Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik het vergelijk met PSV, dan hadden we veel meer vaste patronen’

Laatste update:

Stijn Schaars heeft zijn eerste minuten gemaakt in het shirt van sc Heerenveen. Het is even wennen voor de middenvelder, omdat hij merkt dat de Friese club op bepaalde vlakken minder ver is dan zijn ex-werkgever PSV. Met sc Heerenveen verloor Schaars met 0-2 van Real Sociedad.

/

“Als ik het vergelijk met PSV, dan hadden we veel meer vaste patronen”, legt Schaars uit via de officiële kanalen van zijn nieuwe club. “Als ploeg was PSV balvaster en bij de omschakelmomenten was duidelijk wat iedereen zijn rol was. We moeten beter van elkaar weten wat we willen. We zijn soms te gretig terwijl we juist in de positie moeten blijven staan, of iets slimmer moeten lopen.”

Het seizoen van sc Heerenveen wordt geopend met een wedstrijd tegen AZ. “We kunnen aan de bak. AZ heeft de laatste jaren een goed voetballend team. Volgende week weten we waar we staan, maar we moeten niet in paniek raken als het niet meteen loopt, het is duidelijk dat wij als elftal nog moeten groeien”, zegt Schaars.

sc Heerenveen is een mooie club voor Stijn Schaars

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerenveen mooie club. Ideaal voor schaars en vice versa.. hopelijk gaat Heerenveen serieus meedoen in top5

31 juli 2016 om 14:01

Poeh... top vijf. Top 4 lijkt me toch Psv, Ajax, Feyenoord en AZ. Dan is vijf hoogst haalbare, waarbij Vitesse, Utrecht en Groningen niets voor Heerenveen onder doen.

31 juli 2016 om 14:03

Ik was er gisteren bij, en geloof me. Heerenveen krijgt een zwaar seizoen. Het was onthutsend slecht. Achterin maar de bal constant maar wat rondschuiven en ze hebben geen idee wat te doen. Ik denk dat ze blij mogen zijn als ze het linker rijtje halen. Eerlijk gezegd heb ik daar geen hoop in.

31 juli 2016 om 18:32

Ik heb in de voorbereiding maar drie wedstrijden gezien en heb daar wel leuke dingen in gezien en had ook het idee dat het er wat beter uitzag dan vorig seizoen. Maar goed ik heb lang niet alles gezien, de drie wedstrijden waren ook tegen minder aansprekende tegenstanders. Al met al had ik wel een positief gevoel, nu ik jou reactie zo lees Sneekpsv en er vanuit gaande dat jij wel alles hebt gezien in de voorbereiding kan ik wel eens bedrogen uitkomen.

31 juli 2016 om 14:06

Laten ze eerst maar de Play Offs halen, dat zou al een prijs zijn voor ze.
Voor de top 5, moet je toch wel een erg goed seizoen draaien, waar alles mee zit.
De middenmoot is groot in Nl.
Veel concurrentie.
Je kan na 7 wedstrijden bijv 6 keer gelijk gespeeld hebben, dat zijn 6 punten, maar ook na 7 wedstrijden 2 winstpartijen, dat zijn er ook 6.
Kortom je moet de stap kunnen maken, om te winnen, ipv gelijke spelen.

31 juli 2016 om 14:16

Goh, jij ben ook een rekenwonder. Zou je wat mee moeten doen

31 juli 2016 om 15:05

Heerenveen speelt echt slecht, tot heden.. zie ze veel moeite krijgen aankomend seizoen!

31 juli 2016 om 16:23

De competitie begint vroeg, vele teams zijn er nog niet echt klaar voor.
In oktober, na een wedstrijd of 10, kan je een beetje een idee hebben van de kwaliteit van teams.
Maar een slechte wedstrijd spelen en winnen is een gave.
Daar maak je het verschil mee.
Het kwartje moet dus de goede kant vallen.

1 augustus 2016 om 16:20

Heerenveen heeft achterin de grootste problemen. Opbouwend is het te onzeker. Van Aken en Bijker hebben veel balverlies. Ze durven de middenvelders niet in te spelen. Namli is niet dominant genoeg, kortom plaats 10 tot 7 zal al goed zijn dit jaar ...

Schaars is een jongen met een geweldige instelling. Geweldige prof! Succes bij SCH en bedankt voor je inzet bij PSV.

Ik bond het toch wel tegenvallen wst betreft het aanvallend voetballen. Dat is toch wel wat Streppel wil, maar daar leek het nauwelijks naar tegen Sociedad. Veel ballen terug zelfs naar Mulder aardig vaak. Weer geen lef van de verdedigers om een bal naar voren te spelen. Zag ik ook vaak bij Schaars. Na de 0-1 stond Sociedad ook echt vol op de verdediging maar dan mort je gewoon het tempo omhoog gooien. En de kansen die Heerenveen kreeg werden vaak verprutst. Sociedad viel wel tegen eigenlijk. Had ze beter verwacht, en ook dat ze zelf de bal wilden hebben ipv Heerenveen het initiatief laten

Nogal logisch dat PSV verder is. Niet voor niets de nummer 1 club van Nederland en afgelopen seizoen bij de top 16 van Europa.
Mooi voor Heerenveen dat ze met Schaars iemand hebben kunnen halen met zoveel ervaring. Hopelijk weet Schaars de club hogerop te helpen.

31 juli 2016 om 14:16

Ja PSV heeft uiteraard weer kwaliteit. Maar Schaars heeft het over partronen, taakverdeling etc. Dan zijn toch gewoon dingen die je kunt trainen, daar hoef je geen topteam voor te hebben.

Vrij logisch dat PSV die patronen beter ingeslepen heeft. Bij PSV is op transfergebied elk jaar de doelstelling: alles bij elkaar houden en kijken waar versterkingen mogelijk zijn. PSV heeft ook de financiele middelen om topspelers langer aan zich te binden (zie Luuk de Jong deze week). Dit bij elkaar houden van de selectie lukt vrijwel nooit (elke zomer vertrekken er wel topspelers als Depay, Wijnaldum, Bruma, Mertens en Lens), maar de doelstelling is duidelijk.

Heerenveen is bereid iedereen te verkopen als ze er een mooi prijsje voor krijgen. Het is veel meer een komen en gaan van spelers.

Schaars was voor sparta een aanwinst geweest. Aan heerenveen gaat hij voetballend niet veel meer toevoegen dan het zogenaamde verlengstuk van de trainer in het veld verhaal.

De wedstrijd tegen Sociedad was niet best. Gelukkig weet ik dat je niet teveel waarde moet hechten aan de voorbereiding. Het jaar dat Foppe Champions League haalde draaide de club haar slechtste voorbereiding ooit. Het moet gewoon even lopen. Niemand kan toch roepen dat er geen kwaliteit in het elftal zit. Schaars moet, gezien zijn ervaring, een belangrijke schakel zijn dit seizoen (zowel op het veld als daarbuiten). We gaan zien of hij deze rol goed in kan vullen.

31 juli 2016 om 18:13

Wat verwacht je dan? Dat ze winnen van de nummer negen van Spanje? Ik heb enkel de samenvatting gezien en die Spanjaarden hebben slechts drie kansen gehad. Enheerenveen veel meer, of ze hebben gestapogewijs alle kansen voor Real Sociedad genegeerd maar zo ken ik Heerenveen TV niet. Als je bijvoorbeeld de wedstrijd NEC-Real Sociedad zag was dat veel erger van Nec.

Schaars verward het spel wat PSV wil spelen met het spel wat Heerenveen wil spelen. Vaste patronen zijn misschien leuk voor resultaatvoetbal maar het verlamt de creativiteit van spelers. Kik naar van Gaal en MAN U twee seizoenen lang.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren