Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als we dit nog weggeven, kunnen we beter met zijn allen ons contract inleveren’

Laatste update:

Vrijdagavond krijgt PEC Zwolle de kans om na één seizoen in de Keuken Kampioen Divisie weer terug te keren in de Eredivisie. De Zwollenaren hebben tijdens het competitieduel met Almere City genoeg aan een gelijkspel. Aanvoerder Bram van Polen verlengde onlangs zijn contract voor één seizoen. Mocht PEC onverhoopt toch promotie mislopen, dan zal de 37-jarige verdediger zijn schoenen vroegtijdig aan de wilgen hangen.

Van Polen gaat ervan uit dat hij zijn laatste seizoen als speler van PEC in de Eredivisie zal doorbrengen. “Dat mag ik wel aannemen, ja”, zegt hij tegenover de NOS. “We staan dertien punten voor op Almere City met nog vijf wedstrijden te gaan. Als we dat nog weggeven, kunnen we beter ons contract inleveren."

De nummers één en twee van de Keuken Kampioen Divisie promoveren direct naar de Eredivisie. PEC heeft een voorsprong van vijf punten op naaste belager Heracles Almelo. Van Polen hoopt na promotie ook de titel in de wacht te slepen. “Promotie is leuk, maar het kampioenschap is unieker.”

Van Polen is bezig aan zijn zeventiende seizoen in dienst van PEC. Tijdens de gewonnen thuiswedstrijd tegen Telstar van een week geleden maakte hij een fraai gebaar. Alle seizoenkaarthouders van de club kregen in de zeventiende minuut een zakje met een consumptiemunt. “Ik ga ervan uit dat komend seizoen mijn laatste contractjaar wordt, dus wilde ik wat terug doen voor de supporters. Ik vond een rondje geven wel passen bij mij.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oeh dat zijn altijd gevaarlijke uitspraken haha. Maar dit moet inderdaad gewoon makkelijk te doen zijn.

Wat mooi dat hij een rondje voor het stadion geeft. Van Polen is nog één van de weinige clubmensen in het Nederlands voetbal. Die Henk Timmer tribune moet toch gewoon naar hem vernoemd worden? Wat heeft Henk Timmer voor Zwolle betekent wat vPolen niet heeft?

21 april 2023 om 13:14

Oranje gehaald 😉

En Marianne Timmer geschaakt, daarvoor verdien je ook wel een tribune.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren