Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal en Tottenham strijden om Man United-stopper

Laatste update:
/
Fatih Terim wil Mattia Destro naar Galatasaray halen. De aanvaller van Bologna verkast mogelijk in januari en werd eerder al in verband gebracht met Sassuolo en SPAL. (Corriere dello Sport)
/
Internazionale staat voortdurend in contact met SPAL over Manuel Lazzari. Ook Atalanta, Fiorentina, Lazio, AS Roma, Napoli en Torino hebben het voorzien op de Italiaans international. (La Gazzetta dello Sport)
/
Arsenal is niet de enige Londense club met interesse in Manchester United-verdediger Eric Bailly. The Gunners krijgen namelijk concurrentie van aartsrivaal Tottenham Hotspur. (Daily Record)
/
Manchester United is van plan om zich op zijn beurt tot Napoli te wenden. Kalidou Koulibaly moet de verdediging van de ploeg van trainer José Mourinho komen versterken. (Daily Record)
/
Juventus is de belangrijkste gegadigde om Jean-Clair Todibo over te nemen van Toulouse. Andere clubs met interesse zijn Internazionale, AC Milan, Napoli, RB Leipzig, Bayern München, Sassuolo en Sampdoria. (Sky Italia)
/
Angelo Ogbonna kan terugkeren naar de Serie A. De verdediger van West Ham United, die om en nabij de vijf miljoen euro moet kosten, is in beeld bij AS Roma en AC Milan. (Calciomercato)
Vind jij dat Manchester United afscheid moet nemen van Eric Bailly?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Arsenal zich versterkt met hem. Als United hem liever wil verkopen zal de prijs niet hoog uitvallen lijkt mij en de verdediging is momenteel de zwakste linie.

Arsenal of spurs wie gaat er meer betalen aan salarissen dat is ook de vraag. Arsenal heeft hem nodig en geld genoeg
Spurs ook vanwege vertonghe die weggaat toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren