Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik een club mag kiezen, staat FC Utrecht natuurlijk op nummer één’

Laatste update:

Ruud Boymans ging in juli vorig jaar aan de slag bij Al-Shabab uit de Verenigde Arabische Emiraten, maar het enige seizoen dat de spits in het Midden-Oosten afwerkte verliep niet zoals gehoopt. Boymans speelde nauwelijks en vertrok afgelopen zomer transfervrij uit Dubai. De aanvaller is nu op zoek naar een nieuwe club en ziet wel wat in een terugkeer in de Eredivisie.

“Sportief gezien was het achteraf geen goede keuze. Ik heb weinig gespeeld en veel problemen gehad”, blikt hij terug in gesprek met de supportersvereniging van FC Utrecht. De spits was afgelopen weekend aanwezig bij het duel tussen de Domstedelingen en Heracles Almelo en hij was blij om weer voor even terug te zijn in de Galgenwaard.

“Het is een tijd geleden, maar het geeft gewoon een heel goed gevoel om terug te zijn. Ik heb hier veel mooie herinneringen, dus ik ben enorm blij om terug te keren”, gaat de spits, die tussen 2014 en 2016 voor Utrecht speelde, verder. Boymans noemt zijn avontuur bij Al-Shabab wel een ervaring die hem veel geleerd heeft.

De voormalige aanvalsleider van Fortuna Sittard, VVV-Venlo, AZ, NEC en Willem II is nu weer op zoek naar een nieuwe club, al heeft hij een jaar niet gespeeld en zal hij eerst helemaal fit moeten worden. Een terugkeer naar zijn voormalige werkgever lijkt hem echter wel wat: “Ik ga kijken wat er op me afkomt, maar er speelt nog niks concreet. Als ik een club mag kiezen uit Nederland, dan staat FC Utrecht natuurlijk op nummer één.”

Denk jij dat Ruud Boymans een versterking zou zijn voor FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dit is DE spits welke NAC nodig heeft, geen twijfel over mogelijk.

18 december 2017 om 17:51

Of Twente?

18 december 2017 om 18:29

Boere doet het verdienstelijk en we hebben Kvasina achter de hand. Boymans is een grote gok en zal niet direct inzetbaar zijn

18 december 2017 om 17:55

Vraag mij af of hoe hij fit is, voordat hij dan uiteindelijk een keer fit is is NAC al gedegradeerd. Nee NAC kan beter iemand halen die er al gelijk staat mijn inziens.

18 december 2017 om 17:57

Of laat Boymans maar lekker terugkeren naar Utreg. IK vind het een sympathieke spits die altijd wel het net weet te vinden. Wellicht ooit samen met Makienok in de spits, en Kerk als aanvallende mid.

18 december 2017 om 17:58

@ Santosutr: En dan heb je Bahebeck en Dessers nog. Beetje veel spitsen vind je niet?

18 december 2017 om 18:03

Kerk is een enorm technisch beperkte speler, die kan echt niet als middenvelder spelen vind ik...

18 december 2017 om 18:51

Technisch beperkt ben ik niet met je eens, maar hij is wel in alles veel meer aanvaller/vleugelspeler dan middenvelder: sterk, snel, heeft een actie.. die heeft ruimte nodig om te voetballen en moet niet de steekpass gaan geven

Boymans, mooie cult, maar moeten we echt niet terug gaan halen. Kan misschien als pinchhitter gebracht worden een enkele wedstrijd, maar dat moeten hij en Utreg niet willen.
Utreg heeft Kerk, Dessers, Labyad nu nog en straks Makienok en evt Bahebeck weer terug. En daarnaast Venema als groot talent in de jeugd en ook nog Hilterman en Sow.

Boymans past qua topsportmentaliteit niet (meer) bij Utreg.. Zou, mits fit, voor een club uit het rechter rijtje zeker van meerwaarde kunnen zijn

18 december 2017 om 19:55

Ruudje ouwe baas, je bent altijd weer welkom bij Utrecht, ook gratis op te halen dus ik zeg gewoon doen! Geweldig moyenne heeft hij gehaald bij Utrecht en is/was echt een publiekslieveling!

Haha achteraf was het sportief niet wat ik er van verwacht had. Wat had je dan verwacht? Zeg dan gewoon wat je toen zei, ik ging voor het geld, heb een mooi jaarsalaris gepakt en wil nu weer op enig niveau voetballen.

18 december 2017 om 18:23

Azijn gedronken? Als hij toen al aangaf voor het geld te gaan voetballen daar, dan mag hij nu toch wel concluderen dat er niets van dat voetballende gedeelte terecht is gekomen omdat hij niet speelde?

Den Haag kan ook wel een betere spits gebruiken dan Johnson.

18 december 2017 om 18:18

True.. al gaat hij wel steeds beter spelen.

Wellicht iets om een vertrek van Kramer op te vangen, als Vente niet stabiel genoeg blijkt? Altijd fijn om dan nog iets achter de hand te hebben. Al betwijfel ik het dat hij als 3e spits wil tekenen.

onze ruud hoort bij utreg en ook al heeft die niks gedaan dit jaar hij blijft in vorm.let maar op dat hij gewoon weer in de galgenwaard gaat tekenen dat zal natuurlijk weer iets moois zijn voor erik ten hag zo,n mooie thuiskomst van onze ruud

Nu staaf Labyad in de spits. Mocht die vertrekken dan is Ruud welkom. Saymak erbij halen. Kloppen de geruchten dat utrecht er mee bezig is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren