Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti lovend over Younes: ‘Hij is formidabel in één-tegen-één-situaties’

Laatste update:

Amin Younes kende een uitermate moeizame start bij Napoli, maar is de laatste weken steeds beter gaan spelen. De 25-jarige Duitse vleugelaanvaller heeft inmiddels drie doelpunten en één assist achter zijn naam staan in de Serie A. Carlo Ancelotti, trainer van Napoli, laat zich in gesprek met DAZN lovend uit over de ex-Ajacied, die zondagmiddag in de wedstrijd tegen Frosinone (0-2 zege) een basisplaats had en trefzeker was.

“Younes heeft lang te maken gehad met een blessure, dus het is logisch dat hij nog niet consistent getraind heeft. Hij heeft in deze wedstrijd laten zien waartoe hij in staat is”, zegt Ancelotti na afloop van het duel met laagvlieger Frosinone. “Hij is formidabel in één-tegen-één-situaties en daarvan moeten we het meest zien te profiteren. Ik heb het gevoel dat Younes volgend seizoen zijn stempel zal gaan drukken.”

Dries Mertens nam in het Stadio Benito Stirpe het eerste doelpunt van Napoli voor zijn rekening. “Hij geeft altijd het uiterste, ook al speelt hij slecht. Ik vind zijn houding geweldig, ook dat hij boos wordt als hij niet speelt”, vervolgt de Italiaanse oefenmeester van i Partenopei. Mertens evenaarde met zijn treffer in Frosinone het doelpuntentotaal van Diego Maradona in dienst van Napoli (81 goals). “Ik ben blij dat hij dat aantal geëvenaard heeft, dat heeft hij echt verdiend.”

“Mertens heeft zeker een toekomst bij Napoli, hij is een belangrijke speler en een voorbeeld voor zijn ploeggenoten”, zo drukt Ancelotti de geruchten over de toekomst van Mertens bij Napoli de kop in. Met nog vier wedstrijden te gaan is de ploeg uit Napels zo goed als zeker van de tweede plaats, met een voorsprong van acht punten op naaste achtervolger Internazionale. “Ons doel is om tachtig punten (Napoli heeft er nu zeventig, red.) te behalen. We moeten soms wat meer vastberaden zijn in de afronding.”

Zie jij Amin Younes volgend seizoen een basisplaats veroveren bij Napoli?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Younes is ook geweldig in de kleine ruimte, dat was die bij Ajax al. Denk dat Napoli nog veel plezier aan hem gaat beleven.

28 april 2019 om 18:33

Ik vond Younes echt een drama. Naar binnen komen, naar binnen komen en de bal naast schieten. Had een gebrek aan overzicht en had totaal geen idee waar zijn medespelers stonden. Voor Ajax fantastisch dat hij weg is.

28 april 2019 om 18:39

Overzicht en een goed schot heeft Youness niet, daarom zal het ook nooit een topspeler worden. Maar in de kleine ruimte en in de 1-tegen-1 is Youness absoluut van wereldklasse. Als je daar als team goed gebruik van kan maken dan heb je aan Youness een zeer nuttige speler.

28 april 2019 om 18:44

Ik kon ook wel van hem genieten. Gewoon een leuke speler om naar te kijken, er gebeurd altijd wel wat als hij de bal heeft.

28 april 2019 om 19:32

yunes was een onetrickpony bij ajax, met weinig rendement. hij leek meer een type zaalvoetballer, denk ook niet dat hij slaagt bij napoli.

28 april 2019 om 20:07

Ik vind hem voor Napoli goed spelen, is iets creatiever geworden, zag je ook in de wedstrijden tegen Salzburg

28 april 2019 om 22:13

Het is allemaal leuk en aardig dat hij goed is in de kleine ruimte maar uiteindelijk is zijn schot zo zwak en heeft hij te weinig inzicht om daar gebruik van te maken. Daarnaast ergerde ik me altijd kapot aan hem in de counter, altijd aannemen draaien en vertragen.

Verder is Younes wel een leuke voetballer maar zijn rendement is uiteindelijk te laag voor een subtopper. Hij zou bij Ajax ook geen basisspeler zijn momenteel.

Meer vastberaden zijn in de afronding in combinatie met Younes. Nooit verwacht ;-)

Het is ook een hele goede voetballer alleen had geen enkel rendement. Als hij dat verbeterd hebben ze er veel plezier van

28 april 2019 om 20:00

Juist. Werd op een gegeven moment vergalt, maar als die jongen iets beter kon scoren was hij echt dodelijk geweest. Was de smaakmaker in zijn eerste seizoen. Het tweede seizoen waren eredivisie verdedigers beter op hem ingespeeld, maar in de EL heeft hij elke rechtsback helemaal zoekgespeeld tot de finale.

Ik gun hem het beste. Die perikelen rond zijn transfer naar Napoli waren apart, maar hij is altijd positief geweest richting Ajax. Toen hij eerder terugkwam van vakantie om bij de herdenking van Appie te zijn zag ik wat voor goed mens hij is. Ik hoop dat ie een mooie carrière bij Napoli krijgt en onderdeel kan worden van de nieuwe Mannschaft!

28 april 2019 om 22:27

Dat viel wel mee, hij was verkocht aan Napoli in de winter. Toen kwam hij ineens met dat 'persoonlijke omstandigheden' verhaal waardoor hij niet naar Napoli ging en Ajax de transfersom mis liep. Daarna wilde hij niet invallen, vond hij zich daar te groot voor. Terug gezet naar jong Ajax en uiteindelijk via de achterdeur vertrokken.

Youness is heel goed als zijn tegenstanders hem niet kennen. Youness is wereldklasse als hij tegenover van die houten Klazen staat. Tegen wereldverdedigers zal hij het natuurlijk veel moeilijker krijgen. Geen basismateriaal voor Napoli, maar wel een ideale twaalfde man. Youness is gewoon een bruikbare speler die momenteel het maximale uit zijn loopbaan aan het halen is.

28 april 2019 om 20:52

Tja, maar dat is natuurlijk voor iedereen van toepassing.... wie heeft het nu niet lastiger tegen wereldverdedigers dan tegen houten Klazen. Er zijn weinig spelers met de dribbel en actie zoals Younes heeft en als ze hem kunnen leren afmaken heb je er een absolute topspeler aan. Wie had gedacht dat bijvoorbeeld Milik een basisspeler zou worden bij Napoli! Daar werd destijds toch ook om gelachen dat hij voor veel geld van Ajax werd gekocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren