Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax lijkt Jorge Sánchez te kunnen slijten: concrete interesse in Mexicaan

Laatste update:

De kans lijkt aanzienlijk dat Jorge Sánchez komend seizoen niet meer voor Ajax speelt. De Telegraaf meldt dat de Mexicaan is de belangstelling staat van Botafogo. De Braziliaanse club is voorlopig niet in staat om de vraagprijs van vier miljoen euro op tafel te leggen, waardoor het de rechtsback wil huren met optie tot koop.

Sánchez heeft sinds zijn komst naar de Johan Cruijff ArenA nog geen onuitwisbare indruk kunnen achterlaten. De verdediger kwam in de zomer van 2022 naar Amsterdam en ondertekende toen een contract tot medio 2026. Onder Alfred Schreuder en diens opvolger John Heitinga slaagde hij er niet in voor langere tijd een basisplaats te bemachtigen. De rechterkant van de verdediging bleek een pijnpunt voor Ajax, daar ook alternatief Devyne Rensch geen overtuigend seizoen kende.

Botafogo, de huidige koploper van de Braziliaanse Série A, komt dit seizoen uit in de Copa Libertadores en ziet in Sánchez een belangrijke versterking. Op internationaal vlak staat Sánchez er beter op dan in Nederland. Onlangs kwam de verdediger met zijn land uit op de Gold Cup. Op dat toernooi speelde de aanvallend ingestelde back ieder duel mee. Mexico reikte tot de finale, waarin het dankzij een treffer van Feyenoord-spits Santiago Giménez met 1-0 te sterk was voor Panama. Sánchez heeft net als Edson Álvarez nog vakantie, waardoor hij nog niet bekend is met Ajax-trainer Maurice Steijn.

Sánchez kwam afgelopen seizoen tot 26 wedsstrijden voor Ajax, waarin hij met drie goals en drie assists liet zien aanvallend van waarde te kunnen zijn. Met name in het verdedigende aspect kreeg hij de nodige kritiek te verwerken, net als vrijwel de gehele Ajax-defensie vorig seizoen. De Amsterdammers namen eerder deze zomer met Jurriën Timber en Calvin Bassey al afscheid van twee verdedigers. Ajax blijkt ook in de voorbereiding op komend seizoen verdedigend kwetsbaar te zijn, waardoor Steijn heeft aangegeven minimaal twee nieuwe verdedigers te willen verwelkomen. De Haagse oefenmeester doelde daarbij op het hart van de defensie, maar mogelijk komt er nog wat extra's bij voor de rechterkant indien Sánchez vertrekt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben ik niet rouwig om, matige speler. Hoop wel dat we nog 4 verdedigers over houden 😅

30 juli 2023 om 13:37

Ik hoop dat er nog 4 andere verdedigers bij komen..

30 juli 2023 om 13:56

Waarom moeten er nog spelers bij gaan komen? Is toch een prima elftal zo volgens Svennie ;-) Het is goed dat we de middelmaat slijten maar als we het met jeugdspelers gaan doen had ik liever Bassey en Sanchez nog gehad. Wellicht gaan Berghuis en Klaassen nog naar de zandbak of zo, dan kunnen we straks het halve elftal van Jong-Ajax op gaan stellen. Mooi laatste staaltje van Van der Sar, het aanstellen van Sven. Omg wat een foute zet is dat gebleken zeg. We hebben al voor 70 miljoen verkocht/bespaard en daar pas 8 miljoen van uitgegeven, bizar.

30 juli 2023 om 14:05

Ja Sven bepaald ook dat hij alles weer direct mag herinvesteren. Ik heb het gevoel dat de RvC de hand op de knip houdt en dat het financieel allemaal niet zo rooskleurig is als iedereen denkt.

30 juli 2023 om 14:06

Niet doen. Verkopen of houden. Op deze manier heb je geen ruimte een vervanger te halen en als Botafogo erachter komt dat hij niks kan zit je volgend jaar met hetzelfde probleem -1 jaar contract.

30 juli 2023 om 14:06

Even los van of Svennie wel of niet geschikt is. Wie had van der Sar volgens jou aan moeten stellen dan? Altijd zeuren op van der Sar, maar we weten natuurlijk niet wat de andere opties waren, en óf die er wel waren.

30 juli 2023 om 14:11

Ja Jizzzy, deze conclusie trok ik hier laatst ook al. Een laatste mooi cadeautje van EvdS was ons op te zadelen met een scout zonder netwerk als TD. Echt geweldig en je weet al wat gaat komen. De spelers die we wilden, komen vanwege geen CL niet naar Ajax. Dat excuus wordt dan zeker gebruikt. Maar niet investeren en met een school voetbalteam EL in gaan, betekent volgend jaar hetzelfde probleem. Dit lijkt men zich niet te realiseren.

Of zouden ze weer plannetjes hebben van de beurs te gaan? Ik denk toch het gebrek aan visie bij onze DD

30 juli 2023 om 14:14

Leuke vraag Donnie. Iemand die aleens eerder succes in deze functie heeft gehad en dus kan opbouwen. Niet zomaar een scout uit Duitsland zonder kennis van Ajax en voetbal. Laatste weet ik bij Mislintat niet, maar ik vind dat er nog vrij weinig uit zijn koker komt

30 juli 2023 om 14:30

Ha Hans, kan ik helemaal begrijpen en ik zie de match ook niet met Ajax en Svennie zoals hij hierboven al liefkozend genoemd is.
Maar noem er maar een paar dan: Iemand met kennis van Ajax en voetbal die succes heeft gehad als TD en ook in die functie kan opbouwen.

Er loopt er één met precies die kwaliteiten rond in België, maar verder?

30 juli 2023 om 14:47

Haha thanks Hans, je bent me voor met reageren dus nu hoef ik het ook niet meer zo uitgebreid te doen. Maarre Donnie, zie bovenstaand wat Hans zegt Zo moeilijk was het niet, maar Van der Sar was volledig clueless en dan krijg je dit! Was overigens niet de eerste keer hoor, Hamstra, Schreuder, Heitinga en toen Mislintat. Je zou er bijna een patroon in gaan herkennen, nietwaar?

30 juli 2023 om 14:50

@ Hansje1969 , zoals gewoonlijk ben jij altijd bij voorbaat al aan het zeiken, 2 jaar geleden zeuren over de lengte, dat het centrum van de defensie met de te kleine Timber en Martinez niet kon (uiteindelijk het laagst aantal tegengoals in de clubgeshiedenis, ook in de Champions League)

Sven werkt wel in de juiste volgorde

- 1 ruimte maken in de selectie
- 2 ruimte maken in het salaris huis
- 3 Kapitaal binnen halen om opnieuw te kunnen investeren

Ajax heeft ingezien dat de torenhoge salarissen die Overmars uitgedeeld heeft als een molensteen om hun nek hangt. Mislintat moest dus eerst flink snijden in het salarishuis omdat dat veel te veel op de begroting drukt

Van de loonlijst af t.o.v. de start van het vorige seizoen: Grillitsch (2,2miljoen), Timber (4), Lucca (1), Pierie (0,5), Regeer (0.4), Hansen (0.3), Baas (0.3), Blind (3), Ocampos (4), Stekelenburg (1?) , Tadic (6,5) Bassey (2)

En waarschijnlijk nog Kudus (2 to 3?) Alvarez (2,1) Sanchez (1,6)

Zal al snel zo’n 25 tot 32 Miljoen aan salaris zijn op jaarbasis wat direct een grote invloed op de toekomstige begroting heeft

Dus de komende komende weken is er ruimte om aankopen te doen

30 juli 2023 om 14:58

Ajax werd geklopt door benfica. 0 1 Nunez. En wie werd in de lucht geklopt? Inderdaad,Timber.

30 juli 2023 om 15:10

@donnie
Ik zou zelf alles gedaan hebben om Wim Jonk weer terug te halen. Of hij de functie zelf al zou kunnen invullen weet ik niet. Sar heeft er 14 maanden over gedaan om uiteindelijk bij iemand zonder ervaring terecht te komen.

@summerflower69
Ik was zeker voorstander van het veranderde beleid onder Overmars. CL is voor onze Nederlandse clubs goed te halen, zolang je wel zorgt dat je een goed elftal neerzet (voor Nederlandse begrippen). Ook konden wij daardoor spelers halen die anders onmogelijk waren.

Als ik hier vorig jaar aangaf dat CL voor Ajax een must was, werd ik steeds voor gek verklaard, omdat we nog geld genoeg hadden. Daarom moeten we nu investeren en niet weer die boot van CL missen. Volgend jaar gaat het startgeld ook flink omhoog.

Puinruimen en investeren kan ook parallel lopen. Eerst wachten tot je al die lichtgewichten geloosd hebt, heeft ook geen zin. Alles op alles zetten niet volgend jaar weer die CL te missen

30 juli 2023 om 15:17

@jizzy
Vorig seizoen heel wat geld uitgegeven en wat heeft ons dat gebracht? Een derde plaats en heel veel onrust. En dat laat zich dit seizoen nog gelden.

30 juli 2023 om 15:37

Gelijk hoor Hans, maar we moeten ook niet vergeten dat Ajax nu geen Champions Leaque speelt. Daardoor is het gewoon lastiger om toppers over de streep te trekken.

30 juli 2023 om 16:19

Dan is de vraag nogmaals: wie dan, als het zo makkelijk is? Hans komt ook alleen maar met Wim Jonk (die niet eens aan de eisen van Hans zelf voldoet).

En het enige patroon wat ik herken, is dat mensen gewoon graag op van der Sar zeiken. Allemaal verklaarbare opties die verkeerd uitpakken, maar in eerste instantie prima uit te leggen zijn. Hamstra is aangetrokken als rechterhand van Overmars, om hem wat lucht te geven. Huntelaar, die zou onder de vleugels genomen worden, en dat hij grote beslissingen zou gaan nemen, was natuurlijk nooit de bedoeling, maarja, Ajax fans willen ex-spelers dus voilà. Schreuder?! Ik heb wel 1000 keer voorbij zien komen dat Ajax die moest nemen en tijdens de voorbereiding was het ge-wel-dig. En Mislinat, nee, daar had ik ook direct twijfels bij, maar nogmaals: wie dan?

30 juli 2023 om 13:39

Zoveelste slechte aankoop gebleken. Vreemd genoeg nog beter dan Rensch wat veel zegt. Wat een drama. Tijd dat Lenderink een serieus budget beschikbaar stelt. Dit gaat niks worden zo.

30 juli 2023 om 13:41

Een serieus budget hadden we vorig seizoen ook en dar bleek ook weinig succes.. gaat erom dat je scouting goed is, Feyenoord vorig jaar is daar een voorbeeld van, voor relatief weinig geld toch een paar klappers gehaald door goede scouting en netwerk

30 juli 2023 om 14:01

Maar nu lijkt het hinken op twee gedachten. Vd Boomen gratis is slim, maar Sutalo voor 20 miljoen is meteen weer veel geld. Feyenoord kocht Trauner, Aursnes en Wieffer voor nog geen 3 miljoen totaal. Is ajax dat van plan of wordt de portemonnee serieus getrokken? Ik zie het beleid nu niet zo duidelijk.

30 juli 2023 om 14:04

Waarom is hij beter dan Rensch? Niet dat Rensch zo goed is, maar Sanchez en Ajax is echt weer een mismatch.

30 juli 2023 om 14:07

Omdat Rensch echt bedroevend slecht is? Die lijkt er echt met zijn kop niet bij af en toe. Speelt gigantisch vaak gewoon een tegenstander in of komt op zonder idee.

30 juli 2023 om 14:18

Baardgrasmus. Je hoeft daarin toch ook geen keuze te maken. Je hebt een transfer budget en binnen dat budget moet je een mix halen die optimaal is voor de balans in de selectie om mee te presteren. Daar kunnen dus goedkope buitenkansjes en duurdere toppers zitten. Feyenoord kocht alles heel goedkoop omdat ze met een klein totaalbudget aan de slag moesten. Je ziet nu ook al hun transferuitgsven omhoog gaan nu het budget groter wordt.

30 juli 2023 om 14:22

Sanchez is niet bedroevend slecht? Ik vind Rensch ook niet echt goed, maar nog altijd beter dan Sanchez. Heeft in ieder geval laten zien over meer potentie te beschikken. Nieuwe rechtsback halen dus is de beste optie.

30 juli 2023 om 15:19

Sutalo is volgens velen een goede speler, gezien leeftijd met toekomst en restwaarde. Ik kan dat zelf niet beoordelen. Als je dan Bassey boven verwachting goed verkoopt en Timber, dan moet je voor zo’n speler toch durven investeren lijkt me. Je mag komend seizoen echt even geen derde worden.

30 juli 2023 om 13:46

Wat heb je aan uitlenen? Dan kan je hem er beter bijhouden

30 juli 2023 om 14:00

Met optie tot koop.

30 juli 2023 om 14:16

Zou dan verplichte optie moeten zijn, anders heb je er idd niet veel aan. Maar hoop wel dat het gebeurd, want zie graag een nieuwe back verschijnen.

Hebben ze straks voor de competitie start nog wel 11 spelers over?

30 juli 2023 om 13:35

Het is kiezen tussen twee kwaden maar als je de keuze hebt uit Rensch of Sánchez zou ik voor Rensch kiezen.

30 juli 2023 om 13:57

Ik niet. Die rensche is helemaal verschrikkelijk. Staat steeds verkeerd of hij glijd wel uit. Verdedigend echt een drama

30 juli 2023 om 13:58

Ben wel blij dat er een grote schoonmaak door de selectie gaat. Maar aan de andere kant er komt helemaal niks interessants bij. Timber, Tadic, Alvarez, Kudus, en wellicht nog Bergwijn weg en er blijft helemaal niks meer over. Het kan raar lopen, paar jaar geleden was er geen plek voor spelers als Neres, Tagliafico en Schuurs nu zouden allen direct basisspeler zijn.

30 juli 2023 om 14:03

Sanchez is verdedigend ook heel matig. Kan je beter voor de speler kiezen met meer potentie. Rensch verdedigde tegen Augsburg weer wat geconcentreerder en was daarin foutloos.

30 juli 2023 om 14:17

Zo verkeerd speelde sanchez niet bij de gold cup en heeft wel bepaalde drive die veel spelers niet hebben

30 juli 2023 om 14:25

Tegenstanders: Jamaica, Costa Rica, Panama, Honduras, Haiti en Qatar. Niet verkeerd spelen tegen deze landen lijkt mij niet echt een graadmeter toch?

30 juli 2023 om 14:33

Ik zie de potentie in rensche totaal niet

30 juli 2023 om 14:41

Vorig seizoen zeker niet laten zien, maar als hij het niveau weer haalt van het eerste seizoen heb je er een prima speler aan. Sanchez heeft nooit zo’n niveau aangetikt.

30 juli 2023 om 14:44

Denk dat hij toen meer boven zijn kunnen heeft gepresteerd. Maar we gaan het zien

30 juli 2023 om 14:28

Misschien eens in het VVCS elftal kijken misschien lopen daar nog wat spelers rond.

Tja.. de gok genomen maar hij bleek het niet waar te kunnen maken, toch? Kan gebeuren! Dan maar slijten aan een of andere Braziliaanse club. Of zit er nog een doorstart in voor deze jongen, ajacieden?

30 juli 2023 om 13:35

Staan ruim 1e hoor in Serie A

30 juli 2023 om 13:37

Is al behoorlijk op leeftijd, ik dacht 24/25

Als Botafogo geen 4 miljoen op tafel kan leggen moeten ze misschien even verder kijken en minder hoog in de bomen gaan zitten. Het is geen goede match met Ajax gebleken tot nu toe maar hij is wel een prima international van Mexico. Dan is 4 miljoen een koopje.

30 juli 2023 om 13:43

je moet het selectiebeleid daar niet te serieus nemen hé. Een international, ookal zijn het maar 10 wedstrijden, levert geld op in Europa of de MLS. Handjeklap tussen zaakwaarnemers clubs en nationale bonden zijn daar eerder regel dan uitzondering.

30 juli 2023 om 13:48

Welke Mexicaan zou Sánchez uit de basis kunnen houden bij het nationale team? Ik wil best geloven dat zaakwaarnemers en clubs een dikke vinger in de pap hebben bij de nationale bond maar wel tot op zekere hoogte.

30 juli 2023 om 13:45

Inderdaad, voor slechts 4 miljoen een international ophalen is een goede deal. Ik denk dat deze jonge prima zou functioneren in de middenmoot van Italië of Spanje

30 juli 2023 om 14:02

Als deze jongen bij Ajax al niet mee kan waarom zou hij dat dan wel in de middenmoot van Italië of Spanje kunnen?

30 juli 2023 om 14:21

Omdat daar hele andere dingen van je gevraagd worden dan bij Ajax. Bij Ajax moet je opkomen, een goede voorzet hebben, met ruimte in je rug spelen. Bij een verdedigend ingestelde middenmotor hoeft hij alleen maar zn man uit te schakelen en de bal af te geven. Dat doet hij bij Mexico toch ook redelijk goed

Ajax verkoopt alleen maar en haalt er niks voor terug. Gaat lekker!

30 juli 2023 om 13:51

Eerst aankopen doen en vervolgens de reeds aanwezige spelers niet kunnen kwijtraken, dat zou een goed idee zijn ? , heb je straks een selectie van 40 man

30 juli 2023 om 14:08

Alsof iemand Sanchez gaat missen.
Gooijer is nu al beter dan deze afschuwelijke speler.

Kunnen ze Rensch niet huren en Sanchez gewoon houden ? Zit meer gif in zijn ene been dan in Rensch en denk met vertrouwen ook beter als rechtsback.

30 juli 2023 om 13:42

Tja. Gif zit er misschien wel in, maar dan kan je net zo goed een mierenlokdoosje op RB zetten, want voetballend is het dramatisch

30 juli 2023 om 13:46

Een back moet in eerste instantie kunnen verdedigen,ballen en tegenstanders tegenhouden en daarna mee voetballen,bal afpakken en geven aan spelers die wel wat met een bal kunnen en daar is hij geschikt voor. Rensch is de betere voetballer maar staat altijd verkeerd en te slapen en is een slappe hap

30 juli 2023 om 13:59

Sanchez kan niet zo heel goed verdedigen. Heeft hij vorig seizoen bewezen, vaak instappen als een blind paard. Rensch maakt deze voorbereiding geen slechte indruk, zeker vergeleken met vorig seizoen en heeft gewoon een stuk meer potentie dan Sanchez.

30 juli 2023 om 14:22

Droadnagel. Als je denkt dat backs bij Ajax alleen de bal moet afpakken en inleveren bij speler die er wel wat mee kan dan heb je Ajax met Mazroui en Blind op de backs niet gezien. Backs die doorschuiven naar het middenveld en daarin zeer goed mee kunnen voetballen is bij Ajax een essentieel onderdeel van positiespel. Overigens kunnen zowel Rensch als Sanchez dat niet.

Goeie opruimactie eerlijk gezegd, nu nog Rulli en Bergwijn verkopen en de hele team om Brobbey en Kudus heen bouwen.

30 juli 2023 om 17:47

Niet eens met je team om Brobbey en Kudus heen bouwen, die hebben geen mentaliteit. Maar wel eens met Rulli en Bergwijn verkopen als dat lukt. Alleen dan moet je er wel veel geld voor krijgen en goede vervangers halen. Voor Bassey kregen we onze inleg terug, dat zou ik bij Bergwijn en Rulli ook minimaal willen. Maar voor Bassey is nog geen vervanger gehaald, dat kan niet nog twee keer gebeuren.

Zou het niet erg vinden als het vertrekt voor het juiste bedrag, maar toch heb ik momenteel er meer vertrouwen in dat Sanchez nog een bruikbare speler wordt voor Ajax dan dat Rensch dat wordt.

30 juli 2023 om 13:58

Rensch was afgelopen wedstrijd prima. Verdedigend geen fouten gemaakt en aantal prima onderscheppingen en balvast. Je zag eindelijk een beetje felheid. Is echt wel beter dan Sanchez, die dus alles van alleen zijn felheid moet hebben. Voetballend valt hij zwaar door de mand.

30 juli 2023 om 14:19


@ajax12321
Jorge Sanchez heeft in 1108 minuten(12,3 wedstrijden) verdeeld over 17 wedstrijden 2 goals en 3 assist

Devyne Rensch heet in 2041 minuten(22,7 wedstrijden) verdeeld over 26 wedstrijden 3 goals en 1 assist

Sanchez die bij een nieuwe club een andere speeltijl moet leren, in een nieuw land een nieuwe cultuur en taaleigen moet maken, haalt dus in ongeveer de helft van de tijd hetzelfde aanvallende rendement.

Dus dan ben ik oprecht benieuwd hoe Sanchez precies voetballend door de mand valt maar Rensch blijkbaar niet?

30 juli 2023 om 14:29

Dat is scorebordjournalistiek. Sanchez in het positiespel is echt drama en laat Ajax nou net positiespel willen spelen. Voetballend is veel meer dan goals en assists, daar hoort de hele opbouw bij. Hij heeft veel vaker Ajax in de problemen gebracht dan dat hij heeft bijgedragen aan de winst. Rensch ook hoor vorig seizoen, maar die heeft in ieder geval meer potentie dan Sanchez. Rensch op 18-jarige leeftijd toen 3 goals en 2 assists in 18 eredivisie wedstrijden en was toen voetballend sterk en verdedigend degelijk.

Lijkt me dus duidelijk wie er meer potentie heeft. Sanchez past totaal niet bij Ajax. Maakte wel wat progressie, maar tegen clubs van niveau AZ, Feyenoord, PSV komt hij voetballend en verdedigend zwaar in de problemen. Nieuwe rechtsback zoeken dus.

Maak de huurdersdeal met verplichte koopoptie maar rond. Wat een matige back.

30 juli 2023 om 13:39

Als hij weg is pakt Mislintat misschien EINDELIJK door met nieuwe verdedigers. Een goede centrale en een talentvolle rechtsback, dan zou t zomaar kunnen dat Ajax om de top 2 mee kan doen... Tot nu toe word k wel heel erg moe van de passiviteit van Mislintat...

Op deze speler hoef je niet eens verlies te lijden, al snap ik dat Ajax voor 4 Miljoen hem liever van de loonlijst heeft.

Mexicaans international en je zit al niet ruim in de verdedigers. Ik weet niet of er in de jeugd een goede backup rondloopt maar anders vraag ik me af of het 4mln waard is om hem te verkopen.

Nee joh, of verkopen voor de aankoopprijs met een klein doorverkooppercentage of als back up houden. Hier doe je alleen Botafogo een plezier mee, en misschien Sanchez.

ik zie het niet zitten in deze jonge,dus een klein verlies pakken is ok. echter moeten er wel spelers bij komen achterin.anders houd je niks over.

Vindt onze rechtsbacks allebei matig maar als ik een keuze mocht maken dan had ik liever dat Rensch verkocht werd.
Met Sanchez heb je nog een beetje pit en passie in je elftal.
Nu moet je wel op pad voor een rechtsback want alleen Rensch nee.

Niet verhuren , maar verkopen. En anders houden en nog een kans geven. Wie weet krijgt Steijn deze gozer wel aan de praat. Steijn heeft nog niet eens met hem en Alvarez getraind dus kan hij hem nog niet goed beoordelen toch. Ajax loopt leeg zonder dat er aankopen gedaan worden. Rench is erg blessure gevoelig en niet echt beter als Sanches dus kijk uit wat je doet Minsilat. Straks heb je geen vervanging voor Rench.

Aan inzet geen gebrek bij deze jongen. Hij kan het gewoon nog niet zo goed. Had Rench maar zijn mentaliteit/onverbetenheid.
Zou Ajax een waardige vervanger/gedegen concurrent voor hem en van Rench kunnen strikken, dan zou ik het direct doen.

Houden graag. Heb een paar potjes van Mexico gekeken en zag daar echt een hele andere sanchez. Niet voor niks verkozen tot beste rb van het toernooi.

Die jongen heeft veel meer in zich dan tot nu toe laten zien. Verwacht dat Steijn er meer uit kan halen in ieder geval!

30 juli 2023 om 13:45

is toch geen hoog niveau die Gold Cup?!

30 juli 2023 om 13:55

Niet echt nee. Finale was tegen jawel.. Panama.

30 juli 2023 om 14:31

Landen als Saint Kitts en Nevis, Honduras, Trinidad en Tobago, Martinique, Suriname, Curacao, Granada, etc 17 Edities Concacaf Gold Cup, 9 keer Mexico als winnaar, 7 keer USA als winnaar en 1 keer Canada.... Dat zegt genoeg

Laat me raden, de vervanger van Sanchez zal wel uit Rotterdam-West komen😉

De vervanger zal wel dest worden. Lees net dat barca van dest af wil, maar voor ajax is dit wel een goede speler.

30 juli 2023 om 13:51

Ik vind Dest echt heel erg overschat. Verdedigend nog veel minder dan Rensch zelfs en aanvallend heeft hij alleen een dribbel, maar spelintelligentie heel weinig. Zou hem links laten liggen en een keer een serieuze rechtsback halen.

Je kan niet blijven verkopen als je geen nieuwe spelers haalt hè...

Doen! Gelijk dan een concurrent voor Rensch halen. Dan is de rechtsback hopelijk weer een keer echt goed bezet.

Heb hem een paar keer in actie gezien tijdens de Gold Cup en deed het daar prima. Werd zelfs uitgeroepen tot beste rechtsback van het toernooi en is bij Mexico gewoon een hele gewaardeerde kracht. Ajax zit nou niet bepaald in een luxepositie qua verdedigers dus zou hem gewoon een 2e kans geven.

30 juli 2023 om 13:54

Het verschil in beeldvorming tussen Sanchez en Rensch is enorm. Bij Sanchez alleen maar bakken met kritiek, daar waar onze zo vaak falende Rensch redelijk gespaard blijft. Nou, duizendkeer liever Sanchez dan Rensch. Maar wij zullen wel blijven zitten met die laatste. Nog minder concurrentie, en kan Suzan weer handenwrijvend de volgende meevaller bijschrijven. Gaat goed zo, mevrouw!

30 juli 2023 om 14:07

Ik weet niet of je het door hebt, maar er zijn ontzettend veel mensen die liever Sanchez zien puur omdat hij lekker hard werkt. En natuurlijk trekken ze een rechtsback aan als hij gaat.

30 juli 2023 om 14:12

Ja, want werken is een vies woord voor Rensch. Die showt liever zichzelf dan hard werken.

30 juli 2023 om 14:14

Hier op VZ krijgt Rensch iedere wedstrijd anders bakken kritiek. Net als Taylor maakt het niet uit hoe ze spelen maar worden ze standaard als pispaaltje gebruikt.

Moet wel zeggen dat het vaak mensen zijn die andere clubs aanhangen en waarschijnlijk niet alles zien. Daar ligt ook meteen de verklaring dat Sanchez meer kritiek krijgt onder de Ajax fans. Sanchez is eigenlijk in alles minder als Rensch maar omdat het vaak wat lomp en onbehouden is lijkt het alsof hij veel inzet heeft.

30 juli 2023 om 14:24

Het is andersom. Sanchez is in alles minder slecht dan Rensch....

30 juli 2023 om 14:36

Jij ziet echt wat je wil zien he. XD

In alles minder dan Sanchez haha. Niet dat Rensch zo goed is maar hoe kan je nou Sanchez zo erg verdedigen en het enige argument die ik ooit heb gehoord is hard werken. Als je dat alleen hoeft te kunnen gaat het scouten heel makkelijk worden.

30 juli 2023 om 17:52

Sanchez en Rensch zijn allebei matig, Sanchez werkt harder maar kan echt niet goed genoeg voetballen. Rensch is wat sterker aan de bal en wat minder wild, maar is wat slapjes. Klaar. Maar Rensch is wel een speler met meer potentie voor Ajax

30 juli 2023 om 18:52

In Rensch zie ik geen enkele potentie. Is al een hele tijd bezig er te komen, maar zal nooit een topper worden. Laat staan een dragende kracht van wat Ajax moet nastreven....

Willen ze Rensch niet? Houden wij Sanchez. De minder slechte optie. Verschil? Sanchez heeft pit.

30 juli 2023 om 13:54

Je vergeet alleen te benoemen dat Sanchez niet zo goed kan voetballen. Rensch is daarin een stuk beter. Met alleen pit red je het ook niet, nu hopelijk straks ruimte om een goede rechtsback te halen.

30 juli 2023 om 13:55



Rensch en goed voetbal zijn twee verschillende werelden....

30 juli 2023 om 14:09

In ieder geval voetballend een stuk beter dan Sanchez, dat valt moeilijk te ontkennen.

30 juli 2023 om 14:25

Ook dat klopt niet. Sanchez was vorig seizoen af en toe aanvallend uitstekend op dreef. Zelfs nog eens uitgeroepen tot man of the match. Dus wel goed blijven duiden!

30 juli 2023 om 14:38

Hij speelde aanvallend 1 goede wedstrijd waarin hij een goal en een assist had tegen Emmen. Verder aanvallend zwaar ondermaats en met name opbouwend.

30 juli 2023 om 15:47

We zijn het bijna eens! Maar niet helemaal;-))

Met rensch haal je het 😑 , beter hou je deze binnenboord.. we hebben nu amper wat lopen

Huren met optie tot koop heb je weinig aan. Kan je hem beter behouden. Alleen direct verkopen heeft nut…

Mist Ajax niets aan, direct verkopen!!

Zie geen probleem in verhuur
Maar wel hoe het verder moet de 11 die er nu in het veld wandelen word het waarschijnlijk volgend seizoen de keuken divisie

Lekker man, gewoon verkopen en dan Olaf Lindenbergh, Wiellaert en Bulykin er voor terug halen.. wat zijn ze in hemelsnaam aan het doen bij Ajax er zit nergens een idee achter.

30 juli 2023 om 14:11

Hier zou juist een idee achter zitten. Kan je een keer een geschikte rechtsback halen hopelijk, want Sanchez is dat niet. Rensch is ook geen topniveau.

Sanchez weg niet rouwig om. Maar alleen maar verkopen wel. Mislintat veel praatjes maar weinig actie voorlopig, ben nog niet echt fan van hem als TD.

30 juli 2023 om 14:28

Schreef het in een andere post: You're always window shopping but never stopping to buy. Dat is onze vriend Mislintat. Waar andere clubs her en der prima buitenkansjes blijven binnenhalen. ligt Sven te snurken op zijn strandstoel. Straks even wakker maken wanneer de bal rolt om het echie;-)))

Alleen maar nieuws van verkopen bij Ajax. Geen enkele speler erbij. Dan gaan straks ook nog Alvarez en Kudus weg, hou je helemaal niks fatsoenlijks over. Wat een beleid....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren