Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-speler Sivert Mannsverk maakt enorme fout, Jong Oranje profiteert: 1-1

Laatste update:

Sivert Mannsverk heeft Jong Oranje donderdagavond op knullige wijze aan een doelpunt geholpen. In het oefenduel tussen Jong Oranje en Jong Noorwegen leverde de Ajacied de bal zomaar in bij Ruben van Bommel, die daarvan profiteerde: 1-1.

De Noren kenden een droomstart in het Goffertstadion in Nijmegen. Al binnen twee minuten stond het 0-1: Kristian Arnstad zette voor, waarna Seedy Jatta van dichtbij kon binnentikken.

Dat Nederland na achttien minuten weer op gelijke hoogte kwam, was voor een groot deel te danken aan Mannsverk. Hij wilde de bal op zo’n twintig meter van zijn eigen doel naar zijn teamgenoot spelen, maar deed dat veel te zacht.

Van Bommel kon daardoor onderscheppen en wist wel raad met die kans: de speler van AZ zette de 1-1 op het scorebord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zit langzaam in z’n systeem natuurlijk. Geintje 😜

Jong Oranje speelt echt matig. Veel fouten overal.

Fouten maken leer je van, dus hopelijk leert ie vooral veel bij de Noren

21 maart 2024 om 20:58

Taylor leert daar nooit echt van.

21 maart 2024 om 21:06

Knap hoor, punten scoren over de rug van een jongen van twintig die de afgelopen weken gewoon prima en in dienst van het team probeert te spelen.

21 maart 2024 om 21:49

Knap hoor. Een jongen die de afgelopen weken "prima" speelt. De beste man zit al 2.5 jaar bij ajax en laat 0.0 progressie zien. Maar laten we vooral hem blijven verdedigen , net als Rensch. Dit soort types brengen ajax zeker wel terug aan de top!

21 maart 2024 om 22:04

Taylor is bijna 22

22 maart 2024 om 05:04

Ben geen Ajacied, maar dit is gewoon een argument van niets, leeftijd, hierin....

20 jaar en een salaris waartegen je u zegt, dan mag een liefhebber wel oordelen hoor. Geef hem anders zakgeld in plaats van een salaris ha ha

Mannsverk gaat nooit wat worden. Draaicirkel van een DAF en het is nog onbekend wat zijn favoriete been is. De hype heeft in ieder geval wel 1 wedstrijd geduurd.

21 maart 2024 om 23:03

Heeft een goed spelinzicht maar is in alles te traag. Leuk voor de subtop...dus ja, het Ajax van nu, maar niet vd toekomst

Inderdaad een fout van Mannsverk, maar waarom wordt hij daar met een man in zijn rug aangespeeld? Domme keuze van die verdediger.

Die keeper moet hem nooit die bal inspelen, hij kan hem toch echt nergens kwijt? Overigens moet hij zelf ook niet om de bal vragen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren