Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax wilde opvolger Stewart bij AZ: 'Het moest niet meer te lang duren'

Laatste update:

Het nieuws hing al een tijdje in de lucht en werd vrijdag bevestigd door AZ: Max Huiberts wordt de nieuwe directeur voetbalzaken in Alkmaar. De voormalig aanvaller wordt per 1 januari de opvolger van Earnest Stewart, die naar Philadelphia Union vertrekt, en stelde met zijn beslissing om promotie te maken bij AZ Ajax teleur.

De Telegraaf weet dat de recordkampioen Huiberts ook graag wilde hebben en dat hij in Amsterdam hoofd scouting kon worden. Huiberts besloot AZ echter trouw te blijven. Na het einde van zijn profloopbaan, twaalf jaar geleden, werkte hij al als jeugdtrainer, coördinator bij de scouting en als rechterhand van Stewart.

Nu wordt hij dus de opvolger van de man met wie hij in de afgelopen vijf jaar nauw samenwerkte. “Het was een lange aanloop en een mooie tijd, maar nu was ik hier ook aan toe”, zegt de 44-jarige Huiberts. “Er was links en rechts al eens naar me geïnformeerd en ik vond dat het niet al te lang meer moest duren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een hoofd scouting bij Ajax? Hebben ze in Amsterdam nog wel een scoutingsafdeling dan?

Kunnen ze in Amsterdam niet voor een keer ergens anders kijken? Wordt wel een beetje moedeloos ervan. In Nederland klaagt iedereen steen en been dat er slecht wordt omgegaan met de jeugdopleiding en dat het organisatorisch dramatisch is. Bij AZ was het jarenlang gewoon van topniveau, een helder licht in de duisternis. Echter gaat ook het lampje in Alkmaar langzaam aan uit nu er bijna elk jaar wel weer een centraal figuur uit de organisatie wordt weggetrokken. Erg jammer.

7 november 2015 om 14:03

Nou, goed nieuws: Ajax moet ergens anders kijken. Want als je het artikel goed gelezen zou hebben, zou je weten dat hij Steward op gaat volgen bij Az.

Het is trouwens al weer lang geleden dat Ajax een centraal figuur uit de organisatie bij AZ weg haalde. De laatste schuldige is Psv, dat Gerbrands uit Alkmaar weg lokte.

7 november 2015 om 15:23

En daarvoor Brands als ik goed heb

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren