Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als de kerstdagen aanbreken, kunnen we zeggen of hij écht anders is’

Laatste update:

Mario Balotelli is bij AC Milan bezig aan zijn laatste kans in de top, al meenden veel voetballiefhebbers dat hij die bij Liverpool eigenlijk al kreeg. De grillige spits was nog nergens echt een groot succes en probeert nu te laten zien dat hij volwassen kan zijn en kan presteren. Dinsdag maakte hij zijn eerste van het seizoen en hielp hij zijn club mede aan de zege bij Udinese (2-3).

/

Teamgenoot Riccardo Montolivo wil niet te hard van stapel lopen qua complimenten. “Ik heb Mario gezegd dat hij zal moeten bewijzen dat hij veranderd is, en niet met woorden. Dat doet hij nu. Hij werd gedurende de wedstrijd tegen Udinese geprovoceerd, maar hij reageerde steeds volwassen. Als de kerstdagen aanbreken, maken we de optelsom en kunnen we zeggen of hij nu écht anders is”, aldus Montolivo.

Balotelli opende de score dinsdag in Udine: met een prachtige vrije schop van twintig meter verraste hij de keeper en zette hij Milan op 0-1. Dankzij Giacomo Bonaventura en Christian Zapata liepen i Rossoneri uit naar een 0-3 ruststand en in de tweede helft kwam Udinese nog terug tot 2-3. Balotelli mocht de wedstrijd helemaal afmaken van trainer Sinisa Mihajlovic.

Denk jij dat Mario Balotelli veranderd is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch grappig, qua talent zou hij makkelijk bij real,bayern aan de slag kunnen, qua mentaliteit niet eens bij de amateurs.

Maar goed het is en blijft een onzettend goede voetballer, en zijn beste prestaties waren bij milan en hij is uitstekend begonnen dus ik zie het best positief in!

24 september 2015 om 14:41

Precies wat Montelivo zegt time will tell... Denk eigenlijk dat kerst te vroeg is, dat lukt hem wel. Eind van het seizoen kan je pas echt zeggen dat ie het gesnapt heeft of niet. Tussenbalansje in de winter zegt iets maar nog lang niet genoeg. Ben wel benieuwd wat voor jongen hij echt als de camera uit is en hij op de bank zit met zn bordje op schoot.... I wonder ;-)

Ja, laten we de komende periode elke dag op Twitter posten hoe zijn gedrag is. vervolgens koppel je er nog een aantal mooie grafieken aan, zodat er een trend te herkennen is. daarna gaan we het uitgebreid presenteren op de kerstborrel en doen hem een kransje om als hij lief is gebleven.

wat een gezeur elke dag om het karakter van Balotelli. als hij zo blijft voetballen is het gewoon een aanwinst voor Milan.

Zou ff wachten tot oud en nieuw. Hij wil nog wel eens met vuurwerk iets geks doen.

Deed het afgelopen dinsdag goed, zonder te reageren op de provocaties van de tegenstanders. Dit betekent inderdaad niet dat hij nu opeens veranderd is. Denk ook eerlijk gezegd niet dat Mariootje ooit zal veranderen. Maar goed, aan hem om te laten zien dat de meesten (waaronder ik) ongelijk hebben.

Dat de Media hem eens met rust laat

Die beperkte voetballer Montolivo moet zwijgen. Hoevaak hij Milan en Italië benadeelde met zijn uber domme spel. Hoe kan zo'n man prof worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren