Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik mezelf niet kan inhouden tegen Ajax, dan alvast sorry daarvoor’

Laatste update:

Ajax ontvangt vrijdagavond het Willem II van Ché Nunnely. De twintigjarige aanvaller maakte afgelopen zomer de overtap van Ajax naar de Tilburgers en maakt tot op heden een sterke indruk onder trainer Adrie Koster. De aanvaller is in zijn laatste drie wedstrijden goed voor drie doelpunten en evenzoveel assists voor de huidige nummer vier van de Eredivisie.

"Je stelt natuurlijk doelen voor jezelf op. Voorafgaand aan het seizoen wilde ik vooral basisspeler worden en laten zien wie ik ben. Ik wil het liefst in de dubbele cijfers terechtkomen, maar het is niet zo dat als ik op acht goals eindig het seizoen dan mislukt is. Belangrijk zijn voor het team is de hoofdzaak", vertelt Nunnely in gesprek met Ajax Showtime.

Ajax gaat poging ondernemen sensationeel record uit 1993 te breken

Lees artikel

De aanvaller verwacht dat zijn ploeg het heel zwaar gaat krijgen in de Johan Cruijff ArenA. "Misschien heeft Ajax een slechte dag en hebben wij een goede dag. Wij gaan in ieder geval voor het hoogst haalbare", zegt de jongeling, die voor het eerst in een volle ArenA zal spelen. Nunnely stelt dat dit geen andere spanning met zich meebrengt. "Mijn droom is altijd al om in de ArenA te spelen. Nu ga ik in de ArenA tégen Ajax spelen, dat is wel even wat anders, maar toch."

Nunnely weet nog niet of hij gaat juichen als hij scoort tegen Ajax. "Ik ga echt niet zo hard juichen als tegen PSV!. Ik heb mijn hele leven bij Ajax gespeeld, de club is altijd goed voor mij geweest. Ik wil gewoon respect tonen naar Ajax. Respectloos is een groot woord, maar uitbundig juichen zou ik niet erg respectvol vinden van mijzelf. Als ik een wereldgoal maak en ik kan mezelf niet inhouden, dan alvast sorry daarvoor."

Wat verwacht jij van Ajax-Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima, je speelt bij Willem II. Al dat schijnheilige gedoe. Als we ondanks een wereld goal van hem, thuis niet van Willem II kunnen winnen is het onze schuld niet van hem

Gewoon juichen zoals je zelf wil man, niemand die je dat (extra) kwalijk neemt omdat je ooit bij 'ons' speelde...ben benieuwd, vind Willem II leuk spelen, met drang naar voren, dus verwacht/hoop eigenlijk een open wedstrijd. Met Ajax als winnaar uiteraard.

Ik vind dat altijd zo'n onzin. Zo je handjes omhoog steken alsof je het per ongeluk deed. Als je nu drie rondjes om het veld gaat rennen of zoiets als Adebayor doet dan getuigt het misschien van weinig respect, maar als je die bal er met je volle verstand inschiet voor je club dan mag je daar gewoon om juichen.

5 december 2019 om 17:44

Hahaha die Adebayor inderdaad. Die heeft nog nooit zo hard gerend als voor die sprint, wat een gek.

Leuke speler hoor, maar inderdaad niet goed genoeg voor Ajax (op dit moment), hoop dat die misschien wat spanning terug kan brengen in de eredivisie.

5 december 2019 om 16:43

Wat wil je met die laatste zin zeggen " spanning terug brengen in de eredivisie " ?

5 december 2019 om 16:47

Ik acht de kans eigenlijk groter dat AZ punten verspeeld uit bij Pec Zwolle dan dat Ajax punten thuis verspeeld tegen Willem II.

5 december 2019 om 16:51

@deenb,hij hoopt dat Nunnely Ajax pijn kan doen en op een gelijkspel of verlies kan houden, dan kan AZ dichterbij komen

Leuke speler viel me al een paar keer positief op met z'n dribbels en snelheid aan de bal, nu het rendement ook omhoog gaat zal hij een interessante speler zijn om te volgen. Hopelijk zien we hem ook volgend seizoen in Tilburg.

Nee hoor zullen we je niet kwalijk nemen, je bent immers Willem II spelernunnely doet het echt goed bij Willem II, leuke speler, die in heet Ajax van bijvoorbeeld De Boer wel een kans had gekregen, maar nu is de meetlat gewoon veel hoger.

Beetje onzin voor mij om je excuses aan te bieden. Je speelt nu voor Willen II, als je dan scoort tegen de club die je heel bewust heeft laten gaan mag je gewoon juichen. Eerder vreemd als je het niet doet.

5 december 2019 om 17:21

Lijkt me normaal dat je blij bent als je scoort. Als sportman wil je je meten met de besten en als je dan scoort tegen Ajax lijkt het me vrij normaal dat je juicht, zelfs als je er eerder hebt gespeeld.

Speelde Ché niet vanaf 2012 tot 2018 bij Ajax? Misschien begrijp ik verkeerd wat ze bedoelen als ze hele leven zeggen. Dan denk ik vooral aan een Mathijs, Appie of een Nous die echt al vanaf 7-10 bij Ajax zaten. Ben blij voor Ché dat hij het goed doet, hoop echt dat hij het redt.. Is een beschaafde jongen dus die gunfactor is dan sowieso al hoog.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren