Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als hij Arsenal kampioen maakt, wordt zijn naam alleen maar groter’

Laatste update:

Jamie Vardy maakt mogelijk deze maandag nog bekend waar zijn toekomst ligt en Shinji Okazaki zou het de 29-jarige aanvaller niet kwalijk nemen als hij besluit om naar Arsenal over te stappen, zo vertelt de Japanner aan de Japan Times.

/

“Ik denk dat hij de potentie heeft om zich iedere speelstijl eigen te maken. Bij Leicester speelden we op een bepaalde manier en daar paste hij goed bij, maar ook in een team dat op balbezit speelt, krijgt hij kansen om met zijn snelheid gelanceerd te worden. Bij Arsenal spelen veel spelers die het moment zullen herkennen om hem te bereiken.”

“Hij is overigens geen speler die alleen maar achter de defensie probeert op te duiken, want hij kiest zijn momenten bewust. Hij kan zich aan iedere speelstijl aanpassen”, aldus Okazaki. “Hij moet een keuze maken. Arsenal is al heel lang geen kampioen meer geworden en misschien wil Vardy dat met die ploeg wel een keer bereiken. Als hij Arsenal naar de titel gidst, dan zal zijn naam alleen maar groter worden.”

Denk jij dat Jamie Vardy volgend seizoen voor Leicester City speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
6 juni 2016 om 18:57

Ik zie Vardy toch meer goals maken dan een Kane of Aguero, Vardy heeft laten zien wat hard werken kan brengen en hij zal deze lijn alleen maar doortrekken, bovendien gaan Kane en Aguero toch minder spelen denk ik.

Geef vardy groot gelijk als ie het doet. Leicester gaat waarschijnlijk niet nog zo'n seizoen draaien en als je na Arsenal kan + je salaris word opgekrikt begrijp ik dat volkomen.

6 juni 2016 om 18:39

Klopt, maar als het mislukt komend jaar bij Arsenal, verwacht ik dat hij door iedereen weer afgeschreven wordt. Ik zou het veel mooier vinden als hij bij Leicester zou blijven. Met die ploeg kampioen worden is in mijn ogen toch veel specialer dan met Arsenal.

6 juni 2016 om 18:47

Dan nog zou ik het niet doen. In Leicester ben je een held en dat beeld zal nooit veranderen. Nu wordt er van je verwacht dat je in een nieuw team direct hetzelfde gaat presteren en als dat niet luk en hij scoort niet voldoende dan ben je de klos en zal de kritiek met bakken over hem heen vallen.

6 juni 2016 om 18:56

En hij verdient nu ook met de nieuwe verbintenis 5 mil per jaar.

Zou ik ook zeggen als je 2e spits bent achter vardy en alle aandacht naar vardy gaat. Ik hoop persoonlijk dat er veel spelers bij leicester blijven en minimaal 3e worden in groepsfase CL. Ik denk echt dat dat mogelijk is met het huidige team.

6 juni 2016 om 18:26

Jij hebt duidelijk niet gekeken afgelopen jaar. Leuk dat je nog doet alsof je een expert bent.

6 juni 2016 om 18:28

Okazaki speelde naast Vardy Jack..

6 juni 2016 om 18:30

Heb ik gezegd dat hij niet speelt? Maar mensen denken eerder aan vardy en volgens mij staat vardy ook vaker in het nieuws?

6 juni 2016 om 18:36

2e spits achter Vardy zei je. Komt op mij over als wisselspeler

6 juni 2016 om 18:39

Ja dat kan ik begrijpen, had het anders moeten zeggen maar het is gewoon de waarheid dat hij in de schaduw staat van vardy

Lol als Vardy Arsenal kampioen maakt dan is hij een grotere eindbaas dan Zlatan.
Ik bedoel kampioen worden met 2 ploegen die nooit kampioen worden is toch een mega prestatie?
Maar als Lord Bendter Arsenal niet kampioen kan maken dan kan niemand dat..

6 juni 2016 om 19:21

Jammer dat hij waarschijnlijk naar arsenal gaat en nee geen kampioen

Vardy is een goede speler, maar zou net zo goed een eendagsvlieg kunnen zijn. Bovendien ook niet de jongste, is denk ik echt niet een speler die zo veel kwaliteit heeft dat hij Arsenal kampioen gaat maken. Sowieso, Arsenal en kampioen worden is een haast onmogelijke combinatie.

6 juni 2016 om 20:17

Ian Wright en Alan Smith waren ook al ouder toen ze naar Arsenal gingen, 28 en 25, en speelden ook allebei bij een amateurclub voordat ze door een grotere club opgepikt werden.

6 juni 2016 om 21:22

Andere tijden Stravven

Ik denk gek genoeg dat Vardy met zijn inzet een hele waardevolle spits kan zijn voor heel wat teams in de PL en dat zijn gelimiteerde afkoopsom en nationaliteit voor veel clubs interessant zou kunnen zijn.

Je kunt inderdaad zeggen dat alleen countervoetbal hem goed ligt, maar met zijn drive en inzet zal het er net wat meer in prikken dan Giroud denk ik. Hij zal er ook niet alles in knallen zoals Aguero, maar hij heeft dan weer meer snelheid en mentaliteit.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren