Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alom frustratie bij AZ: ‘We waren aan het wachten op het fluitsignaal’

Laatste update:

John van den Brom beleefde zaterdag met AZ een verloren avond in Eindhoven. Halverwege de competitiewedstrijd tegen PSV keken de bezoekers uit Alkmaar al tegen een achterstand van 3-0 aan. De tweede helft was zodoende een formaliteit, zo ondervond de oefenmeester. “Die hadden we schriftelijk kunnen afdoen, Laat dit een goed leermoment zijn voor onze jonge ploeg. Volgende week moeten we er weer staan tegen FC Groningen”, stelde Van den Brom.

Na de openingstreffer van Luciano Narsingh zag Van den Brom hoe alles weg viel bij zijn ploeg. “Er knapte iets. Dat laatste is de grootste teleurstelling van de avond, daar ben ik wel van geschrokken”, vertelde de trainer van AZ in gesprek met FOX Sports. “Op achterstand komen kan, maar daarna moet je je wel aan de afspraken blijven houden.” In de tweede helft bleef AZ een ruimere nederlaag bespaard. PSV deed het rustiger aan en nam uiteindelijk genoegen met een 3-0 overwinning.

Nemanja Gudelj baalde van de manier waarop PSV tot scoren kwam, ‘veel te makkelijk’. “De eerste 25 minuten hadden we PSV goed onder druk, maar daarna gaan we de fout in en vallen de doelpunten. Hoe Adam Maher er doorheen komt, dat mag niet gebeuren”, benadrukte Gudelj, die echter positief wil blijven. “We moeten niet in een dip gaan zitten, je kan verliezen bij PSV uit.” Ook Viktor Elm constateerde dat AZ na de 1-0 niet meer zichzelf was. “We deden in ieder geval niet wat we móesten doen. Mentaal waren we niet sterk genoeg om de wedstrijd om te draaien.”

“Vanaf dat moment hebben we de wedstrijd in twintig minuten tijd verloren”, vertelt Elm via de officiële kanalen van AZ. Na de onderbreking zocht AZ naar een doelpunt, maar de ploeg van Van den Brom haalde niet meer het niveau uit de eerste twintig minuten. “Ja, dat is heel frustrerend. Machteloos voel je je dan. Het kwam er op neer dat we aan het wachten waren op het laatste fluitsignaal. We hebben als jonge ploeg vandaag een les gekregen.”

Plaatst AZ zich voor Europees voetbal dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zat bij Az geen enkele werklust en drang om er in de 2de helft iets van te maken. Als Psver ben ik erg blij met de 3 punten. Maar de 2de helft had van mij wel wat meer spektakel mogen brengen. Wat dat was erg triest. Snap best dat er donderdag weer gespeeld moet worden. Maar dan hoef je niet zo ongeintereseerd te spelen.

19 oktober 2014 om 01:34

Tsja, als je in de eerste helft veel energie investeert en wordt weggecounterd, ga je dat in de tweede helft niet nog een keer laten gebeuren. AZ probeerde te voetballen en een open wedstrijjd te maken, dat werd afgestraft. Volgende ploegen zullen ervan leren en gewoon weer een muurtje gaan metselen in Eindhoven, en meer maling hebben aan het publiek.

19 oktober 2014 om 09:42

Het probleem is meer, waarom trapt Az erin! Ik mag toch hopen dat ze de wedstrijden in Eindhoven hebben bestudeerd.
Maar blijkbaar heeft vdbrom het een en ander al veranderd, 4-3-3 spelen ipv de succesvolle 4-4-2. Verliezen kan bij Psv, maar niet zo.
Openhuis niet normaal, 3 meter dekking en te veel aanvallend spelen.

Zonder Aron Johansson (goals) Berghuis (assists) en Henriksen (werklust) zijn wij helaas overgeleverd aan werklust.

Vorig jaar verloren we van Nec, NAC e.d. clubs omdat zij eenmaal veel meer energie in de wedstrijd stoppen.

Wanneer PSV vandaag veel energie in de wedstrijd steekt en massaal naar voren trekt tijdens counters ga je gewoon kapot. Helemaal als een Elm, Gouweleeuw etc gewoon naief naar voren lopen.

Brommertje haalt bij Az de kerst niet heeft leuke praatjes maar een waardeloze trainer.

18 oktober 2014 om 23:40

Haha knap al om dat te zeggen. En waardeloze trainer? Hmmm...

19 oktober 2014 om 09:51

Waardeloos is te sterk. Gewoon een modale trainer zonder extra.

19 oktober 2014 om 01:35

Interessante conclusie na 2 wedstrijden.

Nou nou, waar zal VI morgen over gaan...? Fijne inkoppers voor derksen en zijn billenmaten.

Waarom val je dan in hun val? Ze wachten en wachten en dan slaan ze toe! Dan vraag ik me af of je Psv wel bekeken hebben. In plaats van Naïef aanvallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren