Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti: ‘Dat is echt een voorbeeld voor een ieder met weinig speeltijd’

Laatste update:

Javier Hernández speelde dit seizoen geen rol van betekenis bij Real Madrid, tot afgelopen woensdag. Toen maakte hij vlak voor tijd de 1-0 tegen Atlético Madrid, in de kwartfinale van de Champions League. Carlo Ancelotti geeft zaterdag aan dat iemand die veelvuldig wordt ingezet als ‘supersub’ een lastige rol te vervullen heeft, maar altijd klaar moet staan voor het moment dat zijn club hem nodig heeft.

/

Door blessures bij Karim Benzema en Gareth Bale verscheen Hernández aan de aftrap en kort voor tijd bleek hij zijn gewicht in goud waard. “Wat er met hem gebeurt, is echt een voorbeeld voor een ieder die weinig speeltijd krijgt. En dat zijn er veel”, weet Ancelotti. “Dankzij zijn harde werk en professionaliteit was hij er op het juiste moment klaar voor. We moeten nu zien te profiteren van zijn goede vorm.”

“Dan is hij voor ons een belangrijke speler”, legt de trainer van Real Madrid uit. Of de recente ontwikkelingen betekenen, dat Chicharito permanent in de Spaanse hoofdstad blijft, kan Ancelotti niet zeggen. “De situatie zoals die nu is, is duidelijk. Aan het eind van het seizoen gaan we praten”, voorspelt de coach. Vrijdag schreef AS dat Real Madrid met tien miljoen euro over de brug moet komen om de Mexicaan bij zich te houden.

Moet Real Madrid overgaan tot de aankoop van Javier Hernández?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hernandez moet lekker naar een Southampton of Wolfburg of Lyon gaan want in de absolute top gaat hij is echt niet meer speeltijd krijgen dan dit.

25 april 2015 om 15:52

Mee eens, laat hem eerst eens een seizoen 34/38 wedstrijden spelen..

25 april 2015 om 15:53

Nou als je zag hoe gretig hij was tegen atletico schat ik hem toch iets hoger in.

25 april 2015 om 17:14

Nee, gretigheid is iets anders dan kwaliteit. Desondanks dat dit een uitstekende tweede viool is gun ik hem een basisplek in een europese subtopper.

26 april 2015 om 03:03

Hernandez heeft genoeg kwaliteit en is gewoon een hele goeie spits. Snel, klein maar veel sprongkracht, goeie kopbal, redelijke dribbel.

Hernandez verdient het gewoon om eens een seizoen ergens in de basis te staan bij clubs net onder de top en ik weet zeker dat hij er sowieso meer dan 15 zal maken in een topcompetitie, want het is gewoon een hele goede spits die echt goals kan maken. Als je kijkt naar het aantal goals per 90 minuten dan scoorde hij bij United al erg goed.

Zou goed passen bij Valencia of Atletico Madrid, zeker Valencia dat heel goed voetbal speelt,ze hebben daar met Paco een jonge spits en Negredo ook,zie Chicharito daar wel een basisplaats veroveren.

Iemand als Hernandez op de bank is zeker prima. Vooral als hij zijn rol op de bank accepteert. Zou een versterking zijn achter Benzema. Ik zou zeggen: leg 'm vast.

25 april 2015 om 16:11

Het probleem is dat hij dat niet accepteert, hij heeft al vaak aangegeven dat zijn periode bij real niet is wat hij had gehoopt en dat het frustrerend is. Nu mag je het al helemaal vergeten dat hij genoegen neemt met aan plaats achter benz op de bank nu hij van alles en iedereen de loftrompet over zich heen krijgt nu wil hij alleen meer. Niet dat ik niet meer gun, van mij mag hij meer minuten maken maar het blijft gewoon iemand voor de bank als benz fit is.

25 april 2015 om 19:42

Ik heb liever een topspits op de bank.. Kom op Atletico heeft Mandzukic Torres en Griezmann.

Barcelona heeft Messi en Suarez.

Real heeft een extra topspits nodig, die van Villareal vind ik ook goed.. Morata terughalen vind ik te vroeg.

25 april 2015 om 22:16

Torres neemt denk ik nu nog genoegen met een plaats op de bank, al is Torres niet meer de top spits die het geweest is.
Messi en Suarez spelen altijd samen, op de bank heeft barca nog Pedro die ook niet blij meer is op de bank.
Het probleem is een topspits neemt geen genoegen op de bank, en bij real is het zo als je gehaald wordt als een grote speler dan wil je niet op de bank zitten, spits positie is al gevuld bij real een top spits haal je als je hem veel speeltijd garandeert dat zie ik niet gebeuren met benz voorin, of het word afwisselen zoals in de periode met higuain, maar dat vond ik toentertijd ook niet prettig dat spitsen afwisselen.

Veel te goed om op de bank te zitten. Hij is beter dan Benzema.

25 april 2015 om 16:36

Goede grap. Benzema is zoveel beter dan Chicha en is op elk vlak ook beter. Hij zou een prima back-up spits zijn, alleen wilt hij het zelf niet.

Kom maar naar Fenerbahce hehehe. Zonder te dollen, kan makkelijk mee in de subtop.

Hernandez moet gewoon naar een club waar hij altijd in de basis kan staan.

Hij was gretig tegen Atlético, laat hem 1 seizoen basis en hij prikt er genoeg in.

Hernandez hoort bij een club als tottenham hij zal daar uitstekend passen

25 april 2015 om 19:29

Eens! Tottenham vind ik ook een goeie club voor hem!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren