Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik niet kan spelen bij sc Heerenveen, dan maar ergens anders’

Laatste update:

SC Heerenveen staat na tien speelronden op een keurige derde plaats, maar Luciano Slagveer heeft de laatste weken geen heel groot aandeel meer in het succes van het team van Jurgen Streppel. Hij begon het seizoen als basisspeler, maar sinds begin september moet hij genoegen nemen met een plek op de bank.

/

De 23-jarige Slagveer zegt in een interview met het Friesch Dagblad dat hij zijn kans moet pakken als iemand geblesseerd raakt of een schorsing oploopt. “Ik moet ervoor zorgen dat ik er sta zodra ik er moet staan. Je wilt namelijk in het veld staan, inbreng hebben”, aldus de voormalig jeugdinternational van Oranje.

Slagveer kwam ernaast te staan na de komst van Arber Zeneli: “Hij kwam voor mijn positie, dat was duidelijk. Vanaf dat moment was ik bankzitter. Of dat terecht was? Ik had een goed anderhalf seizoen achter de rug waarin ik veel gescoord had, dus ja, vreemd vond ik het wel. Het is duidelijk dat ik na de winterstop wil spelen. Het liefst bij Heerenveen, maar zo niet, dan maar ergens anders.”

Zou jij Luciano Slagveer in de basis zetten bij sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slagveer heeft afgelopen seizoen goed gepresteerd. Boven zijn kunnen als je het mij vraagt. Ik vind hem ook niet echt constant. Heeft wel belangrijke en bovendien mooie goals gescoord. Maar ik denk dat het huidige niveau ook zijn plafond is.

24 oktober 2016 om 14:45

Mwah, ik denk dat hij zich bij een club als AZ uiteindelijk goed staande kan houden. Hij is voor mij een soort Narsingh, maar dan iets doelgerichter. Geen verkeerde speler voor een subtopper.

24 oktober 2016 om 15:01

Dat denk ik niet. Voetballend erg beperkt, goed gezien door diegene waar jij op reageert. Aannames, positiespel, voorzetten, allemaal niet echt om over naar huis te schrijven. Met name snel en pikt zijn doelpunten mee, ideaal voor in de counter.

24 oktober 2016 om 15:11

Er zijn zoveel spelers met gebreken in de Eredivisie die een leuk niveau kunnen halen. Slagveer is er voor mij zo een. Zeker geen geweldenaar nee, maar wel enkele specifieke kwaliteiten.

24 oktober 2016 om 17:21

Die mooie goals waren vaak een gelukje dat ze er in blogen. Normaal gesproken vliegen ze ver over of naast. Slagveer heeft geluk dat hij er maar 3 vleugelspelers zijn. Anders zou hij nu niet eens meer invallen. Hij komt gewoon tekort. Hij heeft geen controle over de bal. Hij doet wel zijn best, dat zie je verdedigend vooral. Maar hij is gewoon niet goed genoeg. Als hij in de basis wil staan moet hij het zoeken bij clubs in het rechterrijtje of het buitenland. Niet bij clubs als Heerenveen.

Hij werd toentertijd volgens mij nog genoemd bij Ajax, ik ben zo ongelooflijk blij dat dat niet is doorgegaan. Het is een leuke back-up flankspeler voor een club als Heerenveen maar komt schromelijk tekort op eigenlijk alle vlakken: hij is snel en op een goede dag kan hij leuk afronden, maar is toch een beperkte voetballer. Wel een leuke speler voor een ploeg als Utrecht of Groningen ofzo.

24 oktober 2016 om 15:10

Als ie bij heerenveen tekort komt, dan ook voor Utrecht en Groningen. Misschien voor den haag,roda,nec etc....

24 oktober 2016 om 15:12

Dit seizoen is het gat tussen Heerenveen en Groningen anders wel groot hoor...

24 oktober 2016 om 15:43

Das zeker waar maar we zijn al goed bezet

24 oktober 2016 om 20:51

Nu niet zo uit de hoogte doen alsof Utrecht en Gronigen zo immens verschillen met Heerenveen. Aan het einde van de competitie staan ze allemaal weer vlak bij elkaar strijdend om de playoffs.

Hij zegt dat hij anderhalf seizoen veel gescoord heeft.
Als ik dan rechts in beeld kijk zie ik 40 wedstrijden, 6 goals.
Blijkbaar legt Luciano de lat lekker hoog.

24 oktober 2016 om 14:46

Misschien moet je iets beter lezen. Het gaat om het anderhalve seizoen voorafgaand aan de komst van Zeneli. Daarin scoorde Slagveer 15 keer in 40 wedstrijden.

Deze jongen heeft nu al net zoveel gescoord als Slagveer in hele vorige seizoen. Heerenveen staat prachtig op plek 3 en het loopt daar goed. Misschien is die jongen wel gehaald omdat hij beter is. Dat je een goed seizoen draait, betekent dat niet dat je club niet een mogelijkheid pakt om een betere speler te contracteren lijkt me.

24 oktober 2016 om 17:24

Zeneli is gewoon gehaald omdat we te weinig vleugelspelers hadden. En dan heb je gewoon concurrentie. En niet eens veel meer maar 1 speler. Bij andere clubs is de concurrentie meestal groter op de vleugels.

Tsja... een winnend team wordt niet zo snel veranderd. Misschien na komend weekend wel?

24 oktober 2016 om 18:43

Wordt gewoon weer 0-3 zoals de vorige 3 uitwedstrijden van Heerenveen. Zeneli 2 x en Larsson 1 x. Daar is geen Slagveer voor nodig. Productieve aanvalslinie. Allemaal minstens 4 x gescoord. Prima scoringsdrift dus.

Zelfde situatie als Thern en Thorsby. Probleem is dat als je heel goed seizoen draait de uitblinkers vaak weggekocht worden.
Dan zou je kunnen terugvallen op Slagveer cs
Maar dan moeten ze gewoon ff volhouden of half seizoen verhuren.
Larsson gaat sowieso en Zeneli kan ook als ie zo doorgaat. Middenveld zie ik nog niet uit elkaar vallen.
St Juste en vAken kunnen hoger niveau ook wel aan..

Eeuwige probleem v NL clubs

24 oktober 2016 om 23:22

Thorsby mag van mij best tot de zomer verhuurd worden. Die kan dan wel spelen, en dsn kan hij volgend seizoen misschien belangrijker worden. Tenzij hij toch een basisplaats weet te veroveren.

Prima, doei! Slagveer is snel maar heeft geen passeerbeweging en ook op snelheid haalt hij nooit de achterlijn. Assists heeft hij amper op zijn naam staan. Neem een voorbeeld aan de Heerenveense flankspeler van vroeger (Wouden, Talan, Nurmela, etc) zie dan in wat beter kan. Op een lager niveau spelen kan Slagveer wel maar hij moet zich ontwikkelen ipv klagen dat Zeneli speelt (die beduidend beter is!!).

Misschien iets voor PEC Zwolle? Die kunnen altijd wel met dit soort spelers goed omgaan en ze hebben ook de spelers om in de counter te gaan spelen.

25 oktober 2016 om 03:12

Die hebben wel genoeg aanvallers

NEC, huur deze gast aub. Voorin is het momenteel echt om te huilen. Deze jongen komt momenteel voor Heerenveen maatstaven tekort maar zal bij ons wekelijks spelen en het verschil kunnen maken. Met hem erbij en een creatieve 10 dan moet een stabiele 10-14e plaats er wel inzitten. Nu heb je net te weinig kwaliteit en kan je ook zo 16e worden.

Nou genoeg eredivisie clubs die hem kunnen gebruiken. Groningen b.v.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren