Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alves duidelijk: 'Ik ben hier om mijn carrière nieuw leven in te blazen'

Laatste update:

Afonso Alves is terug in Nederland. De man die in het verleden het ene na het andere doelpunt maakte bij sc Heerenveen verblijft bij vrienden in Friesland en hij traint mee bij de beloften van zijn ex-werkgever.

/

De Braziliaan, die ooit zeven doelpunten in een wedstrijd tegen Heracles Almelo maakte, lokte diverse media naar sportpark Skoatterwâld van sc Heerenveen. Manager voetbalzaken Hans Vonk was aanwezig bij de training en hij genoot van het feit dat er veel aandacht was voor Alves. “Het is mooi dat hij nog zo veel losmaakt bij de mensen. Daaruit blijkt dat het om het voetbal draait en hoort te draaien en niet over randzaken moet gaan”, zo laat Vonk optekenen op de clubwebsite.

Alves laat er geen misverstand over bestaan waarom hij terug is in Friesland. “Ik ben hier om mijn carrière nieuw leven in te blazen”, zegt hij in gesprek met de NOS. “Ik hoop het, maar ik weet niet of ik blijf of niet. Ik ben geblesseerd geweest en heb een jaar niet gevoetbald. Nu ben ik weer fit en Heerenveen is een serieuze optie.”

Coach Dwight Lodeweges loopt nog niet op de zaken vooruit. “Hij heeft nu pas één keer meegetraind, dus het is nog veel te vroeg om iets te zeggen over een eventueel contract. Hij is duidelijk een icoon voor de club en hij is meer dan welkom om mee te trainen. Als hij straks fit is en hij kan nog goed voetballen, dan is hij ook welkom in de selectie. Maar zo ver zijn we nog niet.”

Alves maakte bij sc Heerenveen 45 doelpunten in 39 competitiewedstrijden. Hij verdiende een toptransfer naar Middlesbrough, maar zijn avontuur in Engeland werd geen succes. Na twee mislukte seizoenen in Engeland trok de 34-jarige spits naar Qatar.

SC Heerenveen moet Afonso Alves een contract geven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste voetballer ooit in een Heerenveen shirt. Ongelofelijk zo goed als dat hij was.

1 oktober 2015 om 13:34

Van Nistelrooy en Huntelaar even vergeten? Allebei een klasse beter dan Alves. Snap trouwens niet dat Heerenveen hier aan begint. Het is een onbetrouwbare geldwolf die Heerenveen al eens heeft geschoffeerd in het verleden door ze te laten zitten.

1 oktober 2015 om 13:36

Ik vond Alves beter dan beiden. Veel completer.

1 oktober 2015 om 13:39

Ik snap dat de frustratie in Alkmaar hoog is. Alves was de hoofdreden dat AZ het kampioenschap mis liep met zijn doelpunt in de laatste minuut op de voorlaatste speeldag in Alkmaar. AZ - Heerenveen 0-1. Een week later bleek Excelsior een onneembare vesting voor AZ .. Haha

1 oktober 2015 om 13:41

Inderdaad veel beter dan de techniekloze houthakkers Nistelrooy en Huntelaar. Spoel je mond met water man. Alves is de beste speler die Heerenveen ooit heeft gekend en was in die 2-3 seizoentjes Eredivie een fenomeen geworden.

1 oktober 2015 om 13:45

Ik ben het met je eens dat we hier niet aan moeten beginnen, voegt niks toe en kost alleen maar geld. Maar als we het over de kwaliteit van Alves hebben toen hij zo goed was ben ik het niet met je eens dat van Nistelrooy en Huntelaar beter waren. Uit het rijtje v. Nistelrooy, Allbäck, Huntelaar, Alves, Dost en Finnbogason, een nee geen Uth, is Alves toch echt de beste. Hij was zó compleet, kon alles, vrije trappen, individuele acties, afstandschoten, koppen, afmaken etc. Ik vind hem ook een van de betere spitsen die de eredivisie gehad heeft.

1 oktober 2015 om 13:50

Dat verklaart waarom Huntelaar en Van Nistelrooy het redden in de top van de voetbalwereld en Alfes na een mooi avontuur bij een middenmoter/subtopper in Nederland compleet in het niet vervaagt. Goede argumentatie.

1 oktober 2015 om 13:53

Niks aan toe te voegen. Huntelaar en v nistelrooy hebben veel meer gepresteerd maar in zijn heerenveen tijd was alves van een weergaloos niveau. Niemanf kon hem stoppen!

1 oktober 2015 om 13:58

Dat heeft toch niks te maken met wat Alves liet zien in het Heerenveen shirt? De beste speler ooit in Heerenveen, en daar is denk ik 90% van de Heerenveen supporters het mee eens.

1 oktober 2015 om 13:59

@genador, je vergeet 1 ding. Alves is niet een van de slimste, daarom heeft hij het niet gered. Voetballend was hij echt de beste; links, rechts, koppen, diepte zoeken, killen in de 16, die kerel was geniaal. 7 goals tegen Heracles, 3x scoren tegen Braga ín Portugal... Nee echt, een fenomeen. Maar Huntelaar en RvN zijn intelligenter en konden het daarom op een hoger niveau langer volhouden. Alves is een simpele jongen, die alleen maar hééél erg goed kon voetballen. Vanmorgen de training bekeken, 34 en doet op z'n dooie akkertje mee met de beloften.

1 oktober 2015 om 14:28

Ik vindt dit niet zo komisch. Maar om duidelijkheid te schetsen, geef ik de volgende reden waarom veel Azerts niet zo blij zijn met Alves, (wat niet perse de reden is waarom Azalkmaar2 hem niet mag).

AZ en Alfonso Alves hadden een mondeling contract dat hij naar AZ zou gaan. Echter ging Alves naar Middlebrough. Hierna heeft AZ hem nog aangeklaagd.

1 oktober 2015 om 14:32

In het shirt van Heerenveen zijn beide niet zo goed geweest als Alves hoor. Maar ze hebben na Heerenveen wel veel meer uit hun carrière gehaald dan de geflopte Braziliaan.

1 oktober 2015 om 14:38

@Foppe Lenstra: dan kan ik nog wel een paar spelers haten als je zo gaat redeneren. Alves was niet de reden dat AZ geen kampioen werd, dat is de grootste onzin. Ik heb derhalve ook niks tegen hem om de reden.

Hij heeft Heerenveen twee jaar geleden afgewezen en is na de eerste transfersoap ook een tijdje niet op komen dagen. Daarna had je nog dat gezeur met AZ maar daar heeft Heerenveen niks mee te maken. Maar op basis van die eerste twee feiten snap ik niet dat Heerenveen in zee gaat met die gozer.

1 oktober 2015 om 14:42

@ECKe: slap excuus. Er zijn meer voetballers met het IQ van een garnaal. Of Alves daar overigens bijhoort laat ik in het midden, ik ken hem namelijk niet. Als je goed genoeg bent kom je altijd bovendrijven.. Hij is gewoon compleet geflopt in Engeland. Buiten twee jaar Heerenveen is hij nergens geslaagd.

1 oktober 2015 om 14:43

@Nr. 11: dat is voor mij niet de reden. Het was sensationeel geweest om iemand voor 18 miljoen te halen maar achteraf ben ik blij dat t niet door is gegaan. Ik vind het gewoon een onbetrouwbaar persoon en dat heeft hij meerdere malen bewezen.

1 oktober 2015 om 14:47

Haha Alves was 2x beter.
Misbruik van hem door zaakwaarnemers door zijn analfabetisme en die enorm idiote gasten in Middlesbrough hebben hem om zeep gebracht.
Alves heeft techniek, acties, kan koppen en een enorm schot en een verwoestende vrije trap. Overal gevaarlijk zelfs vanaf 40meter.
Lekker contractje geven. Is er weer wat te genieten ook al zijn het maar een paar acties

1 oktober 2015 om 14:58

@foppe Lenstra

Frustratie hoog? Ik denk dat die mensen nog steeds genieten van het kampioenschap uit het seizoen 08/09?! Daarnaast spelen ze ook dit jaar weer Europees en daar mogen ze in Friesland alleen maar van dromen. .. Haha

on: Lijkt me mooi om Alves weer terug te zien. 34 jaar en een jaar niet gevoetbald geeft mij alleen het idee dat hij niet meer op het niveau gaat komen waarmee hij Heerenveen echt vooruit kan helpen.

1 oktober 2015 om 15:02

Slarsson.... je vind hem een van de beste spitsen ooit in eredivisie..... Tja dan doe je Cruijff, Van Basten, Bergkamp, Suarez, Ronaldo, Moulijn, Kindvall, Nilis, Romario, om er maar een paar te noemen wel erg te kort zo goed was hij ook niet.

Wellicht heeft hij het meeste laten zien in het Heerenveenshirt omdat hij al wat ouder was dan toen Huntelaar en Van Nistelrooy bij Heerenveen voetbalde dus dat deel snap ik maar na Heerenveen zijn die allebei wel veel beter geworden dan Alves naar de allerbeste in het Heerenveen shirt is toch echt Abe Lenstra

1 oktober 2015 om 15:08

Sinds wanneer is Moulijn een spits? Ding-dong.

1 oktober 2015 om 15:09

@ Azalkmaar2 "of Alves daar overigens bijhoort laat ik in het midden, ik ken hem namelijk niet." maar in je volgende post stel je wel: "ik vind het gewoon een onbetrouwbaar persoon". Beetje met 2 maten meten. En Alves is niet overal niet geslaagd, in Zweden deed hij het prima, daarom heeft hij een transfer naar Heerenveen verdiend.

1 oktober 2015 om 15:20

Foppe lenstra daar is de frustratie niet om hoor. Het is om het feit dat de beste man een akkoord had met az, alles leek in kannen en kruiken voor heerenveen en alves besloten dat middlesbrough meer geld op tafel wilde leggen.

1 oktober 2015 om 16:06

Niet met je eens, huntelaar en v nistelrooy werden veel beter uiteindelijk, maar op het moment dat zij bij heerenveen speelden waren ze lang niet zo goed als alves was in zijn tijd bij ons. Wat een geweldenaar, werd zelfs braziliaans international bij Heerenveen.

1 oktober 2015 om 16:10

Cruijff, Bergkamp, Moulijn, Suarez waren geen spitsen btw. En als Suarez in dat rijtje thuis hoort hoort Alves dat ook. Maar was hij voor 18 miljoen naar Ajax gegaan in 2007 en furore gemaakt dan had je hem er vast ook tussen gezet.

1 oktober 2015 om 18:22

Ruudje, grote speler bij man united in de tijd met ronaldo rooney. Grote speler bij Real Madrid en die probeer jij te vergelijken met iemand die in de eredivisie goed heeft gedaan en daarna niet een geredt heeft bij redelijke engels ploegje. Schaam je

2 oktober 2015 om 09:47

Lwd1337, we hebben het over de prestaties die ze in Heerenveen hebben gepresteerd, Alves was in zijn Heerenveen tijd beter dan van Nistelrooy in zijn Heerenveen tijd, althans dat is dan mijn mening.

1 oktober 2015 om 14:06

Een mislukte speler van Midlesbrough de beste ooit noemen, dan heb je een zielige gescheidenis

1 oktober 2015 om 14:09

Wat heeft zijn verdere carriere te maken met Heerenveen? In Heerenveen was hij de beste ooit. Simpel. Wat snap je daar niet aan?

1 oktober 2015 om 14:15

Hij maakte de verkeerde keuze door naar Engeland te gaan. Verder zat hij 'gewoon' bij de Selecao.

1 oktober 2015 om 14:41

Haha, man o man. Genot. Gewoon een speler van sc Heerenveen in de spits bij het grote Brazilië. En terecht want hij was op dat moment een beest.
Kneus Kharika moet verder zijn bek houden over onze geschiedenis.

1 oktober 2015 om 15:13

Dan kan je wel lopen schelden Abe maar in Middlesbrough zullen ze later op zijn graf urineren. De Slechtste speler ooit daar, de reden van de degradatie. Ga maar naar een Boro-forum

1 oktober 2015 om 15:17

Haha, nee, de rest van dat elftal was goed. Alleen Downing kon er wat van. Verder had je simpele draver Aliadiere nog en de rest was poepslecht. Rochemback die paste het shirt amper, zo dik was hij. Volgevreten en aartslui.
Lange ballen snel thuis-voetbal. Degraderen hadden ze zonder Alves ook geheid gedaan. Niet dat Alves nou zo best was maar de rest, kom op.

1 oktober 2015 om 15:56

Hahaha, de reden van degradatie. Spelen ze in Middlesbrough niet met 11 man? Of stond Alves als enige op het veld?

1 oktober 2015 om 18:03

Alves was een rasvoetballer die terwijl hij bij sc Heerenveen speelde zijn debuut voor Brazilië heeft gemaakt, dit zegt genoeg over hoe goed hij was in zijn periode hier.

Ik heb nooit een betere voetballer in ons shirt zien voetballen.

Dat zijn carriere daarna niks meer is geworden is aan vele factoren te wijten. Zelf heeft hij geen sterke persoonlijkheid en is hij veel te beïnvloedbaar, zijn zaakwaarnemer(s) waren zeer schimmig en inhalig en bovenal ging deze voetballer naar een team eersteklas houthakkers in Engeland. Midlesbrough kocht een speler die totaal niet in dat team past en schuift de degradatie op hem af, wat een grap.

Kort gezegd is Alves het schoolvoorbeeld van een voetballer die kapot is gemaakt door zaakwaarnemers. Hij was in zijn tijd hier fenomenaal, van buitengewone klasse.

1 oktober 2015 om 14:43

Beste voetballer ooit?? Gek zeg......
We hebben Van Nistelrooij, Huntelaar, Tomasson,en Korneev , Pranjic en Suljemani gehad. Om er maar even een paar te noemen

1 oktober 2015 om 14:47

Die hebben bij Heerenveen niet gepresteerd wat Alves heeft gedaan. Met alle respect voor deze helden.

1 oktober 2015 om 16:01

Alves heeft inderdaad meer gescoord (of gepresteerd, hoe je het noemen wilt). Alves was een fantastische goalgetter, maar een hele goede voetballer was het niet, zeker niet de beste die Heerenveen gehad heeft

1 oktober 2015 om 17:00

Zelf noem je Van Nistelrooy. Met alle respect, maar Van Nistelrooy was in die tijd technisch nog wel minder ontwikkeld. Jongens als Korneev en Allback waren beter aan de bal dan Alves maar van Nistelrooy was vooral een slimme loper, met een tomeloze inzet en natuurlijk een aanleg om een killer te worden.

1 oktober 2015 om 17:14

En inderdaad, ik las zijn naam in een onderstaande reactie. Ik had er even niet aan gedacht maar Abe Lenstra is er natuurlijk ook nog

1 oktober 2015 om 14:52

Uhm, wat dacht je van Abe Lenstra?

1 oktober 2015 om 14:53

Ken je ene Abe Lenstra ? Die kon ook wel goed voetballen volgens de geschiedenis van het Nederlands voetbal

1 oktober 2015 om 15:40

Abe lenstra?

Was hij vorig jaar ook niet even in Heerenveen?

Zal wel niks worden, en Heerenveen moet daar denk ik blij mee zijn. Heeft al jarenlang niet meer op niveau gevoetbald, en de laatste twee jaar al helemaal niet meer zoals ik het gisteren mee kreeg. Je probleem voorin ga je met het aantrekken van Alves niet oplossen, kan eigenlijk alleen maar tegenvallen, en gezien zijn verleden in het Midden Oosten zal het ook geen goedkope jongen zijn lijkt mij. Wat is er trouwens met die Zahovic gebeurd? Speelt die wel constant bij de beloften mee? Meende dat dat zo'n groot talent was, met al wedstrijden in de CL voor Maribor, maar we hebben er in Nederland nog niks van gezien.

1 oktober 2015 om 13:43

zahovic heeft tijd nodig, logisch is ook nog maar 19 jaar oud... verder is hij ook geblesseerd geweest een paar weken. Dus acclimatiseren en rustig brengen en dan zie ik zahovic goede dingen doen..

on: alves wat een held.. het kan geen kwaad om hem even een paar weekjes te laten meetrainen en wie weet is zn niveau nog steeds naar behoren. als pinchitter kan het misschien geen kwaad een soort sibon rol, maakt die er nog 10 in een seizoen!

Het lijkt wel alsof Vonk deze mogelijkheid met beide handen aangrijpt om de focus af te leiden van de bestuurlijke crisis. Natuurlijk maakt Alves wat los in Heerenveen, maar iedereen met een beetje boerenverstand weet toch dat je hier niet meer aan moet beginnen? Het hoofdstuk Alves was mooi, maar is geweest. Ik vind het typisch dat het dan nu nog zoveel losmaakt. Is het hoop? Is het nostalgie? is het wellicht wat naïef?

1 oktober 2015 om 14:01

Inderdaad, goede PR voor de club. Zoals Vonk ook stelt, het gaat weer om het voetbal en niet om randzaken. Alves deed vanmorgen rustig aan. Verwacht niet dat hij een contract krijgt, maar mooi is het wel dat hij er is.

Alles beter dan Veerman lijkt mij. En is Te Vrede lang er uit ofzo? Waarom speelt die niet?

1 oktober 2015 om 14:21

Te Vrede was geblesseerd, maar nu weer opgeknapt. De coach vindt Veerman blijkbaar beter, en liet hem in de basis staan.

1 oktober 2015 om 14:36

Nee, men wilde geen risico nemen met Te Vrede, hij zal vanaf vrijdag wel weer basis staan denk ik.

Wat een geweldenaar was Alves. Van Nistelrooij en Huntelaar deden het ook fantastisch bij Heerenveen en hebben later veel meer uit hun carrière gehaald dan deze man, maar wat Alves in die twee seizoenen liet zien is ongeëvenaard. Was een doelpuntenmachine en kon aan de bal alles, haalde zelfs het Braziliaanse nationale elftal. Jammer dat het bij Middlesbrough niets werd en daarna was het helemaal over met zijn carrière.

1 oktober 2015 om 13:59

Heeft inderdaad verkeerde keuzes gemaakt. Hij had nooit naar Engeland moeten gaan, die betaalden alleen het meest. Van aanvallend voetbal in Heerenveen, naar degradatievoetbal in Engeland. Daar wordt geen enkele spits vrolijk van.

1 oktober 2015 om 14:34

Ik Engeland had die 6 uit 14 en 7 uit 33 niet super geweldig maar hij speelde erbij een degradatie kandidaat. Heeft toen een hele domme keuze gemaakt eeuwige zonde. Scoorde nog voor Brazilië op de copa die ze toen ook wonnen geloof ik

1 oktober 2015 om 14:48

En hoe speelde dat Middlesbrough. ... wat een hopeloze club m3t een achterhaalde filosofie

1 oktober 2015 om 15:10

Het was wel wat pijnlijk om Alves te zien in Boro dat vooral lange halen snel thuis speelde en speelde met een paar spelers die het profbestaan niet zo serieus namen. Ik herinner me nog ene Rochemback die met een dikke pens rondwandelde. Kwam de middencirkel amper uit.
De enige fatsoenlijke speler was Stuart Downing.

Alves was zó goed, dat als je zijn statistieken hiernaast mag geloven hij bij Al Rayyan in 2 seizoenen 0x heeft gespeeld en 11x heeft gescoord! En bij al Sadd 2 uit 0

Zijn jullie om er nog even 2 te noemen Jon Dahl Tomasson en Igor Korneev vergeten ? Alves is echt niet de beste speler ooit ...

Ik moet altijd lachen om bepaalde mensen hier.

Heerenveen supporters noemde hem de beste ooit bij Heerenveen. En dan gaan er andere spelers erbij halen die meer bereikt hebben in hun voetbal leven.
Natuurlijk hebben Huntelaar en van Nistelrooij meer bereikt en zijn ze uiteindelijk een betere speler geworden dan Alves. Maar Alves was in de Heerenveen tijd weergaloos en beter dan de laatste 2 genoemde bij Heerenveen.

On:
Ik denk dat een fitte Alves zeker een aanwinst is. Nu hebben ze die local hero van een houthakker in de spits. Daar win je niet altijd wedstrijden mee.

1 oktober 2015 om 14:37

Ja precies met al die mensen die zeggen dat Alves de beste van Heerenveen ooit is en ik maar denken dat Abe Lenstra de beste voetballer ooit van Heerenveen was, domme ik toch weer.

1 oktober 2015 om 14:56

Ben blij dat jij Abe Lenstra nog heb zien voetballen. Ik oordeel toch echt liever met mijn eigen blote oog wie ik de beste vond of vind, dan dat een paar oude labiele opa's mij gaan vertellen hoe weergaloos Abe wel niet was.

1 oktober 2015 om 15:13

In een tijd dat er gewandeld werd over het veld. Maar niets dan respect voor oude helden, helemaal voor dhr Lenstra natuurlijk.

1 oktober 2015 om 14:37

Alves was misschien wel de meest beestachtige spits die ooit rond heeft gelopen in de Eredivisie. In ieder geval top 3. Wat die man heeft gepresteerd is ongelofelijk, de een na de andere bal plofte erin, vanuit alle hoeken en standen. En let wel: ik heb het over de Eredivisie.

Abe Lenstra was ook een fenomeen, maar niet een echte spits. En natuurlijk ver voor de tijd van ons, tenminste van de meeste bezoekers. Ik heb hem ook nooit zien spelen dus het is lastig oordelen.

1 oktober 2015 om 14:48

In de eredivisie gaat een beetje ver natuurlijk. Zijn statistieken zijn fabelachtig maar met jongens als Ronaldo, Romario, Van Nistelrooy en Kluivert in het "recente" verleden en verder weg nog mannen als Cruijf, van Basten, Willy van der Kuijlen en Kieft is de concurrentie nogal fors.

1 oktober 2015 om 15:00

Concurrentie is fors, zeker. En ik kijk met een Heerenveen-bril natuurlijk. Het is ook lastig te zeggen maar de statistieken die hij draaide werd maar door weinigen geëvenaard. Ronaldo Nazario is misschien wel de beste. Jongens als Machlas, Kezman waren ook echte doelpuntenmakers. En natuurlijk iconen als de Nistel, van Basten etc.
Ik zal zijn weergaloze statistieken bij ons in ieder geval nooit vergeten.

Zoals reageerder hierboven al aanhaalde. Alves in top 3 van beste spitsen in Nederland is eufemistisch gesteld wel erg rooskleurig.
Het is namelijk verbazingwekkend wat voor topspitsen in Nederland hebben gespeeld:

Cruijff, van der Kuijlen, Kindvall, Geels, vbasten, Romario, Ronaldo. En dan zou Alves in de top 3 staan? No Way.

Dat hij door Heerenveensupporters als beste speler wordt bestempeld die ooit het Heereveenshirt heeft gedragen, is wat reeëler

1 oktober 2015 om 15:11

Je hebt ook gelijk hoor, het is ook gewoon wat subjectief. Bovendien ben ik van een leeftijd dat ik die "oude helden" nooit heb zien spelen. Laten we dan zeggen: laatste tien jaar.

1 oktober 2015 om 15:55

Ok daar kan ik mee inkomen.

Toch knap dat supporters van andere clubs beter over Heerenveen spelers kunnen oordelen, dan de Heerenveen supporters zelf. Afonso Alves is verreweg de beste speler die ik ooit live in een Heerenveen shirt heb zien spelen.

Het is daarom mooi dat hij weer terug is en stiekem hoop ik ook dat hij het nog steeds kan. Maar als je ziet wat hij de laatste 5 jaar gedaan heeft, dan is dat denk ik ijdele hoop. Toch vind ik het mooi dat hij mee traint, laat het hem maar bewijzen. Als hij nog 50% kan van wat hij toen kon, dan kan hij in de huidige eredivisie al mee. Ik ben benieuwd en hoop heel hard dat het weer gaat gebeuren.

Op mij heeft Alves in het verleden een onuitwisbare indruk(zowel positief als negatief) gemaakt. Ik heb nooit een betere voetballer in ons mooie shirt zien lopen. Fantastische doelpunten gemaakt en hij kon alles.

Helaas ook de mentaliteit van een valse Labrador, dat wel, ook al had hij een elftal foute belangenbehartigers om zich heen die hem gek gemaakt hebben.

Maar wat mij betreft van harte welkom!

In de tijd dat zij er speelde was Alves beter. De kwaliteiten die hij in het Abe Lenstra liet zien wordt nooit overtroffen. Ruud en Klaas zijn uiteindelijk betere voetballers geworden, maar in hun tijd bij Heerenveen waren ze gewoon veel minder

Dus wanneer je uiteindelijk verder komt ben je in het verleden ook beter geweest? Wat jij zegt is echt complete onzin! Dat beide het verder geschopt hebben doet niks af aan het feit dat Alves in zijn Heerenveen tijd beter was dan Ruud en Klaas in hun tijd! En Huntelaar heeft het in de top ook niet bereikt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren