Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Antalyaspor laat sterspeler noodgedwongen gaan

Laatste update:
/
AS Roma overweegt zich te versterken met Fabián Ruiz. De middenvelder van Real Betis heeft een afkoopsom van vijftien miljoen euro in zijn contract staan. (Diverse Italiaanse media)
/
Antonio Conte denkt serieus na over het bondscoachschap van Italië. De manager van Chelsea vertrok na het EK van 2016, maar is niet helemaal gelukkig meer in Londen. (Tuttosport)
/
Samir Nasri gaat Antalyaspor verlaten. Directielid Cumhur Arici bevestigt dat de club vanwege financiële problemen afscheid wil nemen van de middenvelder uit Frankrijk. (Dogan)
/
RB Leipzig hoopt zich te versterken met Nadiem Amiri. De middenvelder van TSG Hoffenheim is echter ook in beeld bij Tottenham Hotspur en Arsenal. (Diverse Duitse media)
/
Artem Dzyuba gaat aan de slag bij Rubin Kazan. De club zal de komst van de aanvaller van Zenit Sint-Petersburg waarschijnlijk snel bekendmaken. (Diverse Russische media)
/
Tegenover de komst van Dzyba staat het vertrek van Maxime Lestienne. Trabzonspor wil de aanvaller hebben, maar Rubin hanteert een vraagprijs van vijf miljoen euro. (Sovsport)
Denk jij dat Samir Nasri haalbaar is voor een club in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Antalyaspor gaat binnen een paar jaar failliet. Die gaan het financieel nooit meer redden. Hebben veels te veel geld uitgegeven aan salaris voor een kleine club. Eenmaal gedegradeerd wordt het einde verhaal.

18 januari 2018 om 01:44

@emre42 wat je zegt klopt helemaal.
Toch denk ik dat ze zo een club als Antalyaspor vanwege strategische belangen zullen helpen om niet failliet te gaan. Daarmee bedoel ik dat zakenmensen geld in de club zullen steken, zodat de club niet failliet gaat.

Want anders klopt je verhaal helemaal en zijn veel clubs in Turkije zowat failliet.
Het geld dat extern erin wordt gestoken zorgt ervoor dat ze vaak nog blijven bestaan.

18 januari 2018 om 06:52

antalya heeft een vrij invloedrijk persoon aan de macht in de vorm van menderes türel. vrij close ook met de huidige regering. ik verwacht wel gemeentelijk support voor antalyaspor, zullen dan weliswaar moeten inperken. met het een doel om met minder middelen toch een deftig team op de been te brengen.

18 januari 2018 om 05:59

Ja het is gewoon heel raar geregeld. Ze hadden een rijke voorzitter en die kocht dure spelers. Nu heeft hij ontslag genomen en zit antalyaspor in de problemen. Het moet allemaal niet zo makkelijk moeten, de ex voorzitter moet er verantwoordelijk blijven voor zijn financiele misstappen.

Kan Rubin nu spelers aantrekken dan? Ik meen me te herinneren dat ze de spelers geen salaris meer konden uitbetalen laatst?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren