Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax zorgt voor kippenvel met indrukwekkende boodschap in kerstvideo

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor de kerstboodschap van Ajax.

Ajax deelt op kerstavond een speciale video, waarin de fans bedankt worden voor de steun in moeilijke dagen. Het socialmediateam wil benadrukken dat hoogtepunten altijd gepaard gaan met dieptepunten, en dat het opstaan belangrijker is dan de val. “Zo hoog als we kunnen, is zo diep als we kunnen gaan. Vlieg te dicht bij de zon en je vleugels branden weg. Maar iedere generatie zit te dicht op de zon en leert hoe het is om te vliegen. Hemelhoog, momenten groots. Je leert dat het niet gaat om de val, maar om hoe je opstaat. Houd hoop. Kin hoog, en borst vooruit”, zo klinkt het onder meer in de video.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We zijn toch nog ergens de beste in 😁

Inderdaad weer een heel goed filmpje. De communicatieafdeling is de einge afdeling die het nog goed doet (ja en de dames).

24 december 2023 om 22:26

De dames staan in de competitie wel ver achter op Twente. Dit terwijl ze het in de cl wel weer heel goed doen

Kunnen de tijd en moeite meer steken in het uitleggen en filmpjes maken voor de selectie wat het betekent om het shirt van Ajax te mogen dragen. Als het voetballend niet altijd lukt, moet je op wilskracht winnen en iedere vorm daarvan ontbreekt er momenteel bij Ajax.

24 december 2023 om 18:20

Ik vind het anders prima dat het Social Media-team van Ajax hun supporters op 1 zetten met deze prachtige video. Het is aan de technische staf om de spelers te laten presteren en/of door te selecteren. Ik hoop op een beter Ajax na de winterstop en blijf iedere wedstrijd gewoon bezoeken.

Wauw, kippenvel inderdaad. Prachtig gemaakt!

dus eerst presenteren ze een filmpje voor kerst, die wordt enorm negatief opgepakt door de mensen. dus nu proberen ze het opnieuw, alsof er eerder niks gebeurd is en ze de support volledig begrijpen??? beetje hypocriet/schijnheilig (of hoe je het noemt), niet??

24 december 2023 om 18:19

Ja zo negatief kan je ook alles benaderen, fijne feestdagen Billgajes

24 december 2023 om 18:20

Hier zitten toch geen ajax spelers in einstein

24 december 2023 om 18:29

Jij ook een fijne kerst Bill.

24 december 2023 om 19:00

Is het nou leuk om alles zo negatief mogelijk te bekijken?

24 december 2023 om 19:03

Wat is het toch de laatste jaren, dat mensen altijd overal het negatieve in zoeken? Triest en verdrietig leven moet je dan hebben.

24 december 2023 om 19:49

Ieder zijn afdeling, dat begrijp je toch wel. Of mag je niets positiefs zeggen over het vrouwenvoetbal, omdat de mannen het niet goed doen.

Zit niet zo negatief achter je pc'tje...

Het filmpje hoeft niet eens over Ajax te gaan, maar zoals het leven al gaat vanaf de geboorte...Vallen en op staan, maar hoe sta je op is nog belangrijker.

Prima boodschap!

25 december 2023 om 00:27

Bill, ik denk dat je niet helemaal begrijpt wat de woorden hypocriet of schijnheilig betekenen. Waarschijnlijk is het de eerste keer dat je zulke dure woorden gebruikt.
Wat we hier zien is een topclub die zich ervan bewust is dat ze bezig zijn aan het slechtste seizoen in meer dan een halve eeuw en die hun supporters wil laten weten dat ze pijn delen. Knap dat je zelfs dat nog negatief weet uit te leggen.

Krijg soms het idee dat ze zichzelf best wel serieus nemen daar. Maar goed, wel beter dan die met Forbs.

24 december 2023 om 19:01

Of gewoon meerdere marketing prijzen in de wacht gesleept de afgelopen jaren.

24 december 2023 om 19:07

Denk niet dat dat de prijzen zijn waar de gemiddelde ajax-supporter op zit te wachten.

24 december 2023 om 19:07

Ja mensen die zichzelf te serieus nemen zijn een zeer wijdverspreid probleem.

24 december 2023 om 19:59

Hoe zit het met jezelf??

24 december 2023 om 20:22

Mensen die mij serieus nemen, zijn sowieso ontoerekeningsvatbaar.

25 december 2023 om 11:14

Goed om te weten dan. Jammer dat je wel altijd heel serieus probeert over te komen en maat op anderen neemt. . Beetje border dus.

25 december 2023 om 19:14

Vind je echt dat ik probeer serieus over te komen? 😅

24 december 2023 om 19:35

Zelf krijg ik juist het gevoel dat ze mij als Ajacied serieus nemen. Doordat er tijd en energie in dit soort filmpjes worden gestopt, wordt mijn betrokkenheid die ik voel voor de club alleen maar groter. Maar kan mij voorstellen dat niet-Ajacieden hier niks mee hebben.

Hier geen kippenvel, wel een lach op mijn gezicht.

24 december 2023 om 20:17

Die lach vervangt Ajax hoogstpersoonlijk wel weer met haat/woede.. dont worry 😄

25 december 2023 om 00:14

Haha, goeie, zou ajax ook niet willen missen in de competitie hoor, maar laat me nu dan ff lol hebben 😉.

25 december 2023 om 16:43

Lach nog maar ff, want dit gaat niet zo lang duren als Feyenoord hun slechte periode. Ik vind het ook oprecht mooi dat als er iets over Ajax gepost wordt dat er meerdere 'fans' van andere clubs altijd willen provoceren.

Het is wel erg dramatisch allemaal. Het is even doorbijten dit seizoen. Ik verwacht geen wondertransfers tijdens de winterstop. Ik hoop dat Alex Kroes schoon schip maakt vanaf maart. En dan staan ze er gewoon weer vanaf 24/25!

24 december 2023 om 20:18

Ik gok ook op volgend seizoen weer. Dit seizoen moet je gewoon je verlies nemen wat op het conto van Mislintat geschreven kan worden. Want zonder Mislintat was tadic er nog en zou het verval 100% niet zo groot zijn ondanks dat Tadic ook niet meer dezelfde is van 2019.

24 december 2023 om 22:33

Is het realistisch om op volgend jaar te gokken ? Ajax heeft veel spelers waar je eigenlijk weer afscheid van moet nemen, maar nog belangrijker psv gaan financieel grote stappen maken. Dit jaar cashen ze al behoorlijk en als ze eerste en tweede worden zijn ze volgend seizoen al zeker van minimaal 50 miljoen aan cl inkomsten. Ajax ligt nu al achter en als psv en Feyenoord niet de misstappen die Ajax de afgelopen 2 jaar maken dan kun je ook achter de feiten aan blijven lopen

Schitterende video. Lichtpuntje van 2023

Persoonlijk vind ik het Ajax media team erg goed maar dit vind ik een beetje overdreven.. nu ben i geen Ajax fan en kan ik me voorstellen dat dit voor Ajax fans juist wel een goede video is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren