Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Antwerp-spelers delen beelden vanuit de bus: iedereen richt zich tot Noa Lang

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

De spelersbus van Royal Antwerp is Noa Lang enorm dankbaar. Op social media gaan beelden rond van feestvierende Antwerp-spelers, die zich zondag na een totale apotheose kroonden tot landskampioen. Noa Lang speelde een belangrijke rol, daar hij namens Club Brugge de 1-2 aantekende waarmee hij de titelkansen van virtuele koploper en tegenstander Union Sint-Gillis ontnam. Lang vierde zijn doelpunt door zijn shirt uit te trekken en dat ter provocatie te tonen aan de fans van Union. De spelers van Antwerp scanderen in de bus de naam van de excentrieke aanvaller: ”Thank you Noa Lang!” De viering is bijzonder, daar Toby Alderweireld het onlangs nog aan de stok kreeg met Lang.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Super toch, Noa Lang kwam vaak negatief in het nieuws maar het is ook wel eens leuk om eens wat positiefs te lezen over die leuke en mooie speler. Het is je gegund Noa!

4 juni 2023 om 23:50

Ook vandaag … om bij zijn doelpunt de supporters van Union te provoceren…
Het is en blijft een nare spelertje

4 juni 2023 om 23:57

Hij doet het vooral naar zijn eigen supporters in wat mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Club is.

5 juni 2023 om 00:03

@lierse. Waar gaat hij heen denk je, als je een gok zou mogen wagen?

5 juni 2023 om 00:05

Geen idee. Ik denk niet dat er enorm veel interesse zal zijn eerlijk gezegd. Een subtopper in La Liga of de Bundesliga lijkt me een leuke stap. Serie A zou ook zeker moeten lukken. Voor de PL heeft die iets te weinig snelheid denk ik.

5 juni 2023 om 01:45

Snelheid ligt het niet aan. Hij is gewoon te licht en mist denk dat beetje kracht voor de PL.

5 juni 2023 om 07:51

Inderdaad want spelers als Bruno Fernandes en Bernardo Silva staan ook bekend om hun spierkracht…….

5 juni 2023 om 07:58

Zou mij verbazen mocht hij naar een “ grotere” club gaan. Een speler wordt niet alleen beoordeeld op zijn kwaliteiten als voetballer.

5 juni 2023 om 08:24

Komaan Lierse. Hij waant zich net Messi terwijl hij met moeite weggeraakt bij Brugge. Kan goed voetballen die jongen is toch een van de meest unlikable spelers op Belgische velden

5 juni 2023 om 09:25

Lekkere dooddoener Ali om absolute topspelers te benoemen.

5 juni 2023 om 10:33



@Ali Boembari

Alleen speelt Bruno Fernandes als een nummer 10 waar snelheid niet zo belangrijk is (al lijkt mij de verschillen in de absolute top sowiso miniem) en Bernardo Silva die speelt als een verkapte RB die ook gewoon veel te goed is ivm Noa Lang.

Had dan Jack Grealish genoemd. Dat is ook geen sneltrein, maar speelt top !

5 juni 2023 om 11:12

Klop vervelend mannetje. Word door Koeman opgeroepen maar voegt niks toe. Tikkie terug tikkie breed ik vind het helemaal niks.

5 juni 2023 om 09:05

Ik hoop dat die gast gewoon flink geschorst wordt om zijn provocatie.

We hebben onze monden vol over supportersgedrag, maar de spelers op het veld maken het er niet makkelijker op. Zo'n Noa geniet van leedvermaak en denkt dat hij de tweelingbroer van Ibrahimović is, echter hij heeft niet door dat je daarvoor charisma moet hebben.

5 juni 2023 om 09:15

Maar heb je de wedstrijd gezien? Hij loopt uiteindelijk toch gewoon naar zijn eigen supporters die achter de goal stonden?

6 juni 2023 om 19:12

@lierse1997 tuurlijk heeft hij het niet gezien anders had hij niet zoiets doms opgeschreven. Mensen praten mekaar maar na. Noa Lang is een hele goeie voetballer die nog echt wel serieuze stappen kan maken.

Zou Alderweireld ook mee hebben gezongen ..lol

4 juni 2023 om 23:50

mooi dat juist een man als Aldeweireld die goal maakt het is geen legende want hij heeft niks gewonnen met Belgie.
maar hij was toch jaren lang een trouwe verdediger in het nationale team en schrijft vandaag geschiedenis met Antwerp

5 juni 2023 om 00:01

Ik vraag mij af je spelers als Benzema en Modric dan wel zo ziet. Naar mijn weet hebben die ook niks gewonnen met hun land..

5 juni 2023 om 00:10

Benzema en Modric wonnen 3x achter elkaar de CL dat maakt hun automatische een legende.
dat Benzema niks won met Frankrijk heeft een reden en Modric wist nog zeer knap een finale te halen met zijn land

5 juni 2023 om 00:13

Ja laten we voor de grap even de 5 cl titels vergeten die zij hebben.hun prijzenkast is 10x zo groot als die van tobi.

5 juni 2023 om 01:12

@ryan030: Sterker nog, Benzema en Modric hebben elk evenveel champions league titels gewonnen als Barcelona in hun hele geschiedenis. En zelfs 1 meer dan Ajax in dat van hen.

5 juni 2023 om 01:23

Toby heeft een Eredivisie schaal. Kun je van Modric en Benzema niet zeggen

5 juni 2023 om 07:59

Niemand heeft wat gewonnen met Belgie toch??

5 juni 2023 om 10:00

Benzema en Modric zijn fantastische voetballers, maar het gaat hier niet over Real Madrid of hen. "het is geen legende want hij heeft niks gewonnen met Belgie". Dat maakt vrijwel geen enkele voetballer 'een legende'. Beetje rare standaard. Als je een paar jaar onderdeel een van de beste CV duo's in de PL bent, de CL finale haalt met Tottenham en terugkomt in eigen land en de winnende voor de landstitel in de kruising schiet vind ik je best een legende.

5 juni 2023 om 09:56

Toby is een simpele waterdragertje die zijn hele carriere lang het water moest dragen van snotneusjes met mega talent als Lang. Nu zag hij een moment om even af te reageren op een junior. Het deed me denken aan Van Persie-Van Hooijdonk momenten van vroeger.

5 juni 2023 om 10:05

Toby is een getalenteerde verdediger die zich goed staande heeft gehouden in de beste competitie ter wereld jarenlang. Op Lang zn leeftijd had hij wel gewoon bij Ajax gered, stond hij al 3 jaar in de basis en maakte hij een transfer naar Atletico Madrid. Koppend, schietend, crosspass. Was als jonge verdediger al veel getalenteerder dan Noa Lang. Hij gaf die lang ook een klein duwtje en Lang reageert als een kleuter. Wat een onzin praat jij zeg.

5 juni 2023 om 10:17

"hij gaf die lang ook een klein duwtje en Lang reageert als een kleuter. Wat een onzin praat jij zeg" lol nee, kleine Toby liet zich uit de tent lokken en stond te schreeuwen met een roodhoofd.

Bij Atlético zat hij gewoon op de bank meestal en niemand in de PL weet nog dat hij daar ooit heeft gespeld. Dat was dus zijn impact. En ook nog eens bij een club die nooit wat wint. En bij dit Ajax wil Lang nog voor geen goud erbij horen denk ik. Alsof Ajax nog een maatstaf is hier in Nederland. Schei uit man.

5 juni 2023 om 10:22

“Niemand in de PL weet nog dat hij daar ooit heeft gespeeld”.

Dat kan je toch niet serieus menen? Topper bij Southampton en ook bij Tottenham jarenlang een rots in de branding. In 2015/2016 stond hij in het team van het seizoen in de PL en Europa league en werd hij speler van het jaar bij Tottenham.

5 juni 2023 om 11:08

Volgens mij speelde Lang jarenlang bij Ajax en werd hij weg gestuurd. Hij heeft best talent maar mag voorlopig de schoenveters van Alderweireld nog niet strikken qua Carriere. Overigens heeft Alderweireld er als verdediger maar 3 goals minder in zitten dan Lang. Bij Tottenham kent niemand hem meer. Sjonge jonge, als je pas 2 jaar voetbal kijkt moet je ook niet zo reageren. Je hebt er echt de ballen verstand van.

5 juni 2023 om 11:58

Er zijn een berg aan speler die 'jaren lang' bij Tottenham in de basis hebben gestaan. Als je niets wint tel je niet mee in de PL. Dat is ook de reden waarom het de sterkste competitie van de wereld. "maar hij deed het heel leuk daar" - is zo typisch Nederlands.

5 juni 2023 om 12:04

@laak:
Lang begint nu pas. Alderweireld heeft zijn matige Carriere al opzitten. Wat een vergelijking weer. Ga eens voetbal kijken in plaats van de hele dag naar voetbalstats te zoeken.

5 juni 2023 om 13:08

Je probeert recht te lullen dat krom is. Een speler van het team van het seizoen wordt niet zomaar vergeten.

5 juni 2023 om 14:29

Ik heb Alderweireld 5 jaar lang elke week live in de Arena gezien tussen 2008-2013. Ga me niet vertellen dat ik voetbal moet gaan kijken als je er zelf niks van snapt en ongegrond Noa Lang fanboy wil spelen. Het is een leuke voetballer en kan wat worden, maar het is nergens voor nodig om Alderweireld af te vallen daarvoor. Die heeft echt een staat van dienst waar Lang nog lang niet bij in de buurt komt. Lang is over 2 weken 24, geen 16.

En het mooie is dat die goal van Noa helemaal geen invloed heeft gehad want de 1-1 van Homma was al voldoende :D

5 juni 2023 om 12:08

De voorzet op de 1-1 kwam daarentegen ook van de schoen van Lang.

Echt niet verwacht dat Brugge nog voor de gelijkmaker ging gaan, want vanaf die gelijkmaker had Antwerp terug het geloof.
Al bij al is het verdient voor Antwerp vind ik. Genk had maar moeten winnen. En dat moest Union ook doen. De kansen waren er.
Qua spanning kon dit wel tellen..

5 juni 2023 om 13:48

Vind ik niet, Genk heeft het hele jaar bovenaan gestaan dus verdiende zij het ook meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren