Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik een miljoen kan verdienen, ga ik wel naar het buitenland hoor’

Laatste update:

Marcel Keizer ruilt SC Cambuur in voor de beloften van Ajax en daardoor moet de gedegradeerde club uit Leeuwarden dus op zoek naar een nieuwe trainer. Fred Grim zou de topkandidaat zijn voor de functie, maar ook de naam van de in februari opgestapte Henk de Jong zingt rond.

/

“Hartstikke mooi toch, dat ze mij als opvolger noemen. De deur staat altijd open, maar ik ben nog niet benaderd door directeur Ard de Graaf”, aldus de 51-jarige De Jong zaterdag in het praatprogramma BYNT. Hij voegt eraan toe dat er ‘contact’ is geweest, maar dat er nu niets concreets speelt.

De Jong twijfelt wel over een buitenlands avontuur: “Als je naar het buitenland gaat, ben je in Nederland niet meer in de picture. Maar als ik ergens een miljoen kan verdienen, ga ik wel naar het buitenland hoor (…) Ik heb meerdere droomclubs. Cambuur is zeker mijn droomclub, ooit weer. Maar zoals het nu lijkt blijf ik trainer in Nederland. Het wordt waarschijnlijk iets heel leuks.”

Denk jij dat Henk de Jong volgend seizoen de trainer van SC Cambuur is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Word gewoon Fred Grim , zou ook wel heel apart zijn om nu weer bij Henk de Jong uit te komen.

5 juni 2016 om 09:51

Ik hoop ook op Grim. Ik heb niet veel met Cambuur, maar Grim zie ik graag stapje per stapje wat hogerop komen. Bij Almere prima gedaan. Ajax A1naar de finale youth league geleid. Ik zie 'm in de toekomst ook graag weer maar Ajax terugkeren, wellicht ooit zelfs als hoofdcoach. Bij de Ajax A1 zag ik combinatie's die ik bij het eerste al veel te lang niet gezien heb.

5 juni 2016 om 12:53

Komt nog bij dat Henk een sympathieke man is voor de supporters, maar er verder niet zoveel van gebakt heeft. Half jaar meegelift op de automatismen van het elftal van Lodeweges. Na een half jaar was het gebeurt met Henk. Dat ziet een TD natuurlijk wel, maar de rest van Leeuwarden is blind als het om Henk gaat. Grim zou een goede kandidaat zijn. Mogelijk kunnen ze dan wel eerste 8 halen.

6 juni 2016 om 12:35

Totaal niet waar wat je nu zegt. Hij heeft ons naar de eredivisie geholpen. Het ging helemaal niet supergoed dat seizoen, maar toen Henk het overnam 9 wedstrijden voor het eind, werd er direct anders en beter gevoetbald. Een paar wijzigingen hebben veel verschil gemaakt dat seizoen en de manier van voetballen was onder hem ook beter. Als ik Heerenveen later zag voetballen onder Lodeweges ben ik ook van mening dat het succes in het eerste seizoen grotendeels aan hem te danken was. Alleen in het laatste seizoen was er te weinig kwaliteit om de boel te controleren tijdens wedstrijden zoals dat in de eerste twee jaar wel lukte. Hij is wel heel naief geweest in het laatste jaar door toch zo te blijven voetballen met veel te weinig kwaliteit.

6 juni 2016 om 12:36

Oh je bent een boer dat verklaart de boel. Stiekem wil je de Jong graag bij dkv zien he

Henkie komt ooit terug, maar nu nog niet.

5 juni 2016 om 12:53

Je bent de n vergeten. Henkie komt nooit terug.

Ik denk dat hij inderdaad ooit terug komt. Nu nog niet.. maar bijvoorbeeld als het nieuwe stadion er staat zou dat mooi zijn.

Maar dan vraag ik me af welke Nederlandse club, iedereen is voorzien, behalve Vitesse. Mischien word hij wel assistent van de nieuwe trainer want neem aan dat hij niet de nieuwe hoofdtrainer wordt. Vind het een sympathieke man ,voor de jonge jongens kan deze man natuurlijk heel belangrijk worden. We zullen zien.

5 juni 2016 om 09:54

Roda is nog niet voorzien.

5 juni 2016 om 09:59

Ik verwacht 'm in de rol van assistent volgend jaar.

5 juni 2016 om 10:04

Lijkt me een mooie vervanger van Henk Fraser als hij echt vertrekt bij den haag.

Is Henk de Jong geen idee voor hoofdtrainer bij Vitesse ?

Heel vreemd dat ze daar nu in juni nog steeds geen technische staf hebben.... Beetje amateuristisch...

5 juni 2016 om 10:09

Nou vind ik niet. Ze zijn heel lang bezig geweest met Henk ten Cate, maar dat is vastgelopen op de financien. Nu zijn ze met 2 trainers in gesprek, en niet met Schreuder zoals er werd gezegd. Schreuder wordt het 100% niet. Fraser of iemand anders. Shota arveladze wordt ook genoemd. We zulle zien, vandaag wordt als het goed is meer duidelijk. Henk de jong zou wat mij betreft zeker een optie zijn. Ik denk eerder een rol als assistent.

5 juni 2016 om 12:18

Arveladze wil ik wel eens in Nederland zien coachen. Schijnt het toch goed gedaan te hebben in Turkije.

5 juni 2016 om 10:12

Er lopen bij Vitesse trouwens meerdere personen met de benodigde papieren, de voorbereiding is al voorbereid door Sturing. Uiteindelijk komt alles weer goed, ook de spelers komen wanneer de trainer bekend is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren