Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik ook in De Kuip tweemaal scoor, komen ze mij opzoeken’

Laatste update:

Martijn Barto woonde tot zijn veertiende in Spijkenisse, maar inmiddels mag hij zich een halve Fries noemen. De 29-jarige aanvaller speelde zes jaar in de jeugd van sc Heerenveen. Via RKC Waalwijk, Helmond Sport en de amateurs van Harkemase Boys belandde Barto in de zomer van 2011 bij SC Cambuur, dat komende zondag bij Feyenoord op bezoek gaat.

/

Barto weet dat niet iedereen even blij zal zijn als hij zondag schittert tegen Feyenoord. "Mijn ouders en andere familieleden hebben mij al gewaarschuwd”, vertelt de aanvaller met een knipoog aan RTV Rijnmond. “Ik heb in de vorige wedstrijd natuurlijk twee keer gescoord tegen Vitesse. Als ik dat zondag weer doe, komen ze mij opzoeken.”

Barto is sinds zijn jeugd een groot supporter van Feyenoord. “Dat gaat er nooit echt meer uit”, vervolgt hij. “Maar nu ik hier bij Cambuur voetbal zie ik dat het publiek wel een beetje vergelijkbaar is. Dit is wel een kleinere club, maar ook een volksclub met fanatieke aanhangers. Dat is heel mooi. Ik denk dat ik hier goed op mijn plek ben.”

Wat doet SC Cambuur zondag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barto is inderdaad op dreef, maar Feyenoord mag thuis eigenlijk geen problemen hebben met Cambuur op bezoek normaal gesproken. Maar je weet het nooit. Soms heb je van die belachelijke uitslagen waarvan je raar staat te kijken. Zelfs Barto zal niks kunnen doen aan een nederlaag tegen Feyenoord dit weekend.

24 april 2014 om 21:13

Tja we hebben geen uitwedstrijd gewonnen dit seizoen maar wel gelijkgespeelt in amsterdam en eindhoven. Dus zeg het maar.

24 april 2014 om 21:33

in Groningen ook helaas! En dat is voor elke club ook een lastige wedstrijd.

Bij die goal van Barto tegen Ajax wist je het al meteen: Dit is een Feyenoord supporter. Hoe hij met zijn elleboog een lange neus maakte richting de F-side. Wat moet dat een geweldig gevoel voor hem zijn geweest.

Hopelijk pakt hij aankomende zondag even z'n rust.

Bartooooo!!! Geweldige kerel en voorbeeldig prof!

25 april 2014 om 00:17

Goeie voetballer. Ik hoop dat hij ook tegen Feyenoord scoort.

Verrassend sterk seizoen. Niet verwacht. Erg knap

Als hij scoort in de kuip, eet ik mijn schoen op. Hij kan er echt helemaal niets van. Een makkelijkere tegenstander kan je als Kongolo en de vrij niet hebben. Ik noop dan ook hij speelt en niet Hemmen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren