Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Als Bayern München wil dat ik na dit seizoen vertrek, dan zal ik vertrekken'

Laatste update:

Medhi Benatia sluit niet uit dat hij het na twee jaar bij Bayern München weer voor gezien houdt bij de Duitse grootmacht. De Marokkaans stopper is op de hoogte van de interesse van zijn club in Borussia Dortmund-verdediger Mats Hummels en loopt alvast een beetje op de zaken vooruit.

/

Zaterdag, na afloop van het duel met Borussia Mönchengladbach, liet Benatia zich in gesprek met Sky Italia ontvallen dat hij een terugkeer in de Serie A niet onmogelijk acht. “Als Bayern wil dat ik na dit seizoen vertrek, dan zal ik vertrekken”, zei hij. Daarbij uitte de ex-speler van onder meer AS Roma, die in de belangstelling zou staan van Juventus, ook kritiek.

“Ik ga niet te werk zoals ons bestuur, dat voor een belangrijke wedstrijd in de Champions League (tegen Atlético Madrid, red.) met transfergeruchten gaat strooien”, vervolgde Benatia. “Ik concentreer me volledig op het slot van het seizoen, waarin we mooie prijzen kunnen pakken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoef deze man niet bij Juve te zien, vind het maar een matige verdediger die vaak staat te slapen en ook erg traag is, dat Juve tegen ze speelde was die zelf ook dramatisch bezig!

1 mei 2016 om 10:12

Benatia is echt geen matige verdediger, heeft enkel aanpassingsproblemen gekend door blessures, als hij in vorm is en het goed zit mentaal is Benatia wereldtop.

1 mei 2016 om 10:43

@AlexDelPiero1 Benatia wereldtop? Vind ik wat te hoog gegrepen. Uberhaupt moet deze speler bij een team passen voordat hij echt uit kan groeien tot zijn topvorm. Bij Bayern kon dat wel, maar hij heeft wel pech gehad. Echter geloof ik niet dat hij bij de wereldtop hoort. Een speler als Alaba, Lahm en Boateng zijn wereldtop, maar Benatia?

1 mei 2016 om 10:46

Benatia was echt geweldig bij roma. Als hij die vorm terugvindt is hij zeker wereldtop

1 mei 2016 om 10:49

Ik volg Benatia al langer, Udinese en Roma was hij gewoon super, behoorde jarenlang tot de top 5 van cv's in Italië, dat zegt al veel, hij won ook de prijs van beste verdediger in de Serie A en vormde samen met subtopper Castan een beestachtig goed defensief hart bij Roma. Benatia veranderde de defensie van Roma in een hecht blok:l. Bij Bayern gaat het minder, maar telkens hij weer wat op ritme kwam viel hij weer uit. Ik vind hem wel wereldtop.

1 mei 2016 om 10:49

@Ljax oke, heb hem dan inderdaad niet gevolgd toen hij nog spelende was bij Roma, maar denk je dan echt dat hij zijn vorm wel terug krijgt??

1 mei 2016 om 10:52

@AlexPiero1 misschien moet hij dan weer terug naar de Serie A voor een beste vorm. Denk namelijk niet dat hij nog ver kan komen bij Bayern, want hij past naar mijn mening gewoon niet zo goed bij Bayern. Maar wat hij zelf al zegt: Als bayern wil dat ik vertrek, vertrek ik. Dan zie ik hem gewoon het liefst richting Serie A gaan als daar toch echt zijn vorm vandaan komt.

1 mei 2016 om 10:59

Fcb

Ja het kan gewoon zijn dat het spel van Bayern niet goed bij hem past, in dat opzicht zou Juve voor Benatia misschien beter zijn. Echter hoef ik hem niet, door zijn soms rare karakter (aan zijn kwaliteiten ligt het niet) en het feit dat Juve al Rugani en Romagna heeft die kunnen rouleren met onze grote drie achteraan.

1 mei 2016 om 11:35

Waarschijnlijk wordt het dan inter, maar de vraag is of hij dat zelf wil.

Medhi Benatia is een zeer goede verdediger, alleen moet ik erbij zeggen dat hij vaak geblesseerd is net als al die andere verdedigers van Bayern. Wanneer hij vind is, is hij eigenlijk altijd basisklant. En inderdaad ik zou als ik hem was weggaan als Hummels komt. Alleen denk ik dat Juventus al genoeg verdedigers heeft, de Engelse topclubs daarentegen niet. Manchester United en Arsenal hebben een zwakke verdediging. Het zou een opluchting zijn als ze hem zouden halen. Misschien een idee?

Oeh lijkt erop dat Benatia vertrekt. Zijn laatste stukje snap ik wel. Je gaat toch niet zeggen dat je geïnteresseerd bent in een verdediger terwijl alle prijzen nog moeten komen.

Hoef deze man niet bij Juve, is een raar mannetje en praat over respect maar hij toonde Roma zelf geen respect. We hebben nog 3 toppers achteraan, Rugani komt eraan en doet het prima, en Romagna gaat misschien ook een grote worden. Juve zou voor mij Batshuayi en Mkhitaryan moeten halen, dat zou super zijn!

1 mei 2016 om 10:19

Zo'n opstelling zou mooi zijn.

Buffon
Licht/aankoo
Bonu/Barza
Chielo/Ruga
Alex/Evra
March/Khedir
Lemi/Stura
Pogba/Asamoa
Mkhi/Berardi
Dybala/Zaza
Morata/Batsh
1 mei 2016 om 10:36

Ze zijn altijd goed in het eisen van respect voor hen zelf.

1 mei 2016 om 10:44

Ze...? Verklaar je nader.

1 mei 2016 om 11:24

Voetballers. Of mag je het woord 'ze' niet zeggen als iemand geen Jan-Willem heet?

Ontopic: vind het verrassend dat Benatia het niet heeft gered bij Bayern, stond bij Roma zeer hoog aangeschreven. Kan ook aan de omgeving en/of clubcultuur liggen natuurlijk. Zie Milan of Inter in de zomer ook nog wel interesse tonen

1 mei 2016 om 13:27

Wat dan Vilanova, denk je in hokjes?

Benatia en Badstuber ( als fit) beiden niet geschikt voor de absolute top. Traag , en paniekerig als xe onder druk komen

1 mei 2016 om 12:04

Benatia toch echt twee klasse beter dan Badstuber. In zijn beste vorm behoort hij gewoon tot de vijf beste verdedigers van Europa.

1 mei 2016 om 13:27

Ben van beiden niet gecharmeerd ,maar weet zeker dat Bayern Benatia na dit seizoen de papieren geeft en ze badstuber niet kwijt willen . Tel uit je winst

1 mei 2016 om 13:40

Dus beter dan 1 van Thiago Silva, Kompany, Ramos, Boateng, Chielini, Pique, Bonucci, Barzagli?

Daar slaat Benatia de bal grondig mis. Het bestuur van Bayern doet nooit mee aan de politiek om eigen spelers zomaar weg te sturen. De speler moet zelf bij het bestuur aankloppen om te vertrekken.
Het lijkt me wel duidelijk dat Benatia een vertrek provoceert omwille van geringe speelkansen door de komst van Hummels.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren