lijkt uitgespeeld. Bondscoach Gareth Southgate is van plan om hem niet op te roepen voor de komende interlands tegen Schotland en Frankrijk. (Times)
/
West Ham United is afgehaakt in de strijd om Jermain Defoe. De weg naar Bournemouth ligt daardoor open en beide partijen verwachten binnen een week tot een akkoord te kunnen komen. (Daily Telegraph)
/
De gesprekken tussen KAS Eupen en Arsenal over een transfer van Henry Onyekuru zijn inmiddels geopend. Ook Everton, Southampton en West Bromwich Albion zijn geïnteresseerd in de diensten van de Nigeriaanse spits. (Sky Sports)
/
Atlético Madrid gaat zich mengen in de strijd om Fabinho, maar de concurrentie is hevig. Ook Manchester City, Manchester United, Barcelona, Internazionale en Arsenal willen de Braziliaan graag overnemen van AS Monaco. (Marca)
/
Sevilla kan Stevan Jovetic voor veertien miljoen euro definitief overnemen van Internazionale en wil graag gebruik maken van die mogelijkheid. De salariseisen van de Montenegrijn kunnen echter een obstakel vormen. (Mundo Deportivo)
/
Met een bedrag van 58 miljoen euro hoopt Manchester City Alexis Sánchez los te weken bij Arsenal. The Citizens hebben de beste papieren om de aanvaller binnen te hengelen komende zomer. (Manchester Evening News)
/
Marco Silva degradeerde dit seizoen met Hull City uit de Premier League, maar hoeft zich over zijn persoonlijke toekomst geen zorgen te maken. FC Porto wil de oefenmeester graag contracteren. (The Independent)
/
Manchester City dreigt een van zijn grootste talenten kwijt te raken aan AS Monaco. De Monegasken hebben een half miljoen euro over voor middenvelder Taylor Richards, die dit seizoen liefst 28 doelpunten wist te maken. (Yahoo)
Is Henry Onyekuru (al) goed genoeg voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We zien hier weer eens het indrukwekkende transferbeleid van Arsenal

24 mei 2017 om 01:05

Je kan wel lachen maar een goudklompje relatief goedkoop contracteren om hem 1 of 2 jaar elders te laten rijpen is geen slecht plan. Liverpool en Chelsea waren ook geïnteresseerd als ik me niet vergis, net als veel kleinere Engelse ploegen, maar ik ben benieuwd of hij überhaupt aan een werkvergunning raakt. Dat wordt nog een moeilijk verhaal.

24 mei 2017 om 05:32

Waar t omgaat is dat zo'n transfer bij Arsenal als groot nieuws wordt binnen gehaald terwijl bij Chelsea dít standaard is. Chelsea haalt by default iedere zomer een handjevol talenten op. Dit is t ambitieverschil tussen Arsenal en Chelsea.

24 mei 2017 om 07:32

Nee, de media maken hier groot nieuws van. Arsenal zelf doet dat niet. Media, zoals VZ, gebruiken van deze sensatiekoppen omdat ze weten dat het veel clicks en reacties oproept. Arsenal zelf roept helemaal niet dat ze het nieuwe wereldtalent vastleggen met zo'n speler, maar dat wordt er altijd wel van gemaakt..

24 mei 2017 om 08:55

Als M'bappe vorig jaar naar Arsenal was gegaan had je dezelfde opmerkingen kunnen verwachten. Jaar later: 'arsenal had hem gewoon binnen moeten halen' Met andere woorden. Het is ook nooit goed.

24 mei 2017 om 10:37

Omdat Mbappe een uitzondering is.

24 mei 2017 om 11:16

Misschien is Onyekuru ook een uitzondering. Je kon van tevoren nooit raden dat Mbappe zo'n groei in een relatief korte tijd zou maken.

24 mei 2017 om 13:52

Onyekuru is de gok zeker waard, nerazzurri. Ik weet dat jij ook een Belg bent en ik neem aan dat je onze vaderlandse competitie wel wat volgt.

Het is geen kaliber Mbappe maar sowieso is het een goede investering. Nu betaal je 6-8 miljoen en zelfs al slaagt hij niet helemaal bij Arsenal, kan je hem binnen 2 a 3 jaar nog kwijt voor 15 of 20 aan Stoke City.

Echter zie ik hem wel slagen in de Europese top. Nog niet direct, eerst een tussenstap (arsenal kan hem bijvoorbeeld uitlenen) maar ik kan me geen speler herinneren die als 19-jarige flankaanvaller direct topschutter wordt (bij een klein ploegje dan nog) in zijn eerste jaar Europa, wat dus enorm wennen is. In Afrika was het volledig anders voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren