Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot: ‘Ik ben blij dat ik zelf niet met dit soort simpele analyses wegkom’

Laatste update:

Arne Slot gelooft niet dat Feyenoord door een mindere fase gaat in de Eredivisie. De Rotterdammers verloren met 2-1 van FC Twente en hadden een week later moeite met RKC Waalwijk, dat wel met 1-2 werd verslagen. Slot snapt tevens niet dat er kritisch wordt gesproken over Santiago Gimenez, die al twee wedstrijden droog staat bij Feyenoord.

"Dat we in mindere vorm steken of dat de spits in mindere vorm is, daar geloof ik niet zo in. Tegen FC Twente waren we niet goed. Tegen RKC kregen we heel veel kansen en dan is de uitslag van 1-2 te mager", wordt de Feyenoord-coach op het persmoment in aanloop naar het Champions League-duel met Lazio geciteerd door onder meer het Algemeen Dagblad.

"Dan komt er kritiek, dat is juist een compliment", verwijst Slot naar de kritische benadering in de diverse media en van sommige analisten in de afgelopen twee weken. "Ik hoor ook dat we slap zouden zijn gestart tegen RKC. Maar Giménez staat binnen een minuut alleen voor de keeper."

"Dat wordt dan in hapklare brokken geserveerd in analyses. En dat willen mensen ook zo. Maar ik ben blij dat ik zelf niet met dit soort simpele analyses wegkom", laat de coach van de Nederlandse Champions League-deelnemer duidelijk weten hoe hij denkt over het analistengilde.

Gimenez
Slot neemt het juist op voor de tegen RKC falende Gimenez. "Nou, dat is eigenlijk een compliment aan Gimenez, dat er nu al zoveel aandacht wordt besteed aan het feit dat hij twee duels niet het net vindt", klinkt het in gesprek met De Telegraaf.

"Ik heb wel gesproken met Santi, maar niet specifiek over de Panenka. Ik praat met andere spelers ook als het even wat minder gaat. Maar zit Santi in een mindere fase als hij twee keer niet scoort?"

De oefenmeester van Feyenoord eist wel van Gimenez dat hij tegen Lazio een voortrekkersrol vervult en ook als zijn ploeg niet in balbezit is het vuile werk niet schuwt. "Maar ik verwacht dat hij hard werkt, en dan zullen de doelpunten ook weer komen", klinkt het hoopvol. Gimenez scoorde thuis tegen Lazio (3-1 winst) tweemaal, zijn eerste twee goals in de Champions League.

Wieffer
Mats Wieffer ontbrak tegen RKC wegens ziekte, maar Slot verwacht dat de middenvelder dinsdag start tegen Lazio. "Mats voelt zich inmiddels een stuk fitter dan afgelopen zaterdag. Ik heb daarom alle reden om aan te nemen dat hij morgen (dinsdag, red.) kan spelen. Maar hij gaat wel vanavond pas weer voor het eerst meetrainen, dus we moeten die training nog wel afwachten", aldus Slot, die sowieso uitsluit dat Gernot Trauner een basisplaats krijgt.

Lazio - Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Behalve als ze nu verliezen van Lazio…Dan is de housanna stemming wel weg. 7 punten achter op PSV en 3e in CL poule.

6 november 2023 om 20:22

Ook geen schande he, wij zijn geen europese grootmacht die even uit bij Lazio gaat winnen.

6 november 2023 om 21:12

Nee joh, inderdaad. Zo is t ook. Overwinteren in Europa is prima prestatie.

6 november 2023 om 21:13

En als morgen winnen ze daarna zondag winnen en psv verliest dan is de hosanna stemming weer terug... en als ze daarna alles winnen worden ze kampioen en winnen ze de CL....(leuk, he zo'n "als" verhaaltje kan je positief of negatief maken)

Ah typisch Slot. Als hij wint is hij de leuke gozer, hosanna, grappen en grollen met de pers. Maar gaat het iets minder begint hij steken onder water uit te delen.

Jammer want volgens mij vinden we hem allemaal een uitstekende trainer. Die dit absoluut niet nodig heeft.

6 november 2023 om 20:32

Hij is gewoon scherp, en altijd op de inhoud. Als hij onzin hoort onderbouwt hij waarom hij dat onzin vindt. Dat is wat anders dan emotioneel met de wind van winst & verlies meewaaien. En natuurlijk zit hij beter in z'n vel als hij heeft gewonnen dan wanneer hij heeft verloren. Ik zou niet graag een trainer willen hebben waarbij dat niet zo is.

6 november 2023 om 20:37

Zo kun je het ook bekijken blijkbaar. Ik zie het meer als iemand die als een boer met kiespijn reageert omdat men wat kritische vragen stelt.

En wat heer wonderdokter toptrainer dan allemaal analyseert snappen de analisten toch niet.

6 november 2023 om 20:50

Het slaat toch ook nergens op. PSV doet het beter in de ED, Feyenoord in Europa. Tegen Twente kan je gewoon verliezen want die zijn al weet ik hoelang thuis ongeslagen. Feyenoord heeft het idd verpest door de 2 eerste wedstrijden. Maar dat doet voor de huidige vorm toch allang niet meer terzake? Toen PSV laatst met de hakken over de sloot won van Volendam had toch ook niemand het over een vormdip? Maar ook gezien de manier hoe je Slot aanspreekt spreekt vooral veel afgunst uit.

En ondertussen maar je eigen spelers beschermen ondanks alle wanprestaties dit seizoen haha.

6 november 2023 om 21:10

Hoezo? Ik geef toch aan dat het een uistekende trainer is maar hij reageert er gewoon giftig op.

In plaats van te zeggen dat iedereen het verkeerd ziet (want dat zegt hij door aan te geven dat het allemaal veel moeilijker is)kan hij toch ook beamen dat het 2 wedstrijden minder gaat ?

6 november 2023 om 21:17

Heb juist het idee dat hij eigenlijk altijd hetzelfde reageert, maar als alles goed gaat reageert hij logischerwijs op meer positieve vragen en als het minder gaat dan op vragen met een negatieve insteek.
En juist mensen hier reageren dan ineens overdreven op zijn antwoorden.

6 november 2023 om 21:24

mentalist, Giftig? Hoe van Gaal soms op de pers reageert, dat is giftig. Hij countert hier vrij rustig de kritische noot met een voorbeeld als argument. Iets wat ik niet veel coaches of mensen in het voetbal zie doen wanneer het de media betreft.

6 november 2023 om 21:39

Eazy-e, Vergeleken met van Gaal doet Arne het veel geslepener. Maar ook dit is een beetje een giftige reactie.

Ook als je binnen 1 minuut voor de keeper staat kun je heus wel slap beginnen bijvoorbeeld. Maar dat zijn "hapklare brokken voor de meute" want wij domoren snappen het geraffineerde tactische schaakspel niet.

6 november 2023 om 21:54

mentalist, volgens mij snap je de betekenis van de helft van wat je schrijft niet of probeer je het expres verkeerd te gebruiken om te overdrijven.

"dan komt er kritiek, dat is juist een compliment"

Toch weet jij enkel hierover te schrijven:
"ik hoor ook dat we slap zouden zijn gestart tegen RKC. Maar Giménez staat binnen een minuut alleen voor de keeper."

Als je slap begint dan zet je geen druk, jaag je niet hard genoeg af, creëer je geen kansen etc. Volgens mij weet jij prima wat slap beginnen is of wat slap voetbal is.

6 november 2023 om 21:04

Juist goed dat een coach een keer iets zegt over de matige analyses op de televisie. Het slaat namelijk ook nergens op.

Toen slot vorig jaar tijdens het WK een keer bij de NOS zat was het een verademing tov van de andere analisten. Eindelijk werd er eens ingezoomd op de tactieken die je zag ipv de simpele analyse als: Ja Messi speelde goed. Goh.

6 november 2023 om 21:20

Volgens mij stelt hij terecht dat zo'n analyse ondermaats is, hij geargumenteerd dit ook nog eens met een voorbeeld. En iets minder valt ook nog wel mee, wat Slot dan ook stelt. Zoals ik het zie is het geen schande om bij Twente te verliezen, zij zijn thuis altijd sterk. Tegen Rkc had het wel scherper gekund, maar toch weet je de wedstrijd te winnen.

6 november 2023 om 21:30

Ah typisch mentalist, alleen de titel lezen. Hij zegt toch geen gekke dingen of wel? Sinds wanneer is een spits die 2 wedstrijden op rij niet scoort uit vorm? Dat is toch gewoon best normaal. Het is gewoon simpele scorebord journalistiek

6 november 2023 om 21:49

Joostv97
"Maar ik ben blij dat ik zelf niet met dit soort simpele analyses wegkom"

Nee, super down-to-earth en toegankelijk van Slot. Sympathieke gast.

6 november 2023 om 23:24

@mentalist en daarin heeft hij toch ook gelijk? Ik snap niet dat niet meer mensen het een absolute schande vinden waar ons "analisten gilde" mee weg komt. Je moet anders voor de grap maar eens de betekenis van het woord analyseren opzoeken. Dan kun je niet anders dan concluderen dat het tijd werd dat mensen zulke dingen zeggen.

7 november 2023 om 00:29

Dat is het serieus? Man wat ben jij een aansteller, als je dan slot al niet meer toegankelijk vind. Het is toch ook gewoon zo. Dat is gewoon een hele simpele analyse, leuk voor het grote publiek die ff in een minuutje over een wedstrijd willen lezen. Maar voor een trainer is dat te simpel, die kijkt verder dan de score om te zien wat er goed ging, wat beter kan, enz. Dan kom je er niet met zo'n simpele analyse

6 november 2023 om 22:39

Hij zei dit totaal niet boos, maar goed ik snap dat je graag iets wil zoeken. Zou wel verder zoeken, want dit geeft vooral blijk dat je af gaat op een titel en verder niets. Maar goed, jullie zijn ook geen welbespraakte trainers gewend natuurlijk.

Ik zie wedstrijden als die van afgelopen zaterdag als een blessing in disguise. Het weer is verschrikkelijk, de tegenstander parkeert de bus, je creëert kans op kans maar maakt het niet af, je komt zelfs op achterstand, je sterspeler geeft niet thuis, spelers komen terug van blessures en je speelt met een samenstelling waarin je niet eerder hebt gespeeld.. en tòch win je. Da’s wel heel lekker voor het moraal.

Hoe dan ook wordt het een erop of eronder maand voor Feyenoord. Lazio, AZ, Atletico en PSV als 4 van je volgende 5 wedstrijden is niet mals. Win je ze ben je door in Europa en vind je weer aansluiting in de nationale competitie, verlies je ze (en dan vooral tegen AZ en PSV) doe je begin december al praktisch nergens meer voor mee.

Gelukkig is iedereen nèt op tijd fit voor deze reeks wedstrijden, dat geeft een flinke boost.

Ze vinden het bij RTL/Veronica etc. Belangrijker dat de analisten de hele tijd schijtlollige grapjes kunnen maken dan dat ze daadwerkelijk scherpe analyses over voetbal komen. Wat dat betreft snap ik Slot wel.

Zo denderend was de wedstrijd niet. Voor hetzelfde was Hartman er met rood af gegaan en had jé met tien man gestaan. Dan had ik het nog niet geweten. Maar een iets mindere periode heeft elke club wel eens.

6 november 2023 om 21:19

En voor hetzelfde geld kreeg je vorige week tegen Twente een penalty en zij rood en zet je de winning streak gewoon door ..

Al 2 wedstrijden niet meer gescoord. Van de afgelopen 2 wedstrijden is dat 100% niet gescoord. Das best veel. Daarnaast Feyenoord van de laatste 2 wedstrijden slechts 1 gewonnen en 1 verloren. 50%. Das niet best, meneer Slot. Werk aan de winkel.

6 november 2023 om 22:53

Maar gelukkig de laatste wedstrijd wel gewonnen, dat is 100% van de laatste wedstrijd. En in die wedstrijd ook maarliefst 100% meer gescoord dan de tegenstander. Dat gaat de goede kant op.

6 november 2023 om 23:13

En van de laatste 25 wedstrijden? Je bewijst precies zijn punt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren