Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alfred Schreuder kan na ontslag bij Ajax weer aan de slag; gesprekken gaande

Laatste update:

Alfred Schreuder is in Athene aangekomen om gesprekken te voeren met Olympiacos Piraeus, zo schrijven verschillende Griekse media. De regerend landskampioen is op zoek naar een trainer voor het komende seizoen en Schreuder lijkt die vacature in te gaan vullen. De Barnevelder is sinds zijn ontslag bij Ajax clubloos. Ook Frank de Boer zou op het lijstje van Olympiacos staan, al lijkt Schreuder de voornaamste kandidaat.

Olympiacos nam begin april afscheid van Michel vanwege de tegenvallende resultaten. De Fransman José Anigo werd zijn tijdelijke opvolger, maar de leiding van de club uit de havenstad wil volgend seizoen een nieuwe trainer voor de groep hebben. Olympiacos staat momenteel derde in de Griekse competitie en met een achterstand van twaalf punten op AEK Athene en Panathinaikos kan het het landskampioenschap vergeten. Woensdag ging de uittredend landskampioen nog met 2-1 onderuit tegen Aris Saloniki.

Ook Frank de Boer zou een optie zijn voor Olympiacos, dat zijn pijlen vooralsnog echter lijkt te richten op Schreuder. De oefenmeester leek begin dit jaar hard op weg naar een nieuw dienstverband bij Club Brugge, dat uiteindelijk niet in zee ging met Schreuder. Algemeen directeur Vincent Mannaert maakte onlangs bekend dat de aanvullende eisen van de trainer reden waren voor de Belgen om verder te kijken.

Als Schreuder daadwerkelijk bij Olympiacos aan de slag gaat, zou het zeker niet zijn eerste buitenlandse avontuur zijn. Naast Brugge was hij ook eindverantwoordelijke bij TSG Hoffenheim en assistent-trainer van Ronald Koeman van Barcelona. Na zijn dienstverband in Catalonië ging Schreuder aan de slag bij Brugge, waarmee hij in 2022 kampioen van België werd. Het leverde concrete interesse van Ajax op. In Amsterdam strandde het huwelijk tussen club en trainer eerder dit seizoen na de tegenvallende resultaten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou als ik hem was een goede ontslagvergoeding in het contract laten opnemen want die haalt normaal gesproken de Kerst niet.

27 april 2023 om 00:05

Juist geen ontslagvergoeding want dat betekent in principe dat de club zijn salaris door moet betalen. Normaal gesproken is een ontslagvergoeding nooit hoger dan dat.

27 april 2023 om 04:48

Maar je kan nadat je je ontslagvergoeding binnen geharkt hebt zo weer ergens anders aan de bak en wederom een salaris opstrijken. (in het geval van Alfred heb ik hier mijn twijfels bij).

27 april 2023 om 00:08

Ik zou daarnaast Heitinga als assistent meenemen.

27 april 2023 om 05:31

Die speelt hetzelfde spelletje als schreuder dus past lekker bij elkaar

Laat dit alsjeblieft niet waar zijn, met zijn ideeën van voetbal dat moet je van al die oudjes afscheid nemen.

27 april 2023 om 10:25

Lijkt me een gevalletje bananensplit, als je geïnteresseerd bent in schreuder of Frank de boer, denk dat we over 3 maanden dit in een griekse uitzending gaan terugzien, met verborgen cameras tijdens de job interviews. Zou zo'n directie geen onderzoek doen naar voorgaande prestaties, waarin schreuder overal is mislukt als trainer, ondanks een titel met brugge? En Frank heeft de laatste 2 jaar bij ajax, inter, palace, atlanta en oranje gigantisch gefaald.

27 april 2023 om 12:47

Beetje meer respect mag wel. De Boer is na Ten Hag de beste Nederlandse trainer in de recente historie. Wat hij deed met dat Ajax van toen, is nog ontiegelijk veel knapper dan wat Slot nu doet.

Het is er daarna niet overal uitgekomen. Ook omdat hij juist naar Inter en Palace werd gehaald voor het Ajax systeem, wat met die clubs gewoon niet werkte. Vraag is dan of je hem de schuld daarvan moet geven, of juist de mensen die hem gehaald hebben.

Bij Atlanta heeft hij het prima gedaan. En ook bij Oranje heeft Van Gaal het echt niet beter gedaan hoor. Er zat gewoon niet zo heel veel in met deze selectie vol routiniers die zichzelf als supervedetten zien maar niet presteren.

Het is hem gegund. Zat meer in het spel onder hem dan onder Heitinga. Jammer dat de spelers gingen muiten.

27 april 2023 om 00:01

Mag Heitinga misschien ook wat fatsoenlijke aankopen krijgen voor zijn spel. Want met een middenveld van NEC niveau (Taylor, Klaassen en Grillitsch) win je natuurlijk van niemand terwijl je aanvallers Bergwijn, Tadic en Berghuis zijn (allen 0 diepte).

27 april 2023 om 00:05

Nog eens €100mln bedoel je?

27 april 2023 om 00:12

Dezelfde aankopen die Schreuder kreeg?

27 april 2023 om 00:55

Precies, je kan vinden wat je wil van deze trainers, vooral de supporters staan als eerste vooraan om Schreuder en Heitinga te bashen maar het gaat om het spelersmateriaal. Ik vind Heitinga een echte Ajacied, leuk een kind van de club maar hij moet nu te geforceerd overkomen terwijl hij nog niet eens 40 is en een beursgenoteerd bedrijf moet dragen door de sportieve prestaties op het veld. Er hadden aankopen door jeugd vervangen kunnen worden, in de voorbereiding deden ze het met jeugdspelers er bij nog niet eens zo slecht maar deze spelers zijn of na dit seizoen of daarna sowieso weg. Ze krijgen geen kansen meer. Het ligt niet aan de trainers, het ligt aan de spelers. Punt. Bergwijn, Brobbey, dat waren toch de spelers die dit seizoen het verschil zouden moeten maken. Als je naar hun houding en interviews kijkt weet je genoeg. Er word ook genoeg naar Bassey gewezen of een Sanchez maar ik heb het geval dat zij wel willen maar of te veel druk ervaren, ook door eigen supporters, het zelfvertrouwen kwijt zijn of simpelweg niet beter kunnen. Dat je als speler voor zoveel geld bent binnen gehaald wil niet zeggen dat je zo goed bent. Bergwijn en het terughalen van een Brobbey die er gewoon geen zin in hebben en eentje die niet eens 90 minuten vol kan maken en al jaren als nummer 1 spits voor het NL elftal word gezien vind ik gewoon jammer maar vooral schandalig van de spelers zelf.
Tadic is een irritant mannetje maar gaat er wel voor. Dat het hem door zijn leeftijd en misschien de druk niet meer lukt kan dus gaan mensen juist de prime Tadic vergelijken met nu. Hij kan het misschien niet meer maar winnaarsmentaliteit blijft bij hem altijd.

Ik zou hem gewoon na het seizoen als hoofdtrainer benoemen. Kijken wat er dan gebeurd. Nee, dat is flauw maar het is wel zo'n type die je er bij wil hebben in je selectie.

Ik zie eigenlijk niet hoe het goed moet komen met Ajax. Ook al halen ze de CL, is er nog genoeg geld, je hebt nog steeds die grote vijver met miskopen die of met verlies verkocht worden deze zomer, of je geeft ze een nieuwe kans en maar hopen maar je kan geen nieuwe aanwinsten halen zonder geld binnen te halen deze zomer, de selectie af te romen, jeugdspelers in te passen, zonder met 30 selectiespelers te zitten die weer ontevreden zijn als ze niet spelen volgend seizoen.

Ik vind het echt jammer hoe Ajax te veel probeerde door te pakken en mee te gaan met de top en daar de scouting niet voor heeft en minder probeert de jeugdspelers door te schuiven omdat ze misschien in de CL door de mand vallen.

Ik kan mij een mooi seizoen herinneren van een paar jaar geleden in de CL, jeugdspelers met veel talent gecombineerd door ervaren spelers. Gerichte aankopen en genoeg talent.

Uiteindelijk snap ik wel dat Biind is weg gegaan, Hato heeft potentie maar er zouden dan 4 linksbacks zijn maar op dit moment zou Blind nog de beste zijn. Dit zegt al genoeg hoe ze daar iedereen als een nummer zien. Ik vind het gewoon jammer hoe snel dit kan afbrokkelen en hoe lang weer duurt voordat het weer word opgebouwd.

Ik ben PSV'er maar ik kijk graag naar goed beleid, geen geld weg gooien en daarom was ik best jaloers op Ajax tot Overmars weg ging maar daarna zag ik AZ vanaf het begin in de Uouth League, Jong AZ en het echte AZ.

Ik weet zeker dat als PSV niets doet, AZ, PSV ook snel voorbij gaat de komende jaren. Sterker nog, ik zie ze dit jaar nog wel de 2e plek pakken ondanks de dip die niet goed uit kwam maar Ajax en PSV zijn minder constant dan AZ over het hele seizoen en in de jeugd tot het 1e zie je een duidelijk beleid met doorstroming, verkopen, goed financieel beleid en zuinig aan doen tot ze opeens vol de aanval in kunnen zetten. Ik verwacht deze zomer een krankzinnige zomer en ik sluit niet uit dat AZ alles gaat zetten op CL met een bepaalde limiet qua uitgaven die minder of gelijk zullen zijn als Feyenoord, PSV en hopelijk ook Ajax aangezien zij die 100 miljoen met verlies moeten zien te verkopen.

27 april 2023 om 05:34

Je kan met minder spelers materiaal prima leuk voetbal spelen. Als je er als trainer alleen niets van kan, dan houdt het op. Het ligt niet aan het spelersmateriaal. Kijk hoe ze speelden begin dit seizoen. Geweldig. Als je geen visie hebt en tactisch niets kan. Dan moet je niet voor zo’n groep gaan staan.

27 april 2023 om 08:37

Precies. Ik denk nog steeds dat dit grotendeels(niet helemaal) te maken heeft met vertrouwen. Zo'n Brobbey.. Laat hem nou gewoon eens staan. Bank Tadic een keer. Zet onze Portugese Pielemuis erin. En spreek uit dat je voor het hoogste gaat. Te beginnen as zondag. Ondanks afgelopen weekend er erg veel zin in. Met 17500 man naar de kuip. 😎

27 april 2023 om 08:38

Bergwijn banken ipv Tadic trouwens. Excuse me.

27 april 2023 om 12:08

Je bent niet goed. Deze man is de bron geweest voor het slechte gevoel bij alle spelers. Een rampzalige coach die alles doorlekte waardoor hij nu nog steeds beschermt word. Heitinga is zijn puin aan het ruimen ook al is dat geen topper

Volgens mij heeft Olympiacos ergens een zak geld over waar ze niet vanaf komen. Ach ja, dan maar een coach aanstellen die je binnen een seizoen een zak geld mee kunt geven.

Hoe kunnen clubs nog interesse hebben in deze onbenul haha. Is overal mislukt op Brugge na (Wat ook niet qua spel denderend was). Hij is gewoon een assistent trainer en meer niet. Maar ja dat zullen ze wel zien als ze hem in de winter weer ontslaan...

27 april 2023 om 00:05

Onbenul is dat nodig? Alsof jij het beter zou doen. Trainers in de top mislukken meestal. Dat hoort bij het vak.

27 april 2023 om 00:16

Wat is dit nou weer voor onzin. Kan je net zo goed dit hele forum opdoeken als je geen kritiek mag geven. Daarnaast zijn er genoeg redenen om hem een onbenul te noemen als hoofdcoach. Schreuder heeft gewoon laten zien incapabel te zijn als hoofdtrainer bij zowel Twente, Hoffenheim en nu Ajax...

27 april 2023 om 05:35

Je hebt kritiek en je hebt mensen uitschelden. Als je het verschil niet weet.

27 april 2023 om 03:26

Deze man deed het beter en stond er beter voor dan die onbenul die ze nu hebben staan!

Zal het niet aan de selectie en leiding liggen? En minder aan hem?
Het is geen Ten Hag nee maar zeker niet de slechtste

27 april 2023 om 10:38

Ik heb nergens gezegd dat ik Heitinga beter vind. Beide zijn gewoon incapabel als hoofdcoach.

27 april 2023 om 11:26

Het is de schuld van Heitinga. Schreuder kwam van Brugge, waar hij het qua resultaat uitstekend deed. Vervolgens ging hij naar Ajax en werd het een puinhoop. Ajax knikkerde Schreuder eruit en schoof Heitinga door. En nu? Nu is het nog steeds een puinhoop bij Ajax. Ik kan mij goed voorstellen dat die Grieken dan denken dat hij wellicht toch niet zo slecht was en het aan de werkomgeving in Amsterdam lag.

Schreuder en de Boer op het lijstje. Dan moet je je als club toch echt afvragen waar je mee bezig bent.

27 april 2023 om 00:22

Tja dat zullen ook clubs denken die Daramy, Bandé en Bassey aan ons verkochten voor een kleine 50m

27 april 2023 om 00:58

Die 3 hadden voor hun transfer naar Ajax anders anders nog een positieve flow te pakken. De Boer en Schreuder zijn beiden meerdere keren door de mand gevallen. Zeker als buitenlandse club: hoe kun je de Boer nou willen aannemen na een persoonlijk gesprek? Die man overtuigd 0,0 sinds hij weg is bij Ajax. Schreuder moet een geweldige sollicitatie expert zijn, lult zich werkelijk overal binnen zonder echt succesvol te zijn geweest. Misschien moet hij daar training in geven? Deze beide heren zijn voor clubs als Heerenveen, Groningen en NEC leuke uithangborden die ze laten spelen om de plekken waar ze horen, maar zijn als inhoudelijk trainer, spelers beter maken en tactisch rendement, helemaal ongeschikt gebleken. Ik zie de Boer al staan langs de lijn tegen te laat betaalde vedetten...

27 april 2023 om 05:37

Daramy? Die had nu gewoon basis gestaan in plaats van bergwijn. Die doet het prima

27 april 2023 om 11:13

Waar is die Daramy eigenlijk? In Denemarken toch?

27 april 2023 om 11:42

@hansje1969: Ja, die zit bij FC Kopenhagen en doet het daar echt niet onverdienstelijk. Ze hebben daar een competitie die in twee fases wordt afgewerkt, eerst eentje met alle 12 de teams (dus 22 wedstrijden) en daarna nog een kampioenscompetitie met de top 6 en een degradatiecompetitie met de nummers 7 tot en met 12. In de gewone competitie was Daramy goed voor 6 goals en 6 assists in 18 wedstrijden. Van de overige vier wedstrijden werden er drie afgewerkt voordat hij overkwam en miste hij er eentje met een blessure. De kampioensronde is nog bezig. Daarin zijn nu vier van de 10 wedstrijden gespeeld en staat hij op 2 doelpunten. Ook niet karig

Heel veel sterkte Olympiakos fans. Alleen als je een hekel hebt aan voetbal kom je bij deze prutser uit.

Hahah las vandaag nog dat de ultras van Olympiacos helemaal zat zijn van 2 feestgangers namelijk Marcelo en James Rodriguez... Ja, dan moet je net Schreuder hebben hoor die gaat hun vast aan de tanden voelen 😉

27 april 2023 om 00:28

Grappig dat je dat vandaag gelezen hebt terwijl ze er allebei niet meer spelen… 🤷🏼‍♂️😉. Marcelo zit bij Fluminense en het contract van James Rodriguez is 13 april dit jaar ontbonden..

Ongelooflijk dat sommige clubs niet door hebben met wie ze in zee gaan. Althans, amper kijken naar zijn trackrecord. Anders hebben ze kilo's boter op hun hoofd.

27 april 2023 om 05:37

En voor Ajax had hij dat track record niet? Veel Twente fans hadden gewaarschuwd voor het aanstellen van Schreuder maar toen werden er door Ajacieden allerlei zaken aangehaald om de aanstelling te rechtvaardigen. Dus ik vind de reacties nu wel grappig op dit bericht.

27 april 2023 om 10:47

Nou, ik ben nooit voorstander van Schreuder als trainer bij Ajax geweest. Dan hoefde je alleen maar te kijken naar zijn resultaten bij vorige clubs, en vooral het voetbal dat werd gespeeld. Hoe kon je verwachten dat hij bij Ajax spectaculair aanvallend voetbal zou laten zien? Maar onder de leiding van iemand die kwalitatief het op zijn gebied nog slechter doet, kun je alles verwachten. En met die minkukel als AD zit Ajax nog opgescheept. Pas als die een stap opzij doet, wel of niet gedwongen, kan Ajax weer op weg naar herstel. Al zal dat wel een lange en onzekere zijn….

Het is een hele grote club alleen de competitie is niet echt aantrekkelijk maar Schreuder zal niet in de positie zitten, dat hij een grote club als dit af zal wijzen.
want anders wordt het een middenmoter in de Eredivisie of in België
en wie weet als hij een paar keer kampioen wordt en CL speelt dan kan hij zijn carrière misschien weer herstellen.

De Boer of Schreuder. Een lastige keuze

Zaakwaarnemer van Schreuder zal vast gezegd hebben dat er een Nederlandse trainer beschikbaar is, komt van Ajax.
Dan happen ze. Ze denken misschien is het Bosz. En dan krijgen ze Schreuder.

Wat met Olympiakos nou weer met schreuder ? Willen ze na dit matige jaar nog slechter presteren ?

Ik hoop voor Schreuder, dat het dit keer wel wat wordt, want als ook dit project gaat mislukken, heeft hij volgens mij voor de rest van z'n carrière geen perspectief meer voor een hoofdtrainersschap lijkt het..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren