Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-huurling Mikautadze scoort opnieuw en bezorgt FC Metz cruciale zege

Laatste update:

Georges Mikautadze was zondagmiddag goud waard voor FC Metz. De huurling van Ajax benutte in de eerste helft een strafschop en tekende zo voor het winnende doelpunt tegen hekkensluiter Clermont Foot: 1-0. Metz staat dankzij de zege op 23 punten is nu nog maar 2 punten verwijderd van de veilige vijftiende plaats. Clermont, dat zeventien punten heeft, lijkt de eerste degradant te worden.

Bijzonderheden:


Voor zowel Metz als Clermont was het een cruciale ontmoeting in de strijd tegen degradatie. De
blijdschap was dan ook groot in Stade Saint-Symphorien toen Metz een strafschop kreeg na een overtreding van Andy Pelmard in de zestien. Mikautadze pakte zijn verantwoordelijkheid en deponeerde de bal in het midden van het doel: 1-0.

Clermont was in de tweede helft tot tweemaal toe dicht bij de gelijkmaker, maar Cheick Konaté en Grejohn Kyei wisten Metz-goalie Alexandre Oukidja uiteindelijk niet te passeren. Zo boekt Metz een cruciale zege in de strijd tegen degradatie. Mikautadze verkeert momenteel in topvorm voor Metz. De Georgiër scoorde in de voorgaande duels met FC Nantes (0-2 zege) en Olympique Lyon (1-2 nederlaag) ook eenmaal. Tegen Nantes leverde Mikautadze bovendien ook een assist.

Mikautadze kan aan het einde van het seizoen definitief worden overgenomen van Ajax. De clubs hebben een koopoptie van naar verluidt tien miljoen euro afgesproken in de huurovereenkomst. Het is echter de vraag of het relatief bescheiden Metz dat bedrag kan en wil betalen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi, En nu snel verkopen nu hij nog in bloed vorm verkeerd!

Blijf er bij dar die geen eerlijke kanse gekregen heeft onder Steijn. Dit is echt een hele goeie CAM/CA. De perfecte speler om Brobbey zou je zeggen. Is in 11 wedstrijden bij 8 goal betrokken. 5 goals 3 assist. En dat bij een degradatie kandidaat.

10 maart 2024 om 17:42

Met hem nu om brobbey heen ipv hlynsson had ik wel graag willen zien. Maurice Steijn heeft veel kapot gemaakt, Heerenveen weet niet waar ze aan beginnen.

10 maart 2024 om 21:45

Hoezo Steijn heeft hem kapot gemaakt? Schip stelde hem ook niet op. En de nieuwe leiding heeft hem verhuurd. De paar keer dat hij wel meedeed was het een luie donder die niets deed.

Dit is gewoon een speler die niet bij Ajax past. Dat kan gewoon. Alleen die gekke Duitser had dat vooraf moeten zien.

10 maart 2024 om 18:23

Kort geheugen? Als hij speelde deed hij geen reet. Beetje proberen te truken maar verder deed ie helemaal niks. Verdedigen, ho maar. Lopen, geen meter teveel.

En dan Steijn de schuld geven 😆

10 maart 2024 om 18:45

Het is dus geen Cam/ca maar gewoon een diepe spits in een countersysteem..

kwalitatief gezien een prima speler. Hij leek erop dat hij bij Ajax niet kon aarden, iets wat we bij Ocampos ook zagen. Dat gebeurt wel vaker in voetbal

10 maart 2024 om 18:15

Komt natuurlijk ook omdat hij niet in een gevestigd team terecht kwam dat hem kon opvangen, maar al die spelers daar als een soort vreemdenlegioen aankwamen.

De grap is dat Mikautadze in het systeem dat nu gespeeld wordt een stuk beter tot zijn recht zou komen. Veel beter in dit systeem dan Akpom. Het is natuurlijk makkelijk praten achteraf, maar je had hem er nu prima bij kunnen hebben.

Had ik je ook kunnen voorspellen

Mikautadze was voetballend altijd al beter geweest dan Akpom. Dat zag je ook al in die bekerwedstrijd. Daar scoorde Akpom wel maar dat is alles wat hij doet. Aan de bal is Akpom dramatisch. Mikautadze had je nu prima kunnen gebruiken om Brobbey. Hlynsson speelt daar nu maar dat is echt niks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren