Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Ajax geïnteresseerd was geweest, hadden ze zich wel gemeld’

Laatste update:

Urby Emanuelson vertrok afgelopen zomer van Sheffield Wednesday naar FC Utrecht en heeft inmiddels zeventien wedstrijden voor de Domstedelingen achter zijn naam staan. Volgende week zondag neemt Emanuelson het met zijn club op tegen Ajax, de ploeg waarvoor hij eerder tot 255 officiële duels kwam.

Emanuelson zegt in een interview met Ajax Life dat hij nu niet voor de tegenstander van volgende week had kunnen spelen. “Met Ajax heb ik in de zomer geen contact gehad”, klinkt het. “Ze kenden mijn situatie. Als ze geïnteresseerd waren geweest, dan hadden ze zich wel gemeld en dat is niet gebeurd.”

De 31-jarige Emanuelson, zeventienvoudig international van het Nederlands elftal, genoot belangstelling van verschillende clubs en koos uiteindelijk voor FC Utrecht. “Ik had meteen het gevoel dat de club me graag wilde hebben, dat er vertrouwen was. Dat vond ik erg belangrijk.” FC Utrecht neemt het zondag thuis op tegen NAC Breda.

Denk jij dat Urby Emanuelson nog eens als speler terugkeert bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax en ervaring. Deze speler zou welkom zijn, maar helaas. Ze mochten van mij ook Vermaelen, VD Wiel en Zegelaar oppikken. Misschien waren ze bang dat het de ontwikkeling van Dijks en Zeefuik in de weg zou zitten.....hou toch op man. Deze gasten hadden we er heel goed bij kunnen hebben.

27 oktober 2017 om 14:25

Ben het met je een op van de Wiel na alleen maar bezig met vakantie en Balr.

27 oktober 2017 om 14:35

Van der Wiel lijkt alleen maar bezig te zijn met kleding. Die advertenties zien er trouwens erg cheap uit met zijn kledingmerk. Nee, we willen wel graag iemand zien die bezig is met voetbal ipv dat soort randzaken. Aan de andere kant wordt je ook niet echt vrolijk van de huidige rechtsbacks. Een gokje wagen had gekund. Weer een gemiste kans als je het zo bekijkt.

27 oktober 2017 om 14:46

Veltman speelt anders prima de laatste weken met daar achter Orejuala hebben we Greg niet meer nodig.

Op wat voor manier had je aan Emanuelson wat gehad? Linksvoor heb je opties genoeg evenals op linkshalf. Optie voor linskachter? Dan liever met 10 man. Ik krijg nog steeds de rillingen van Urby als linksback.

27 oktober 2017 om 15:51

Ben ik het wel mee eens. Het is gewoon geen verdediger. Wel een sympatieke gozer met een goede instelling. Zit overigens nog regelmatig op de Toekomst. Sowieso bij Jong Ajax-Almere althans

Ik durf niet eens meer in te loggen op VZ. Het lijkt wel alsof jullie expres oude wonden openhalen. Emanuelson is na Larsson, Dost en Van Ginkel vandaag al de vierde speler die ze binnen hadden moeten halen. Een directe versterking die met zijn ervaring, snelheid en techniek de hele linkerflank had kunnen bestrijken. Zoveel bewijs dat de verantwoordelijke bij Ajax hiervoor ongeschikt is. Dood en doodzonde.

27 oktober 2017 om 15:11

Ik ben het wederom totaal oneens met je. Urby en Sinkgraven zijn inwisselbaar met dien verstande dat Sinkgraven nog waarde vertegenwoordigt. En waarom Dost als je al Dolberg en Huntelaar hebt? Van Ginkel is wel een leuke speler, maar je had op dat moment met Nouri, Vd Beek en de Jong voldoende aanstormend talent op het middenveld die hij in de weg zou zitten. En Larsson? Laat me niet lachen. Die komt niet eens de door iedereen zo verguisde Veltman voorbij. Zelfs bij Feyenoord zit hij op de bank. Kortom, je hele verhaal raakt kant noch wal.

27 oktober 2017 om 15:27

Waarom van Ginkel noemen? Ajax heeft echt heel vaak geprobeerd hem te halen en wilde ook heel veel geld betalen voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren