Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als ik nog een stap in mijn carrière wil maken, dan moet het snel gebeuren'

Laatste update:

Michael de Leeuw beschikt over een aflopend contract bij FC Groningen en is niet van plan om deze verbintenis te gaan verlengen. De aanvaller zag Maikel Kieftenbeld (Birmingham City), Tjaronn Chery (Queens Park Rangers) en Eric Botteghin (Feyenoord) in de afgelopen zomer mooie transfers maken en hoopt dat er voor hem ook een mooie overgang in het verschiet ligt.

/

De Leeuw wil eenzelfde stap als zijn hiervoor genoemde oud-ploeggenoten maken: “Ik ben 29, word in oktober 30 en als ik nog een stap in mijn carrière wil maken, nog naar een andere leuke competitie wil, dan moet het snel gebeuren”, zegt De Leeuw in het Dagblad van het Noorden. “De Premier League en de Bundesliga heb ik uit mijn hoofd gezet. Je weet het natuurlijk nooit, maar dat is niet reëel.”

“Ik denk meer aan het Championship en de Tweede Bundesliga”, maakt De Leeuw duidelijk. “En een avontuur in China lijkt me ook mooi." Een halfjaar geleden was De Leeuw nog dicht bij een transfer naar Azië, maar Groningen vroeg om een bankgarantie en die wilde Jiangsu Sainty niet geven. Zodoende ketste de overgang af.

Denk je dat Michael de Leeuw een stap hogerop aan kan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naar mijn mening is hij maximaal van het Ajax niveau

9 januari 2016 om 14:49

Nou dan schat je hem hoger in als dat hij zelf doet
Hij ziet zelf 2e Bundesliga en championship als mooie vervolg stap. Hij is dus wel realistisch en dan dat er hij ook mee kan komen in 1 van deze twee competities. Al zal hij voetballend weinig toevoegen....

9 januari 2016 om 15:27

Ik zou nog wel eens willen zien hoe onze top 3 het zou doen in de 2de bundesliga of championship.
Want als ze in de BL of BPL zouden meedoen denk ik dat ze elk jaar moesten knokken voor behoud.

9 januari 2016 om 15:54

Is niet te vergelijken. De hele Premier League krijgt zoveel geld. Hier is geen zinnig woord over te zeggen en dat kun jij ook niet

9 januari 2016 om 14:50

Hij kijkt naar clubs in Championship en 2.Bundesliga en jij denkt dat hij dan maximaal bij Ajax kan? Wat is dat voor sneer. Zou bij geen enkele club in de top 3 iets te zoeken hebben.

9 januari 2016 om 14:51

Oei, pas maar op hoor. Nu heb je het 'aller' Ajax beledigd denk ik!
Ik denk niet dat hij van het Niveau Ajax is.
Laat hem maar mooi de overstap maken zoals hij zelf al aankaart, Bundesliga 2, Championship of een club in China.
Mooie levenservaring in een andere cultuur, past wel bij hem.

9 januari 2016 om 16:10

Ajax Cape Town zou best dat avontuur kunnen zijn waar hij naar op zoek is In Brazilië zijn ook meerere Ajaxen toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren