Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arjen Robben pakt hoofdrol en maakt eerste doelpunt sinds rentree

Laatste update:

Arjen Robben heeft zijn eerste treffer namens FC Groningen na zijn rentree te pakken. De aanvaller maakte zondagmiddag in eigen stadion na ruim een kwartier spelen tegen Arminia Bielefeld de openingstreffer door op de rand van het strafschopgebied uit te halen en doelman Stefan Ortega te passeren.

Na een openingsfase zonder grote kansen kreeg Robben na vijftien minuten spelen de bal op de rand van het strafschopgebied van Mohamed El Hankouri. De routinier schoot het leer met een droge schuiver in de hoek. Het was zijn eerste goal voor de club sinds 28 april 2002. Destijds scoorde hij tegen De Graafschap in het Oosterpark. Even later maakten de Duitse bezoekers echter alweer de gelijkmaker via Jomaine Consbruch. In de pauze werd Robben bij een 1-1 stand naar de kant gehaald.

Arjen Robben SCOORT, van flinke afstand ???

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 6 september 2020

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
6 september 2020 om 15:32

Zeker mooi! Vraag me wel af wat die keeper aan het doen was?

6 september 2020 om 17:46

Die gunt Robben natuurlijk ook een mooie rentree in het stadion waar het allemaal begon

6 september 2020 om 19:24

Ingmar van der, hahaha, ik begrijp wat je bedoeld, maar helaas Arjen voetbalde in het Oosterpark stadion

7 september 2020 om 15:27

Was toch echt het oosterpark stadion en niet de euroborg

Mooi zo blij als een kind haha!

De eerste van zoveel let maar op!
Robben is nog steeds echt een klasse te goed voor de eredivisie, zal uiteraard wat moeizamer gaan tegen een top 3/4 ploeg. Maar ik zeg kandidaat voor topscorer eredivisie 2020/2021!!

6 september 2020 om 15:20

maak er gerust een paar niveaus van..

6 september 2020 om 15:21

Als hij bij PSV was gaan ballen was hij dat zeker. Of in de assist of in doelpunten. Nu bij Groningen moet de rest ook een topseizoen draaien om Robben echt in zijn kracht te zetten. Daarnaast is hij met zijn blessuregevoeligheid en leeftijd ook geen zekerheidje voor iedere week.

Ik hoop dus zeker dat hij gaat vlammen. Maar ik moet het nog zien.

6 september 2020 om 15:24

Moet wel zeggen dat wanneer Robben aan de bal is je gewoon klasse verschil ziet. Speelt spelers vrij waar denk ik de spelers van Groningen zelf van schrikken haha.. mooi om te zien!

6 september 2020 om 15:27

Laten we er eerst niet teveel van verwachten, kan het alleen maar tegenvallen op deze manier. Natuurlijk hartstikke leuk dat ie hier weer speelt maar ik verwacht er niet veel van.

6 september 2020 om 15:32

Techniek verleer je niet.

6 september 2020 om 16:40

Die man is 36 en heeft nog steeds geen 90 minuten gespeeld. Ook een heel matig team om zich heen. Wens is vader van de gedachte?

6 september 2020 om 19:19

Ja dit denk ik ook hahah. Met alle respect naar de eredivisie maar als robben eenmaal in vorm komt zou hij nog steeds te goed kunnen zijn voor de eredivisie. Maar ook al is hij te goed, wel heel vet van hem dat hij gewoon bij groningen gaat spelen. Helemaal geen kapsones ofzo, hij voelt zich niet te groot. Op zijn schwalbes na vind ik robben een sieraad voor de sport

7 september 2020 om 07:54

Ik weet nog dat er een speler was in Turkije die in zijn debut een hatrick maakte en hij heeft het seizoen afgemaakt met 4 doelpunten totaal

Wat fijn zo'n Robben erbij.

In alle handelingen van hem zie je de klasse en ervaring. Dat doelpunt ook gewoon pure trap techniek! Wat ben ik blij dat die man er nog een keer voor gaat!! Zie alleen nog liever El Massouidi voor Van Kaam laatstgenoemde is al maanden tikje breed of terug. Mis alle drive naar voren die hij de eerste weken wel had. En dan vind ik Achmed veel sterker en zekerder aan de bal.

Robben LEGEND! Klasse druipt ervan af

Zijn eerste sinds 2002.... lekker gemiddelde dan 😱😉

Voor de rest was het wel allemaal weer heel erg middelmatig. Postema moet echt een doelpuntje intikken, want hij oogt heel erg gestressed als hij voor de goal komt (zit tussen zijn oren volgens mij om een doelpunt te maken voor de eerste). In de jeugd had hij dat beter onder controle. Maar als het zo doorgaat, dan zie ik wel weer afbraakvoetbal net als vorig seizoen onder Buijs. Enige wie een doelpunt nu kunnen maken op basis van mijn observatie van deze voorbereiding zijn: Robben en Balk. El Karbachi en Slor doen dat sporadisch en Lundqvist en Hrustic doen het zelden. Dus hopelijk zijn Joosten, heeft nog niks gespeeld maar heeft in het verleden bewezen dat hij wel kan scoren, en Robben in goeie doen volgende week, want anders wordt het wel lache tegen Psv.

6 september 2020 om 16:44

Weetje of gorkem can heeft meegedaan?
En weetje of hij een goede speler is misschien wat voor turkiye.

6 september 2020 om 16:53

Can heeft deze wedstrijd niet meegedaan. Maar hij is nu volgens mij voorbijgestreefd door Miguel en Betzema. Hij had die vorige oefenwedstrijd tegen NEC meegedaan (niet gezien). Maar ik denk dat we dit seizoen niet veel van hem gaan zien en dat hij gewoon minuten gaat maken bij de beloften. Ik heb de wedstrijd van hem gezien tegen Heracles, en toen maakte hij wel een okay indruk. Niet heel denderend ofzo.

Mooie en goede goal. Leuk om te zien dat Arjen Robben weer terug is op de Nederlandse velden. Ben heel benieuwd wat we van hem te zien gaan krijgen. In zijn hoogtij dagen een speler van wereldklasse. Gezien zijn leeftijd en zijn jaar stilstand zal hij hebben ingeboet, maar hij lijkt geen steek te zijn veranderd. Zag ook een een schwalbe voorbij komen haha. Hij gaat zeker nog een paar keer naar binnen snijden van links naar rechts om met links uit te halen en de verre hoek te zoeken. Leuke bet om op te spelen tijdens wedstrijden van Groningen. Robben to score form outside the box.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren