Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Altijd al gedroomd van een bezoek aan een Champions League-duel?

Laatste update:

Voetbalzone staat voor alles rond voetbal. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan die de voetbalfans van nog meer service voorziet! Onze betrouwbare en ervaren partner XS2Event heeft een ticketshop ontwikkeld, waardoor je eenvoudig tickets kunt bestellen voor de mooiste Champions League-wedstrijden. Heb je altijd al een magische Europese avond op Anfield of een absolute kraker tussen twee teams gevuld met wereldsterren willen meemaken? Neem dan snel een kijkje op het platform en zorg dat je een ticket voor de wedstrijd naar keuze bemachtigt.

Benieuwd naar het aanbod? Bekijk hier de ticketshop!

Via de ticketshop profiteer je van aantrekkelijke prijzen. Zo kan je al een Champions League-wedstrijd bijwonen vanaf 73 euro. Bij veel andere aanbieders bestaat er geen mogelijkheid om losse wedstrijdtickets te kopen en/of betaal je al snel te veel voor een complete voetbalreis! Je koopt dus enkel een wedstrijdticket, eventuele vlucht en hotel kun je zelf aanschaffen. Ideaal te gebruiken als je in het land zelf bent, aangezien je geen gedoe meer hebt met verplichte clubkaarten.

In de ticketshop is het ook mogelijk om kaartjes te kopen voor wedstrijden in de Premier League, Serie A, Ligue 1 en LaLiga. Tickets kopen in de ticketshop is heel gemakkelijk. Navigeer naar jouw favoriete club uit een van de vier Europese topcompetities en selecteer een wedstrijd naar keuze. Vervolgens kies je je gewenste vak. Beweeg je muis over een ticket (of klik op een ticket) om de bijhorende plek groen uitgelicht te zien worden op de plattegrond van het stadion. Zodra je je persoonsgegevens hebt ingevuld en wedstrijdtickets hebt besteld, ontvang je deze via de mail. Heb je meer vragen over een ticket of hulp nodig bij je keuze? Neem dan gerust contact op via het kopje ‘vragen’ op het ticketplatform.

De volgende Champions League-duels staan op het programma:

- Dinsdag 14 februari: AC Milan - Tottenham Hotspur. Klik hier voor tickets.
- Dinsdag 21 februari: Liverpool FC - Real Madrid. Klik hier voor tickets.
- Woensdag 22 februari: Internazionale - FC Porto. Klik hier voor tickets.
- Dinsdag 7 maart: Chelsea FC - Real Madrid. Klik hier voor tickets.
- Woensdag 8 maart: Bayern München - Paris Saint Germain. Klik hier voor tickets.
- Woensdag 8 maart: Tottenham Hotspur - AC Milan. Klik hier voor tickets.
- Dinsdag 14 Maart: Manchester City - RB Leipzig. Klik hier voor tickets.
- Woensdag 15 maart: Napoli - Eintracht Frankfurt. Klik hier voor tickets.
- Woensdag 15 maart: Real Madrid - Liverpool. Klik hier voor tickets.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren