Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax overwintert in Qatar en kondigt interessant oefenduel aan

Laatste update:

Ajax gaat zich in januari in Qatar voorbereiden op de tweede seizoenshelft. De landskampioen meldt op de website van de club dat het zondag 4 januari vertrekt en dat het een week later, op 11 januari, weer terugkeert. Daags voor vertrek wordt er nog een interessant oefenduel gespeeld.

Ajax zal op zaterdag 10 januari een vriendschappelijke wedstrijd afwerken tegen Schalke 04, de club van Klaas-Jan Huntelaar. Hij maakte in 136 officiële duels voor Ajax 105 doelpunten, voordat hij een miljoenentransfer naar Real Madrid maakte. Huntelaar is inmiddels bezig aan zijn vijfde seizoen bij Schalke en beschikt over een aflopend contract.

Ajax en Schalke delen geen grote historie: in het seizoen 1959/60 troffen de clubs elkaar twee keer vriendschappelijk (3-0 en 1-2 winst voor Ajax) en in seizoen 1968/69 vond de laatste confrontatie plaats. Dit duel, ook vriendschappelijk, eindigde in een 4-2 zege voor Ajax. Tegen Schalke zal Ajax voor het eerst in de shirts van de nieuwe hoofdsponsor Ziggo spelen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan laten we Schalke wel even zien wat voetbal is.

Nee maar prima toch, ik neem aan dat het in Januari niet te heet is daar. Goed voor de naamsbekendheid van Ajax zo een tripje. De faciliteiten zullen wel perfect zijn daar en nog een wedstrijdje tegen Schalke.

Lekker geld verdienen in Quatar en mooi rond die wedstrijd even onderhandelen over de terugkeer van Klaas-Jan Prima tripje

21 november 2014 om 12:16

Wat moet je met Huntelaar? Wat hij bij Schalke krijgt betaald ajax toch niet. En je hebt Milik en bij de belofte loopt Zivkovic het ajaxspel te leren dus dan kan ie volgend seizoen weer niet met het eerste meedoen.

21 november 2014 om 12:19

Het was niet al te serieus bedoeld, vandaar ook smiley erachteraan. Door de opleving van Milik, lijkt het nu inderdaad niet noodzakelijk te zijn. Toch is een terugkeer van spelers als Huntelaar wel mooi.

21 november 2014 om 12:21

@ Kohaku

Ik ben het volledig met je eens, toch is het een dubbel gevoel. Huntelaar zou in de Nederlandse competitie met 15 doelpunten verschil topscoorder worden. Ondertussen zijn de meevoetballende kwaliteiten van hem ook heel veel beter geworden en is hij een type spits dat precies in het profiel van Ajax zou passen. Alleen het salaris, en Milik en Zivkovic zijn weer dingen waarom je zou zeggen dat Ajax het totaal niet moet proberen.

Al met al verwacht ik niet dat Huntelaar binnen 2 jaar terug komt naar NL.

21 november 2014 om 12:25

Met 15 doelpunten verschil? Net zoals bojan er wel even 42 zou inschieten hier, makaay zou wel even topscorer worden. Gewoon nee. Vraagt teveel poen, heeft nauwelijks surplus tov milik want die past beter in het spel en staat een belofte als zivkovic in de weg. Technisch gezien 3 keer nee.

21 november 2014 om 12:31

Huntelaar heeft regelmatig aangegeven dat Ajax echt zijn club is en hij het hier enorm naar zijn zin heeft gehad en dat hij ooit nog wou terugkeren, lijkt mij dat als hij dat echt meent hij wel bereid is om salaris in te leveren.

21 november 2014 om 12:36

fcz_nick

Alsof ik je iets hoor vertellen dat Heitinga gezegd heeft....

21 november 2014 om 12:37

@ Mentalist

Over Bojan ben ik nog steeds van mening dat het jammer is dat ze hem hebben laten vertrekken. Ik had liever gezien dat Sigthorson vertrok dan Bojan. Die jongen is veelal misbruikt op de vleugel wat gewoon zijn positie niet was. Net zoals het met Andersen gebeurden en Eriksen als valse spits. Frank de Boer heeft daar iets teveel een handje van naar mijn idee.

Maar als je Bojan zag op de trainingen, ondanks een gigantische taalbarriere, dan zag je echt wel dat hij gewoon exceptioneel was en is. Zijn eerste aanname was altijd goed, hij draaide altijd goed open en zijn inspeelpass naar zijn teamgenoten was altijd hard en op maat.

Bojan nog een jaar behouden had echt mijn voorkeur gehad. Dit jaar had hij Engels gesproken, de voorbereiding volledig meegedaan. Gewend aan het team, teamgenoten, speelwijze en de trainers.

Bojan word lacherig over gedaan, die jongen heeft met zijn 2 italiaanse clubs een gigantische foute keuze gemaakt helaas. Een barcelona voetballer in Italië neerzetten. Dat werkt niet. Maar iemand die een groter talent was dan Messi in de jeugd, die topscoorder van La Masia is, die 100 wedstrijden in Barcelona 1 speelde. Ik had hem graag nog een seizoen de kans gegeven.

21 november 2014 om 12:39

Alleen heeft Hunter er hier al eens 40+ per seizoen ingelegd (alle competities).

De vraag "wat moet je met Huntelaar" is niet de juiste, want als je nee zegt tegen hem ben je niet goed wijs. De vraag is waarom Schalke hem zou laten gaan en waarom hij zelf zou komen. Met zijn rol en stijl kan hij nog jaren mee op het niveau van Schalke.

21 november 2014 om 12:51

Lol, sommigen hier denken dat Huntelaar vergelijkbaar is met van Persie ofzo, dat is niet het geval, Huntelaar steekt daar echt met kop en schouders bovenuit in niveau.

21 november 2014 om 12:22

Ik denk dat Overmars de reis heeft geboek

21 november 2014 om 13:23

Marc Netto kennende zullen ze wel met de bus gaan.

Overwinteren ze in ieder geval nog ergens

Puur commercieel belang natuurlijk, waarom anders een weekje daarheen?

21 november 2014 om 12:21

Vakantie, beetje chillen.

21 november 2014 om 12:23

@ 75draytonpark

Commercieel prima, maar qua overwinteren ook prima. Een luxe land met goede faciliteiten voor een overwintering. Relatief kort vliegen maar toch vrij ver vandaan bij alle wereld pers die constant op de hielen zit. Al met al een "uithoek" waar je echt aan je selectie kan werken naar mijn idee.

En tja, dat de Qatari geld hebben en dat dit later commercieel kan uitpakken is natuurlijk ene mooie bonus. Als je bedenkt dat ze veel banden hebben met o.a. City en Barcelona is het altijd goed netwerken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren