Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als je twee keer van PSV wint dan verdien je het om kampioen te worden’

Laatste update:

Doordat PSV wist te winnen van Ajax, is het kampioenschap voor Feyenoord nu wel heel dichtbij. Willy en René van de Kerkhof feliciteren de Rotterdammers alvast met de titel, waarvoor nog één overwinning nodig is. De gebroeders waren minder te spreken over de rookbommen die tijdens de wedstrijd tussen PSV en Ajax ontstoken werden.

“Ik wil Feyenoord complimenteren, ze hebben het hele jaar bovenaan gestaan. Het kampioenschap is welverdiend. Ze waren de beste en als je twee keer van PSV wint dan verdien je het om kampioen te worden”, zegt René van de Kerkhof tegenover Omroep Brabant. Ook Willy denkt dat de Rotterdammers het karwei nu af gaan maken. “Ik verwacht niet dat Feyenoord dit nog uit handen gaat geven.”

“Wij zullen dit jaar met plaats drie tevreden moeten zijn. We moeten ons maar richten op die derde plaats en de voorrondes voor de Europa League volgend seizoen”, vervolgt Willy. René was niet te spreken over de zwarte rookbommen die door PSV-fans werden afgestoken tijdens het duel met Ajax. “Zoiets hoort op een voetbalveld niet thuis. Ik zag die zwarte rookwolken, ik dacht er is iets gebeurd.. Ik vond het wel jammer voor de mensen. Maar het deed aan de wedstrijd niets af.”

Ben jij het met de gebroeders Van de Kerkhof eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelooflijk dit. Wat een argumentatie weer. Ook nog eens grappig dat feyenoord in de kuip won door dat zoet momentje en in eindhoven zwaar onverdiend. Wat maken deze 2 zich toch weer belachelijk. De reden van het kampioenschap is de stabiliteit, niet omdat je 2 keer wint (met geluk) van psv

24 april 2017 om 12:51

Zou het een grapje kunnen zijn? Een beetje in de trant van hoe deze twee altijd praten over hun club?

Maak je niet druk.

24 april 2017 om 15:01

Nee, dit is geen grapje. Deze 2 gasten zijn net zo zuur als Sjaak over Ajax en Willem over Feyenoord. Het gaat alleen maar om hun eigen club, en alle kinderachtige argumenten worden daarmee naar boven gehaald. Feyenoord was ijzersterk dit seizoen en heeft nauwelijks steken laten vallen. Verdiend kampioen dus.

24 april 2017 om 13:06

Dus vanwege dat Zoet momentje verdiende Feyenoord het niet om te winnen? Wat is dat nou weer voor een onzin.

En bij PSV was het niet 'zwaar onverdiend'. PSV was de betere ja, maar over het algemeen viel het reuze mee.

24 april 2017 om 13:14

Feyenoord verdiende op basis van het spelbeeld zeker te winnen. Je kan alleen niet ontkennen dat de manier waarop de overwinning uiteindelijk tot stand komt wel geluk bij komt kijken

24 april 2017 om 13:15

Dat klopt, maarja, zo kan je alles wel afstrepen.

24 april 2017 om 13:26

PSV heeft uit bij Feyenoord terecht verloren inderdaad, zelfs de spelers zeiden nog dat ze bijna nog nooit zijn overrompeld (vooral in de beginfase) als toen in de Kuip. Maar tijdens PSV - Feyenoord was PSV wel duidelijk de betere en verdiende het de overwinning. Zulk soort seizoenen heb je er tussen zitten, dat alles goed valt. Feyenoord heeft vaak zat slechte seizoenen gehad in de afgelopen jaren, uit een heel diep dal gekomen. Het aanstaande kampioenschap is dik verdiend, en dat zeg ik als PSV supporter.

24 april 2017 om 13:46

Geluk dwing je af, goals scoor je of niet. Heeft niks met geluk te maken maar met mentaliteit, instelling en scherp zijn.

24 april 2017 om 13:55

Vind ik de grootste onzin uitspraak altijd. Geluk dwing je af.

24 april 2017 om 13:30

Met geluk.. Feyenoord was veel beter die wedstrijd, scoort een 100 procent legitieme goal door een van de meest lachwekkende blunders die ik ooit heb gezien en dan komt Mickey even vertellen dat het geluk is. Als je toch al van te voren hebt afgesproken dat er in die wedstrijd een doellijntechnologie hangt wat heeft dat dan met geluk te maken?

24 april 2017 om 13:56

Je zegt het zelf:"lachwekkende blunder". Als je niet wil toegeven dat dat geluk is heeft het geen zin verder te discussieren

24 april 2017 om 13:43

En alsof het nou nog moeilijk is om de Top 3 te voorspellen haha. Waarom krijgen deze heren ook altijd een podium? Waren dit zulke belangrijke personen in het voetbal of omdat Brabant ook kan zeggen dat ze verstand van voetbal hebben? Als Cruijff of van Hanegem iets zei maakt meer indruk dan deze heren.

Toch is dat wel het verschil, dit seizoen: de punten die Feyenoord in toppers gehaald heeft. Is weleens anders geweest. Of dat ze het dan tegen de kleintjes lieten liggen. Dat viel dit seizoen ook erg mee.

24 april 2017 om 14:15

Onder Koeman werd Feyenoord geen kampioen omdat ze het in de topwedstrijden lieten liggen. Dat clichã© van kampioen word je tegen de kleintjes is ook maar gebakken lucht.

Ik wordt zo moe van die gasten... je verdiend het niet om kampioen te worden als je twee keer van PSV wint. Je verdiend het om kampioen te worden als je de meeste punten haalt. Als ajax alle wedstrijden had gewonnen behalve die tegen PSv was het onterecht geweest? Die mannen zetten PSV te erg neer als een god die boven de rest staat.
Terwijl het seizoen van PSV gewoon heel matig was.

Ik ben er voor om alle seniele 'clubwatchers' geen podium meer te geven.

24 april 2017 om 13:47

Zo lang mensen die in twee regels al drie keer de "d" en "t" regel verkeerd weten toe te passen een podium tot discussie krijgen, moet dat voor de gebroeders Willy en Rene toch ook kunnen. Je hoeft het niet te lezen per slot van rekening.

24 april 2017 om 15:35

Allereerst heel duidelijk: Feyenoord heeft het zelf verdient om kampioen te worden. Heeft niks met PSV of iets te maken, ze hebben zelf de meeste punten binnengehaald en zijn dus duidelijk de beste dit seizoen.

Wat ik vooral denk bij deze ouwe heren, die vooral vanuit PSV oogpunt kijken, is dat Feyenoord de enige is die dit seizoen van PSV heeft kunnen winnen. (psv heeft slechts 2x verloren, beide van Feyenoord). Daar baseren ze hun uitspraken vooral op. PSV heeft gewoon teveel punten laten liggen in de gelijke spelen van de afgelopen weken en voor de winterstop met te weinig scorend vermogen.

Gefeliciteerd aan alle Feyenoorders! Nu hopen dat jullie volgend jaar wat in de (voorronde als Ajax de EL wint) van de CL klaarspelen!

De meeste pnt is voldoende om verdiend kampioen te worden.

Toch is Ajax beter als Feyenoord.
PSV onderling beter als Ajax.
Feyenoord beter als Psv.

Gefeliciteerd alvast Feyenoord.
Ajax hopelijk een knappe halve finale en misschien zelfs finale halen.

Ajax heeft te veel punten verloren na Europese duels ook.

Voor mij als Ajacied 2e plek en mooie Europese campagne prima seizoen.

24 april 2017 om 13:14

"daarnaast zijn alle clubs Feyenoord gestemt en de Knvb ook om ze de titel te gunnen"

Dat meen je serieus?

Echt?

24 april 2017 om 13:57

Ik ben zelf niet voor Ajax maar kan mij niet voorstellen dat jij zegt dat je tevreden bent met dit seizoen. Oke als ze de finale halen dan zou ik het enigszins nog begrijpen, maar om nu al die conclusie te trekken stemt mij toch best wel treurig. Ajax de grootste club van NL is al 3 jaar geen kampioen geworden, pak em beet 20 jaar geleden zo dat hommeles betekenen bij Ajax, maar nu zijn de supporters al tevreden. De wereld verandert snel zo te zien.

24 april 2017 om 14:41

Ajax beter dan Feyenoord? Dit seizoen duidelijk dus niet. Omdat we 1 wedstrijd niets te vertellen hadden met een half B team, in de Kuip had Ajax al het geluk dat ze met 1 punt weggingen.

Voorlopig lekker 2e en waarschijnlijk niets in de Uefa, nee lekker geslaagd. Zelfs een beker zit er niet in en dat voor een club als Ajax, lachwekkend om dan te zeggen dat je tevreden bent.

24 april 2017 om 16:01

Begrijp ik goed dat een Europese tour pas geslaagd is als je de beker wint? Bizar
Er staat me ook nog iets bij van een club die 2e werd en daarvoor praktisch gehuldigd werd.

Het verschil tussen deze heren en bijv de heer Swart (en vele ajacieden met hem) is dat Sjakie het meent.
Dit hier, 2x winnen van Psv, is met een vette knipoog, beetje jammer als je dat niet begrijpt. Lees aub ook de context eromheen die gewoon klopt.
Ik zie hen niet zeggen dat ze wel even nog alle wedstrijden gaan winnen en ajax zeker nog punten gaat verspelen, dus dat PSV 'gewoon' 2e wordt.. Iets wat meedere ajacieden wel wekenlang hebben geroeptoetert in de media. Zij zouden wel even alles winnen en Feyenoord zou zeker nog punten verspelen, dus zou ajax 'gewoon' kampioen worden. Die misplaatste arrogantie kan ik bij de gebr vd Kerkhof of een v Hanegem nooit bespeuren.....

24 april 2017 om 13:16

Ja hoor het was weer wachten maar de woorden zijn er toch weer uit! "Misplaatste arorgantie". Meneer kerkhof die 2 seizoenen terug nog zei dat psv de cl kan winnen omdat psv sterk begon. Dat is toch ook arrogantie? Ohnee wacht het is geen ajacied, dan heet dat zelfverzekerd

24 april 2017 om 13:16

Neem ik bij deze m'n woorden terug als dat zo is, maar waar had ik uit op moeten maken dat het met 'een knipoog' werd gezegd?

Geweldige drogredenering. Ondertussen pakt Feyenoord maar een puntje tegen Ajax, de eerste belager. Alleen in de trant van "kampioen word je tegen de kleintjes" kloppen deze uitlatingen van Van der Kerkhof weer wel.

24 april 2017 om 13:24

Feyenoord heeft de meeste punten van de 3 uit de toppers gehaald namelijk 7 Ajax 5 en PSV 4!

24 april 2017 om 13:41

Feyenoord heeft 2x van PSV gewonnen (6 punten). 1x gelijk tegen Ajax (1 punt), maken samen 7 punten.

Ajax 1x gewonnen van Feyenoord, 2x gelijk (5 punten). PSV 1x gewonnen en 1x gelijk (4 punten).

Hoe bedoel je kampioen word je tegen de kleintjes?

24 april 2017 om 14:51

Ten eerste bedoelde ik dat als een sneer, 5 punten verliezen tegen een grote (ajax) en de volle buit winnen tegen een kleintje (psv)

Ten tweede is het toch ook echt zo. Ajax verloor gisteren het kampioenschap niet per se tegen Psv. Ajax verloor die vooral in en tegen Groningen, Excelsior en thuis tegen Willem II. Als je die gewoon wint mag je prima tegen PSV een keer de mindere zijn.

Al met al is Feyenoord de terechte kampioen. Al vind ik nog steeds dat ze na weggespeeld te zijn geweest in het Johan Cruijffstadion, het wel lang spannend hebben gehouden.

24 april 2017 om 15:13

Ik snap niet dat jullie ajacieden zoveel waarde hechten aan die winst op Feyenoord in Amsterdam. Feyenoord speelde onder erbarmelijke omstandigheden; 3 basisspelers geblesseerd, na 10 minuten de topscorer noodgedwongen moeten wisselen en ook karsdorp nog is in de rust. 3 noodgedwongen wissels dus daarmee kon ook niks geforceerd worden. Feyenoord werd misschien wel een beetje weggespeeld ja kan gebeuren.

Wat een nutteloze discussies allemaal. Natuurlijk is Feyenoord straks de terechte kampioen. Kampioen door straks na 34 wedstrijden op de bovenste plaatst te staan, daar gaat het om. Extra knap dat ze ook nog eens vanaf dag 1 op die plek staan. Kan je alleen maar respect voor hebben, dus bij deze gefeliciteerd voor Feyenoord en iedereen die de club een warm hart toedraagt.

Stel dat Feyenoord tegen Ajax en PSV nul punten gehaald, so what? het gaat niet alleen om de wedstrijden tegen die clubs. Blijkbaar hebben die het dan weer ergens anders laten liggen, nota bene tegen veel lager ingeschatte en geã«indigde clubs. Echt een non discussie dus!

24 april 2017 om 13:42

Opvallendste is juist dat Feyenoord punten heeft laten liggen tegen laaggeklasseerde teams (sparta, Gae, Zwolle).

Feyenoord wordt de eerste kampioen deze eeuw die vanaf speelronde 1 bovenaan staat. Natuurlijk is het dan terecht.

Ik ben altijd al blij als ik de gebr van der Kerkhof kan verstaan en als ik dat al kan dan is het meestal geen bijdrage die iets toevoegt. Feyenoord wordt kampioen omdat ze het meets constant hebben gespeeld en beslissend waren in de blessuretijd (utrecht uit) of aan het einde van een wedstrijd (19x in het laatste kwartier bij maar liefst 15 wedstrijden).

Top argument van echte kenners.
Sorry maar zeg dan niks alsjeblieft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren