Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal moet na penalty's hoofd buigen voor Atlético ondanks prachttreffer

Laatste update:

Atlético Madrid en Arsenal hebben woensdagmiddag in reguliere speeltijd tegen elkaar gelijkgespeeld. De ploeg van trainer Diego Simeone was in de eerste helft de onderliggende partij, maar de Londenaren konden in tegenstelling tot Atlético niet tot scoren komen in de eerste 45 minuten. Na de thee kwam Arsenal nog langszij (1-1), waardoor een strafschoppenserie de beslissing bracht in het voordeel van Atlético.

Voor beide clubs betrof het duel in het National Stadium in Singapore de eerste wedstrijd in het kader van de International Champions Cup. De formatie van manager Unai Emery had na het startsignaal het veldoverwicht én de betere mogelijkheden, maar het was Atlético dat vlak voor de onderbreking toesloeg. Luciano Vietto kopte hard raak na een strakke voorzet vanaf de rechterkant.

Emery kon desalniettemin tevreden zijn over het spel van enkele spelers, waaronder jongelingen Reiss Nelson, Matteo Guendouzi en Emile-Smith Rowe. In de tweede helft kwamen the Gunners snel langszij via een treffer van laatstgenoemde speler. De jonge middenvelder soleerde door het middenveld van Atlético heen en rondde met een heerlijke knal op prachtige wijze af.

Na de treffer van Rowe besloot met name Arsenal veel wissels toe te passen, waarbij onder anderen Henrikh Mkhitaryan, Calum Chambers en Lucas Pérez het veld betraden. In de 74ste minuut was het Atlético die zeven wissels doorvoerde. Het wisselbeleid van beide trainers sorteerde weinig effect, waardoor strafschoppen volgden. Atlético bleek koelbloediger en pakte de eerste zege in het prestigieuze toernooi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
26 juli 2018 om 15:51

Die had niet veel te doen, bij de goal was ie ook gewoon kansloos na een gelukkige voorzet vanaf de zijkant en goed koppen van Vietto.

Jammer, vond Arsenal overall beter spelen maarja, het blijft Atlético eh.

26 juli 2018 om 15:56

Aan de ene kant heb je wel gelijk maar aan de andere kant moet ik wel zeggen dat ze net zoals in de Europa League vrijwel niks hebben gecreëerd. Maar het maakt niks uit, het was een wedstrijd tussen de B-elftallen en het zal hun een worst wezen wat de uitslag is geworden.

26 juli 2018 om 16:16

In de Europa League in de thuiswedstrijd van Arsenal had Arsenal meer dan genoeg gecreëerd in mijn ogen. Alleen de afwerking was of niet goed genoeg of Oblak keepte zeer goed. Er waren in ieder geval kansen zat om die wedstrijd met 3-0 te hebben gewonnen.

Dit was niet zo’n mooie wedstrijd als op papier, daarvoor mistte vooral Atletico te veel spelers. Alleen Oblak en Thomas gaan in de basis spelen denk ik. Juanfran, Correa, Rodri, Adan, Gameiro en Vietto zullen bij de wedstrijdselectie horen en de rest gaan we alleen zien als er veel geblesseerden zijn. Wel lekker trouwens dat Adan 3 penalties tegenhield want hij zal waarschijnlijk in de beker keepen dus dat kan nog wel eens van pas komen.

Was een goeie pot van Arsenal. Voornamelijk de eerste helft. Na bekant heel het elftal gewisseld te hebben werd het duidelijk minder. Die doelpuntenmaker speelde goed zeg, en ook Guendouzi speelde echt niet verkeerd. Verder ben ik nog niet helemaal overtuigd van Auba op de linkerkant. Ik heb hem toch liever in de spits. Op naar PSG!

Wat waren de penalties van Arsenal slecht zeg lol.

Behalve Maitland-Niles. Held. Hopen dat hij veel minuten gaat maken en de voorkeur krijgt op Elneny.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren