Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

André bedankt

Laatste update:

André Luiz Bahia dos Santos Viana; hij kwam in het tijdperk Gullit/Wotte, het tijdperk dat deels heeft geleid tot de huidige financiële malaise. In die tijd kwam er een karrenvracht aan spelers, waarvan alleen André, onze rots van Rio, het gehaald heeft.

Nimmer was je te betrappen op een aflatende instelling en/of geen werklust bij Feyenoord 1, het maakte je tot een geliefde voetballer. Je bent een speler van het type Gyan: kwalitatief niet de beste, maar je hebt aangetoond absoluut een meerwaarde geweest te zijn voor Feyenoord. Steeds kwamen er nieuwe verdedigers die een basisplaats kregen, maar steeds wist jij je weer terug te knokken bij de beste elf. Je had tot de pensioengerechtigde leeftijd bij Feyenoord willen spelen en ik als Feyenoorder had je dat ook gegund. Je spreekt altijd recht uit het hart en je zal jou nooit een onvertogen woord over de club horen zeggen.

De memorabele momenten en minder mooie momenten die je hebt beleefd met ons, Het Legioen zal ons blijven heugen. We hebben veel gedeeld; blijdschap, euforie en trots. Maar ook verdriet, woede en angst. Ik zal jou doelpunten niet snel vergeten, elk seizoen wist je er wel een aantal te maken met het hoofd en je wist er veel te voorkomen met je linkerbeen. Juichend op de boarding voor een uitzinnig Legioen, een prachtig moment was dat. Een voetballende supporter, zoals je die nog maar weinig ziet tegenwoordig, maar jij was er zo één. Liefst 178 wedstrijden speelde je voor de Trots van Zuid en daarin kwam je tot zeventien doelpunten. Niet slecht voor een verdediger.

Rotterdam is jouw stad geworden en Feyenoord jouw club. Wij, de supporters, zijn je steeds meer gaan waarderen en hebben je in onze armen gesloten. Voor altijd, want zo gaat dat bij deze club. Lang niet de beste voetballer die we gehad hebben, maar dat maakt niet uit. Inzet, passie en strijd: dat is wat wij vragen en daaraan voldeed jij altijd. Na zeven seizoenen zit het avontuur er in Rotterdam (voorlopig) op. Samsun in Turkije word je volgende woonplaats, je wil daar wekelijks spelen voor de plaatselijke voetbalclub.

En gelijk heb je, want een 27-jarige moet niet op de bank zitten. Deze transfer is voor zowel jou en de club de beste oplossing. Hopelijk lukt het bij Samsunspor en zul je wekelijks aan spelen toekomen. In Rotterdam en bij Feyenoord zul je altijd welkom blijven. André, voor ons ben je een held, een echte Feyenoorder. Het ga je goed!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Te kort en een echte ode aan jouw held zou meer anekdotes over hem mogen bevatten.
Voor de rest best goed geschreven.

11 juli 2011 om 19:13

Ik heb een gedeelte moeten schrappen, info over de persoon Bahia omdat hier door Vz zelf al aandacht aan is besteed.. Voor de rest zijn er in het ad en dergelijke geen interviews terug te vinden, omdat hij een onopvallende gedisciplineerde speler is zonder wanklank denk ik.

Ik wilde een kleine ode schenken aan de verder als grijze muis bekend staande Bahia. Daarom heb ik gekozen voor 5 alinea's, waarvan elke begint met een letter uit zijn voornaam.

Ik hou altijd van ''eerbetoon'' Clubexperts.
Deze is iets aan de korte kant moet ik eerlijk zeggen. Ik deel eerlijk gezegt dezelfde mening als Fraayax hierboven. Wat zal ik doen 3 of 4 sterren? Ach 4 vind ik wel goed!

Gr.

Zeker een mooi eer betoon aan Bahia maar is inderdaad wat mijn voorgangers zeggen dat het stuk nogal kort is maar aan de andere kant vind ik dit een leuk geschreven stukje zeker 3 sterren waard.

Ik had ook een idee om een clubexpert te wijden aan deze held, maar jij bent me voor! In de loop der jaren ben ik hem steeds meer gaan waarderen. Bahia was in zijn tijd als Feyenoorder een voetballer die niet door iedereen begrepen werd, maar naar mate de tijd verstreek werd hij een cultheld in Rotterdam-zuid. Ik weet nog dat de combinatie Vlaar en Bahia in het hart van de verdediging door de media zeer serieus werd genomen. Het was altijd een genot om Bahia in actie te zien. Sommige acties van hem op de grond waren nogal slungelig, maar in de lucht was Bahia heer en meester. Ik ga hem zeker missen in de Kuip.

Graças André!

Kwantiteit zegt in mijn opinie niks over de kwaliteit. Korte stukken zullen echter nooit 5 sterren behalen.

Voor mij persoonlijk niet echt een interessant stuk. De dingen die ik zie staan heb ik elders eerder gelezen of wist ik al. Er zit dus iets te weinig diepgang in voor een echte club'expert' naar mijn mening.

Verder is het wel goed geschreven en tja... Het is Bahia. Van mij krijg je 3 sterren.

12 juli 2011 om 14:08

Ik snap wat je bedoelt, maar dit is ook geen stuk om andere mensen hun horizon mee te verbreden. Ik zie clubexpert niet perse als een plek waar alleen stukken geplaatst worden met diepgang, achtergrondinformatie of iets dergelijks. Ik zie het meer als de plek waar men ook een opiniërend stuk kwijt kan of een ode, meer een column dus.

12 juli 2011 om 14:41

Dat zal wellicht een blinde vlek van mij zijn dan inderdaad. Ik zie en gebruik clubexperts vooral om mijn horizon te verbreden en voor achtergrondinformatie. Odes vind ik al heel veel in de reacties onder de artikelen. Ik zie in een clubexpert liever een soort van apart stuk op de site waar de 'echt' diepgaande stukken op komen.

Maar goed, jij als clubexpert wil het graag op deze manier gebruiken en daar heb ik ook absoluut vrede mee. Zeker als het over een stille cultheld als Bahia gaat.

Ik ben geen feyenoorder, en ik volg ze ook niet heel scherp, maar ik hoor van genoeg Feyenoorders dat ze anders over hem denken... En dat wat in de 1e regel van de 2e alinea staat: ''nimmer was je te betrappen op een aflatende instelling en/of geen werklust bij Feyenoord 1,'' dat is echt lang niet altijd waar. Beste voorbeeld is nog altijd excelsior uit afgelopen seizoen...

Ik denk eerlijk gezegd dat je lang niet spreekt voor iedere feyenoorder en ik weet dan ook niet of deze ode op zijn plaats is...

op zicheen leuke clubexpert, maar wel kort en misschien wel een beetje teveel vanuit een feyenoord bril want zoals supersuarez hierboven al aangeeft was hij lang niet altijd op en top gemotiveerd.
ik geef het stuk drie sterren

@supersuarez
Bahia is een speler die altijd zijn best deed, maar met zijn uitstraling zie je dat alleen minder.

@shmuklu
Niet zo gek he, het was een Feyenoorder zoals je weet en het lijkt me sterk dat een supporter van een andere club een clubexpert schrijft over een speler van een andere club, want dan zou het geen clubexpert meer zijn.

On: Erg mooi, leuk en prettig geschreven stukje. De lengte maakt voor mij niet uit, zolang de inhoud maar goed blijft.

Ik vind het een heel mooi stuk,
en echt recht uit je hart geschreven.

Niet het beste stuk, maar wel eerlijk. En over iemand die natuurlijk een stukje verdient

Leuke stukje om door te lezen, maar was nooit zo fan van hem.
En dat was haast niemand sinds vorig jaar.
Dus ik vind het niet echt nodig om hem te eren alsof hij Jon De Wolf was of zo.
Hij was alleen trouw, zat nooit te zeuren en had één goede seizoen gedraaid en nu jammeren om zijn vertrek, ga toch man.

Ik vind het een mooi stuk, het wel lijkt alsof je mijn gedachten leest want je verwoord precies hoe ik over onze rots denk.

moo stuk maar niet echt lang en het bevat geen nieuws naar mijn mening maar wel mooi en eerlijk

Erg mooi stuk,
Jammer genoeg niet zo lang

Je neemt de woorden uit mijn mond. Ik weet niet of hij zijn verdiende afscheid krijgt, maar als dat zo is ben ik er zeker bij!

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren