Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Allegri begrijpt ophef niet: 'Ik heb een goede relatie met Pirlo'

Laatste update:

Hoe zal Andrea Pirlo reageren op het nieuws dat Juventus Massimiliano Allegri heeft aangesteld als nieuwe hoofdtrainer? De middenvelder werkte bij AC Milan al samen met de coach, die Pirlo destijds passeerde ten faveure van Mark van Bommel. Pirlo 'vluchtte' naar Juventus, waarmee hij drie jaar op rij kampioen van Italië werd. Nu komt hij Allegri opnieuw tegen.

/

Volgens de opvolger van Antonio Conte is er geen enkel probleem: "Ik heb een goede relatie met Andrea", beweerde Allegri. "Hij is een echte kampioen en dat was hij ook al toen ik met hem samenwerkte bij Milan. In zijn laatste seizoen had hij pech met blessures, maar daarvoor heeft hij altijd gespeeld bij mij. Andrea heeft geweldig gespeeld bij Milan en nu heeft hij dat ook drie jaar gedaan bij Juventus, dus ik ben blij dat hij hier is."

"In de voetballerij denken mensen dat zaken op een bepaalde manier verlopen, terwijl dat vaak helemaal niet zo is", vervolgde Allegri. "De clubleiding, ik en Andrea zelf besloten om uit elkaar te gaan. Andrea koos er vervolgens voor om naar Juventus te gaan en ik ben blij dat ik hem hier weer tegenkom. We hebben nooit problemen met elkaar gehad."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat ben ik opgelucht met dit nieuws zeg, Conte die maar niet wou afstappen van de in Europa kansloze 3-5-2 moest wel vertrekken. Allegri is gewoon een topcoach die gewoon niet genoeg krediet en tijd gekregen heeft bij A.c. Milan destijds. We missen Iturbe ook die gaat naar Rome, 25 miljoen is toch wat veel voor zo'n megatalent, en we halen de jonge klasbak Morata voor amper 20 miljoen en een mooie clausule. Pirlo is ook niet je dat meer, en die zal vertrekken door Allegri, hetgeen totaaaaaal geen gemis is. Wie weet kunnen we nog cashen voor Vidal en Pogba en kunnen we het seizoen gewoon aanvatten met de Italiaanse Ronaldinho, Padoinho naast Marchisio. Ik zie de toekomst echt positief tegemoet!

Forza Juve!

16 juli 2014 om 17:01

De enige positieve Juve fan of de meest sarcastische?

16 juli 2014 om 17:04

@catalonia

16 juli 2014 om 17:03

-

16 juli 2014 om 17:03

Wtf zeg jij allemaal man damn

16 juli 2014 om 17:22

Een groot sarcasme natuurlijk...

16 juli 2014 om 17:22

Hij is zo sarcastisch als ik weet niet wat

16 juli 2014 om 17:42

De eerste tekenen zijn somber en het vertrek van Conte resulteert, wie je er ook voor terug neemt, in een achteruitgang op minstens een gebied. We kunnen echter niet Allegri nu al gaan afschrijven. Het kwaad is al geschied en niks zal het kunnen terugdraaien, dus het enige wat we kunnen doen is de beste man een kans geven.

Allegri heeft trouwens in de persconferentie aangegeven dat hij zowel met 3 verdedigers als met 4 zal gaan spelen, dus mijn verwachting dat 3-5-2 verleden tijd zou zijn, zal waarschijnlijk niet het geval zijn. Ben benieuwd wat voor een systeem zijn gebruikelijke gaat worden. De enige reden dat hij vaak bij Milan 4-3-1-2 speelde was omdat hij toch wel grotendeels Ancelotti kopieerde, maar dan op een verkeerde manier...

Grootste voordeel is dat Allegri een heel nieuw netwerk met zich meebrengt. Padoin zal dus niet in de basis komen te staan, maar een veel grotere man zal zijn plek in nemen: Muntari. En achterin kunnen we genieten van Mexes En als we heeeel veel geluk hebben gaat Marotta ook nog vol voor Balotelli.
Hopelijk brengt Allegri trouwens Tasotti met zich mee. Één van de betere assistenten in Italië.

16 juli 2014 om 19:58

Je vergeet Constant en Matri, absolute geweldenaren!

16 juli 2014 om 17:59

Als het kon zou ik een duimpje omhoog geven voor deze reactie, ik dacht bijna dat het meende Bijna :-)

16 juli 2014 om 19:27

Met het aanstellen van Allegri krijg ik het gevoel dat ze helemaal geen moeite hebben gedaan om een waardige vervanger te zoeken en ze maar de 1ste de beste hebben aangenomen.ik had als juve zijnde gepolst naar Marcello Lippi en of die zou willen terugkeren.een toptrainer die een geweldig palmares kan voorleggen in tegenstelling tot Allegri.heeft het ook altijd uitstekend gedaan bij Juve.

16 juli 2014 om 19:56

Je moet gek zijn Allegri aan te stellen, echt waanzin. Lippi zou een droom zijn, dit is echter een nachtmerrie geworden.

16 juli 2014 om 20:01

Lol, geloof ik niets van. Er zal wel een goede reden zijn waarom Pirlo, Inzaghi, Nesta, Gattuso, Zambrotta, Zlatan en nog meer speler een slechte relatie hadden met Allegri.

Allegri is ook de enige trainer die Pirlo uit een basis elftal hield, zelfs wanneer hij fit was heeft hij vaak op de bank gestart, en sinds Van Bommel bij Milan speelde, heeft Pirlo nooit meer voor de verdediging gespeeld.

Succes met Allegri, langer dan een hele seizoen zal hij toch wel niet blijven.

17 juli 2014 om 01:37

Vind persoonlijk dat je het gedoe rond Pirlo hem niet kunt verwijten. Hij speelde al een tijd ongeïnspireerd en achteraf is het makkelijk om te zien dat t een fout was. Maar mss had hij wel een andere omgeving nodig. Daar naast speelde van Bommel wel goed.

16 juli 2014 om 20:39

Normaal jij praat poep maar jij nu hebt gepraat.......

16 juli 2014 om 21:52

Borrelnootjez haha

Heel raar dat ze deze clown aanstellen, er is volgens mij niemand positief over hem en op basis van zijn wanprestaties bij Milan is dat terecht. Zelfs Mancini was een betere keus geweest dan hij, enige logische reden is dat hij waarschijnlijk itt Conte een makkelijk te bespelen marionet is.
Kijk er niet raar van op als mensen als pogba,pirlo en Vidal nu vertrekken.

Vreemde keuze als coach. Vraag me af of de transfer van Morata nu nog door gaat. Ik moet het nog maar zien hoe die jongen het gaat doen bij Juventus. Het is geen absoluut toptalent naar mijn mening zoals bijvoorbeeld Jese dat wel is. Ik had nooit gedacht dat we 20 miljoen zouden vangen voor Morata.

Ik hoop dat hij in Juventus wel veel gaat spelen, het is een jongen die vertrouwen nodig heeft. Als het niet loopt gaat bij hem al snel het koppie hangen en gaat hij alleen maar slechter spelen, klungelen met de bal, verkeerd aannemen etc..

Lijkt mij ook een kwestie van tijd voor Vidal naar United gaat en Pogba naar Psg.

16 juli 2014 om 17:15

Morata is totaal geen speler die Juventus nodig heeft. Tevez en Llorente doen het prima. Juventus kan beter opzoek gaan naar een vleugelspeler. Helaas voor Juventus heeft Iturbe zojuist bij AS Roma getekent, dat zich wel goed versterkt. Ik ben benieuwd wat Allegri met Juventus van plan is, want ik zie de toekomst voor Juventus somber in met deze man.

Ik ben benieuwd hoe Pirlo denk over de relatie met Allegri. Bovendien vind ik het aanstellen van Allegri en het ontslag van Conte beide belachelijke keuzes van het bestuur.

Pirlo is wel al oud en het systeem van Juve draait om Pirlo.
Je moet naar de toekomst kijken en ook over 2 jaar een team zonder pirlo hebben staan.
Ik kan dus snappen waarom deze coach er is.

Iturbe zojuist bij AS Roma getekend. Waarom is Juve zo Waarom? Hoe kan het dat AS Roma wel zoveel wil betalen voor Iturbe en Juventus hem gewoon laat lopen, En Morata wil ? Een jonge speler die zich niet bewezen heeft die statisch is. Iets wat we totaal niet nodig hebben en dat voor 20 Miljoen ook nog? Atletico haalt Manzukic voor 22 Miljoen?! Ik ben benieuwd ( Of eigenlijk niet ) Waarmee Juve deze transfermarkt komt. Het lijkt alsof ze daar totaal geen ambitie hebben of zo. Ik mis het Juventus van voor het schandaal. Pff wat een team en toen gaven we tenminste wel wat uit aan topspelers!!

17 juli 2014 om 01:54

Pogba Vidal Pirlo waren prima aankopen

ik ben benieuwd, hij zal het niet beter doen dan Conte. Had liever dat ze voor Canavaro gingen. Ze moesten Canavaro een kans geven ook al heeft hij geen ervaring. Is toch een speler die lang bij Juve heeft gevoetbald.

16 juli 2014 om 17:27

3 jaar noem ik niet lang.

Echt waar Agnelli en Marotta zijn, dan wel bedreigd, dan wel omgekocht om Juve naar de afgrond te helpen. In 1 zomer gaan ze alles weggooien waar het aan heeft gebouwd in drie seizoenen. Waaaaaaaaar zijn jullie mee bezig??????? Allegri???????? Nieuws heb ik al een tijdje gehoord en nog steeds ben ik helemaal overstuur. Iturbe ook al afgeketst, Conte weg en waag het niet om Vidal weg te doen, al helemaal niet voor een bijna minachtend bedrag. Dan wil ik serieus een onderzoek instellen naar Agnelli en Marotta. Wat nu? Evra, Morata gaan die ons verder helpen? Waarom geen Rojo of Rodriguez?, waarom niet vol voor Sánchez gaan?, je kon hem destijds voor 25 miljoen kopen. Ik had zo veel goede hoop en het loopt uit tot een fiasco. Zul je zien haal je een Paulinho voor 25 miljoen en doe je Vidal voor 40 weg. Schande. Schande schande. Pak die microfoon Agnelli en roep: niemand vertrekt, niemand en wij gaan een topper halen. Club raakt alle status, wat weer heropgebouwd was, kwijt binnen 2 weken. Nu moet je optreden bestuur. Nedved ik doe een beroep op jouw genialiteit, alsjeblieft haal een Tsjechische wonderjongen op die direct 32 goals erin legt, 21 assists, doe iets, iemand met een Juve hart. Alex kom terug en red Juve.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren