Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arjan Swinkels (35) keert terug in de Eredivisie met eenjarig contract

Laatste update:

Arjan Swinkels keert terug in de Eredivisie. De 35-jarige centrale verdediger gaat spelen bij VVV-Venlo. De stopper komt transfervrij over van KV Mechelen en heeft een eenjarig contract getekend bij de nummer dertien van de Eredivisie, met een optie voor nog een seizoen. "Ik ben erg blij dat VVV-Venlo bij me aanklopte en het vertrouwen in mij uitspreekt", zegt Swinkels op de site van VVV.

"Als 'ouwe rot' in het vak, is het niet vanzelfsprekend dat je 'zomaar even' aan de slag kunt bij een mooie Eredivisie-club", vervolgt de verdediger. "VVV-Venlo geeft me echter dat vertrouwen. Ik heb er dan ook enorm veel zin in om met de club in het nieuwe seizoen de strijd aan te gaan in de Eredivisie."

Swinkels was eerder in de Eredivisie jarenlang actief Willem II. Van 2004 tot 2012 kwam hij tot 170 officiële wedstrijden voor de Tilburgers, met 15 doelpunten en 1 assist als resultaat. Daarna speelde Swinkels achtereenvolgens bij Lierse SK, Roda JC Kerkrade, Beerschot en Mechelen.

Eerder op de maandag maakte VVV al melding van de komst van Frank Demouge, Dirk Marcellis en Falk Louwers. Demouge, voormalig ploeggenoot van Swinkels, wordt spitsentrainer, Marcellis is de nieuwe performance coach bij VVV, terwijl Louwers overkomt van PSV en weer als fysiotherapeut aan de slag gaat bij de Limburgers.

Een goede zet van VVV-Venlo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Elke krullenbol die niet kon voetballen werd hier Swinkels genoemd😂😂😂😂

13 juli 2020 om 17:44

Die kun je beter David Luiz noemen. Swinkels is geen topper, maar snapt iig wat verdedigen is.

Geen idee of je hier als VVV-Venlo zijnde nou op vooruit gaat. Ze hadden vorig jaar ook die Lee Cattermole binnengehaald, wat uiteindelijk veel verwachtingen met zich meebracht. Helaas was dat uitgelopen op een teleurstelling..

13 juli 2020 om 17:57

Terwijl Cattermole jarenlang in de PL heeft gespeeld. En dat kun je van Swinkels niet echt zeggen.

13 juli 2020 om 17:59

Deed het an sich niet heel slecht bij KV Mechelen en was daar toch wel een vaste basisspeler. Het zou dus wel een versterking moeten zijn naar mijn idee.

14 juli 2020 om 13:02

Waarom moest hij daar dan weg?

14 juli 2020 om 13:23

Wellicht omdat hij 35 jaar is en mechelen wil doorselecteren?

14 juli 2020 om 21:51

Zoals @spll aangeeft, zal zijn leeftijd er wel iets mee te maken hebben. Daarnaast hebben ze ook Bushiri gehuurd van Norwich. Dat is een Belgisch jeugdinternational die dit seizoen bij Oostende speelde. Die transfer zal ook invloed gehad hebben.

Ben voorlopig nog niet echt kapot van het aankoopbeleid van Vvv. Een Guus Hupperts die jaren geleden 1 leuk jaar heeft gespeeld bij Roda JC. Arjen Swinkels die al jaren over the hill is. Jafar Arias die dit seizoen als spits 0 doelpunten gemaakt heeft. Hopen dat die Lukas Schmitz nog wat is. Dat is de enige die ik ken voorlopig.

13 juli 2020 om 17:57

Natuurlijk geen toekomstige wereld topper en iedereen ziet natuurlijk het liefst een jong talent zien met internationale potentie, maar wanneer je als basis speler mee komt in de subtop in Belgie en daar mee doet om Europees voetbal, dan ben je toch nog zeker wel goed genoeg voor Vvv.

13 juli 2020 om 18:02

Dat vraag ik me af. Hij is weer een jaar ouder en was nooit een geweldenaar.. vind dit toch een opvallende zet als je een tijdje terug een vergelijkbare speler als Janssen laat gaan.

13 juli 2020 om 18:17

Het gaat er met die leeftijd toch vooral om dat hij fit is. Voorbeelden genoeg van spelers die dik in de 30 zijn en op het hoogste niveau nog makkelijk mee kunnen. Dan kan het op een lager niveau met spelers die (iets) minder zijn in de eredivisie ook. Ik weet niet waarom ze niet langer door zijn gegaan met Roel Janssen en of ze daar niet iig een poging to gedaan hebben maar wanneer je met een beperkt budget op zoek moet naar een vervanger lijkt dit me een aardige optie voor een jaar.

13 juli 2020 om 18:29

Ik snap best dat Roel Janssen weg is vond het zelf niet een hele geweldige speler ... te vaak onbesuisd...en de vervanger van hem is schmitz

Heerlijk toch dit? Swinkels mania! Ben benieuwd hoeveel 35/36 jarigen nog meer hun comeback gaan maken in de eredivisie. Het heeft wel zijn charme! Wat de actie van Robben al niet allemaal teweeg kan brengen! Who are next met hun comeback in de eredivisie Nigel De Jong, Aissatti, El Ahmadi, Elia, Lens?

Hou op hoor. Robben, misschien Sneijder en last but not least de grote Swinkels terug in de Eredivisie. We worden wel verwend hoor.
🤭

Toch vreemd, enerzijds laten ze Roel Janssen gaan en anderzijds komt er een veel zwakkere speler voor terug. Had dan Janssen behouden. Ook geen topper maar doet weinig gekke dingen, kan op meerdere posities uit de voeten en is jonger.

Nu hands onder je lichaam bij een sliding in de 16 geen strafschop meer oplevert durft hij het weer aan. Mooi figuur, handjes op de rug Arjen!

13 juli 2020 om 19:29

dat was toen eigenlijk ook niet aangezien beide rode kaarten zijn gedeponeerd. Hij heeft nog wel 1 probleem Kevin Blom fluit nog steeds en die gast heeft echt een bloedhekel aan Swinkels. VVV kan hem in die wedstrijden beter niet opstellen. Ps wist je trouwens dat de KNVB, Blom een jaar lang geen wedstrijden heeft laten fluiten van Willem II? Nav het incident bij Groningen uit.

De eredivisie wordt zo een soort benidorm bastards. Het is wachten op de comeback van Sjaak Swart

Fantastische mentaliteit. Echte cultspeler, vooral in Tilburg. Hopelijk mag hij nog eens in zijn kolkende Willem II stadion aantreden. Hij krijgt een daverend applaus

13 juli 2020 om 19:26

Zeker had elke voetballer maar de mentaliteit als Arjan. Toffe gast ook afgelopen bekerfinale nog een biertje met hem gedronken bij de kuip. Toch nog een Willem II-er die een nationale beker had gewonnen dat seizoen.

Volgens mij geen verkeerde voor VVV heeft bij Mechelen ook goed gedaan alleen wel 35 dusja... hopelijk mogen wij weer naar het stadion als hij tegen ons moet spelen. Leuk om hem weer eens toe te zingen.

Ik denk een goede zet van VVV. Blijkt het niets, kan je na een jaar uit elkaar. Blijkt het wel wat, ga je langer met elkaar door. Hij heeft in ieder geval genoeg (Eredivisie)ervaring en duur zal hijnpok niet zijn.

Wat een beest in zijn glorie jaren! Altijd genoten van deze eerlijke, hardwerkende, spijkerharde sympathieke verdediger. Sergio ramos is er niks bij. Forza krullebol

Ok, voetballend niet de beste speler, maar ik was altijd fan van hem. Harde werker en altijd volle inzet. Daar kunnen een hoop "mooi weer" voetballers een voorbeeld aan nemen. Met Swinkels' mentaliteit was een speler als Balotelli jarenlang wereldtop geweest.hoop dat hij het niveau nog aan kan.

Was in principe geen slechte verdediger naar mijn mening. Is gewoon niet de meest lenige, explosieve speler waardoor zijn houterige stijl nogal snel klungelig kan lijken. Zijn talrijke own-goals helpen zijn reputatie natuurlijk ook niet. Op z'n 35ste denk ik wel niet dat hij nog veel zal bijdragen aan het team.

13 juli 2020 om 21:21

Zijn talrijke own-goals? Weet niet wat ie in België heeft gedaan maar in de eredivisie heeft hij er maar 1 gemaakt tegen PSV. Dus die talrijke valt wel mee denk ik

Nou, het aantal volgers bij Groningen is flink gestegen dankzij Robben. Toch wel benieuwd hoeveel meer volgers VVV erbij gaat krijgen na het aantrekken van deze topper!

2020 blijft toch maar verbazen dacht dat hij al veel ouder en dus gestopt zou zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren