Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax geeft verguisde back toestemming om te onderhandelen met Italianen

Laatste update:

Het is duidelijk dat Nicolai Boilesen geen toekomst meer heeft bij Ajax en mogelijk nemen de Amsterdammers snel afscheid van de verguisde linksback. Vorige week werd al bekend dat Genoa belangstelling zou hebben en volgens De Telegraaf heeft Boilesen inmiddels toestemming gekregen om met de Italiaanse middenmoter te praten over een mogelijke samenwerking.

/

De 23-jarige Boilesen is al naar Genua afgereisd, wat lijkt te betekenen dat Ajax verwacht dat het wel een akkoord kan bereiken met Genoa over een transfersom. Eerder deze zomer vertrok overigens ook Niklas Moisander al van Ajax naar de stad in Noordwest-Italië; hij tekende een contract bij Sampdoria, die andere club uit Genua.

Boilesen droeg in het afgelopen seizoen nog vaak de aanvoerdersband om zijn arm, maar is dit voetbaljaar vervangen door Mitchell Dijks. De Deen beschikt nog over een contract voor een jaar en Ajax zegt dat hij niet wil bijtekenen, terwijl Boilesen claimt dat hij helemaal geen aanbieding heeft ontvangen. Hoe dan ook: de Amsterdammers willen de verdediger nu graag verkopen.

Genoa zou een mooie club zijn voor Nicolai Boilesen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
11 augustus 2015 om 07:38

Wat zijn een hoop Ajacieden toch kort door de bocht. Toen Dijks mocht vertrekken ging de vlag uit want hij was 'niveautje Nac.' Boilesen was een veel groter talent. Ik heb me prima vermaakt met het teruglezen van de berichten op ajax showtime. Een jaar later zijn de rollen omgedraaid en zijn het dezelfde mensen met een keihard oordeel, maar dan 180 graden de andere kant op.

Edit: mijn reactie was gericht aan een nogal kort-door-de-bocht-boilesen-basher.

11 augustus 2015 om 07:48

Sja, en dat kan natuurlijk niet he, van mening veranderen. Boilesen was toen een groter talent, en dijks bakte er niet veel van. Dijks heeft zich goed ontwikkeld, terwijl Boilesen alleen maar achteruit lijkt te gaan. En dit resulteert in mensen die voor dijks kiezen ipv Boilesen, raar he.

11 augustus 2015 om 07:49

Een jaar later kan er ook heel wat gebeurd zijn! Jij had natuurlijk verwacht dat dijks, boilessen voorbij zou streven? ! Want dat is wel duidelijk het geval geweest, boilessen heeft vorig jaar niets laten zien en dijks heeft zich juist goed ontwikkeld. Dit had echt niemand aan zien komen, zelfs de mensen van ajax niet. Dus dat jij je daar nu mee vermaakt, vind ik een beetje hypocriet omdat je dit zelf ook echt niet aan hebt zien komen.

11 augustus 2015 om 08:07

Ja je hoopt nu natuurlijk dat dijks dit vast gaat houden en niet dat hij in de winter niks meer van kan haha.

11 augustus 2015 om 09:01

@bram; dat had denk ik niemand verwacht. Daarom laat ik me ook iets genuanceerder uit dan de gemiddelde 'fan'. Inclusief nuance kun je nog steeds een goed onderbouwde mening hebben, daar ontbreekt het nogal eens aan.
Een beetje zoals de mannen van VI. Vermakelijk, maar inhoudelijk niet serieus te nemen. Zonde, want de mannen die aanschuiven hebben er echt verstand van.

11 augustus 2015 om 09:21

En het grootste verschil tussen Nico en Dijks is zelfkennis en zelfkritiek.
Idem dito met Blind destijds, hij wist het van zichzelf...
Blind en Dijks zijn gewoon spelers die er alles aan doen op zichzelf te verbeteren.
Boilesen denkt dat hij de messias is van dit Ajax, de ervaren rot...

Jammer dat Boilesen nooit meer die vorm van zijn eerste seizoen heeft teruggevonden. Veel pech gehad met z'n blessures en vorig seizoen gewoon dramatisch gespeeld.

Als Ajax de kans krijgt om nog een leuk bedrag voor hem te vangen, moeten ze dat zeker doen. Hoop voor Boilesen dat ie weer opbloeit bij Genua, maar ik heb sterk m'n twijfels.

11 augustus 2015 om 11:42

Waardeloze voetballer en waardeloze mentaliteit. Een blind paard.

11 augustus 2015 om 12:12

en vorig jaar vondt je het nog een van de betere spelers van ajax

12 augustus 2015 om 11:31

Als Boilesen vorig jaar een van de betere spelers was, wil ik niet weten hoe slecht de rest dan was..

11 augustus 2015 om 12:59

Toen had hij vooral mooie aanvallende rushes, maar was toen ook al verdedigend onzeker. Had gehoopt dat hij zich daarin nog zou ontwikkelen, maar mede door blessures heeft hij geen stappen meer gemaakt. Genoa vind ik nog een heel behoorlijke club voor hem!

Wauw van alle competities waar hij kan belanden is dit zijn slechtste optie. Hij heeft absoluut de kwaliteiten niet om in Italië te slagen als verdediger. Beter naar een laagvlieger in Denemarken en dan hopen dat zijn directe concurrent het laat afweten. Eigenlijk zie ik weinig toekomst voor deze jongen, buitensporig vaak en lang geblesseerd en mentaal een behoorlijke plaat voor zijn kop. Een coach die desondanks zoveel vertrouwen in hem heeft als De Boer treft hij nooit meer ergens.

11 augustus 2015 om 08:19

Inderdaad. Maar ik denk dat z'n zaakwaarnemer puur naar aanbiedingen kijkt waar hij het maximale salaris eruit kan halen. Mocht hij nu naar Denemarken gaan kan hij max 3 tot 5 ton verdienen terwijl hij bij Genoa waarschijnlijk rond een miljoen verdient. Als hij bij Genoa flopt kan hij altijd nog naar Denemarken.

23 jaar al 300 eredivisie wedstrijden gespeeld voor Ajax, deze jongen verdient een topclub.
Het blijkt maar weer,ajax is een opleidclub.
Spelers kan je niet houden tot hun 25/26e om een Europees waardig team op te bouwen.

11 augustus 2015 om 08:30

Hij heeft 73 eredivisie wedstrijden gespeeld voor Ajax.. Dus weet niet hoe je bij 300 komt??

11 augustus 2015 om 10:25

300 wedstrijden, lol.

11 augustus 2015 om 14:04

Zegt een Feyenoorder die allemaal de blaren op hun handjes en piemeltje fappen over hun eigen jeugdopleiding. Ondertussen speelden er de afgelopen 5 jaar meer ex-Ajacieden dan bij W2 en PEC bij elkaar..

Van (beste Feyenoord speler ooit) Johan Cruijff, Wim Jansen en Martin van Geel, via Vejinovic en Basacikoglu tot Vermeer en Hahn.. Ajax leid zelfs op voor Feyenoord.. Ik denk dat jullie maar beter het sarcastische snaveltje kunnen houden, denk je zelf niet?

Elke club, behalve Ajax, is een mooie club voor hem . Hij heeft geen positieve ontwikkeling doorgemaakt en is gewoon slechter geworden het afgelopen jaar...

Helaas heeft hij na zijn blessure nooit meer zijn status als zeer groot talent met een enorme potentie waar kunnen maken. Zit al wel erg lang bij Ajax, dus een andere omgeving kan wellicht helpen. Gun hem deze stap.

Misschien dat Emanuelson dan toch een contract voorstel krijgt? Zou mooi zijn als extra optie op de gehele linkerkant.

Die foto van hem met de aanvoerdersband om van Ajax doet nog altijd pijn. Bizar dat hij zo is gedaald in niveau, maar zal vast met de blessures te maken hebben.

11 augustus 2015 om 12:14

mocht ajax deze jongen goed begeleid hebben was het een topper geworden. ik denk dat de schuld bij ajax ligt en niet zo zeer bij hem. als je ziet hoe slecht de talenten zich ontwikkelen dan kan dat geen toeval zijn.

11 augustus 2015 om 14:08

Ja man, die matige Blind, Eriksen, Verthongen, Cillessen, El Ghazi, Bazoer, en Sinkgraven.. Lichtende voorbeelden, toch? O, wacht ff...

11 augustus 2015 om 16:01

.cillessen was al op niveau toen hij bij ajax kwam
. Bazoer is opgeleid bij Psv
. Blind is een mattige voetballer maar heeft geluk gehad met Lvg
.sinkgraven is door heereveen opgeleid en moet het bij ajax nog bewijzen
. El Ghazi is overschat
.eriksen en verthongen zijn inderdaad goede voetballers geworden.

dus als je het een beetje bekijkt met alle andere talenten erbij begeleid ajax 1 op de 7a8 talenten goed en de rest totaal niet.

Wilde je verder nog wat zeggen trodat ???

11 augustus 2015 om 16:22

Je haalt waarschijnlijk opleiden en begeleiden door elkaar, maar dat maakt niet uit Jeroen de Groot.

Dus Cillessen is nu even goed als toen hij van NEC kwam? Jaja... Als Bazoer is opgeleid bij Psv, waarom zegt hij dan zelf nu bij Ajax de afgelopen 2 jaar echt stappen heeft gemaakt en dingen heeft geleerd? Blind was Gouden Schoen winnaar, wat bedoel je dan met overschat? Dat Clasie, Wijnaldum e.d. ook matige spelers zijn? Dat jij Blind niet goed vindt is jouw mening. Maar afgaande op de cijfers, statistieken en de kenners kunnen we hem rustig een topper noemen. En iedereen ziet nu al dat Sinkgraven stappen heeft gemaakt t.o.v. afgelopen half seizoen.

Over El-Ghazi kunnen we nog geen uitspraak doen. Heeft goede momenten afgewisseld met verschrikkelijke, maar dat deden Vertonghen en Eriksen maar ook Ozbiliz en Ebecilio ook op die leeftijd. Dat kan nog alle kanten op.

Genoa is wel een wanbetaler. Groningen heeft nog altijd tonnen tegoed voor de verkoop van Granqvist.

11 augustus 2015 om 12:14

niet waar Groningen heeft zich toen der tijd vergist in de afspraken

Grappig voor iemand die continu staat te slapen als het om verdedigen gaat, naar het land trekt waar verdedigen is verheven tot kunst...

Technisch gezien een goede speler, maar (nu nog) veel te naïef voor een linksback. Als een blinde het middenveld inlopen met alle risico's van dien waren bij hem geen uitzondering.

Ik ben daarom ook blij dat hij gaat vertrekken. Niet dat ik hem een slechte speler vind, want in potentie is hij een klasse beter dan Dijks. Dijks lijkt zich alleen beter te beseffen dat een verdediger in eerste instantie zijn man moet uitschakelen.

Het zou mij overigens niet verbazen als hij het daar uiteindelijk goed gaat doen. Dat blinde opkomen zullen ze er snel uitslaan en als ze je ergens kunnen leren wat verdedigen is het daar wel.

het is toch en beetje het ajax beleid. een jaar goed of juist slecht doen en daar wordt je beoordeeld. ik heb het gevoel dat de scouting van ajax heel matig is want de wisseling van wacht op de back positie was te overzien. verder denk ik dat ajax dit jaar het heel moeilijk gaat krijgen ze hebben dan wel van az gewonnen maar achterin is het gewoon een verdediging waar een heracles niet aan onderdoet en ze mogen blij zijn met Cillessen. de aanvoerder is zwaar overschat en ook voorin moet het nog maar blijken dat het gaat draaien. als ze de top 3 halen mogen ze in hun handjes klappen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren