Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax doet talent (18) contractvoorstel; buitenlandse clubs willen toeslaan

Laatste update:

Ajax heeft Oualid Agougil een nieuw contractvoorstel gedaan, zo meldt Fabrizio Romano. De achttienjarige middenvelder beschikt over een aflopend contract, maar de Amsterdammers willen dus graag met hem door.

Volgens de transfermarktexpert hebben er door de ‘interne problemen’ die er op dit moment spelen bij de Amsterdammers nog geen vergevorde gesprekken plaatsgevonden tussen Agougil en Ajax.


Agougil maakte in 2019 de overstap van de jeugdopleiding van NAC Breda naar Ajax. In april 2023 debuteerde de middenvelder in het betaald voetbal, toen hij als invaller binnen de lijnen kwam tijdens het gewonnen competitieduel met VVV-Venlo (0-1).

Het bleef voor Agougil het afgelopen seizoen bij die ene invalbeurt. Deze jaargang is hij een van de steunpilaren in de ploeg van trainer Dave Vos. De linkspoot kwam al tot 30 officiële duels, waarvan 18 als basisspeler.

Ajax heeft Agougil een contractaanbieding gedaan, maar door de bestuurlijke chaos zijn de gesprekken over het verlengen van zijn aflopende verbintenis momenteel op een laag pitje komen te staan.

De hoofdstedelingen moeten echter haast maken, willen ze Agougil langer aan zich binden. De jeugdinternational van Nederland Onder 19 kan volgens Romano ook rekenen op concrete belangstelling van verschillende clubs.

Vanuit Italië hebben Frosinone en Udinese interesse, terwijl het Belgische Royal Antwerp FC Agougil komende zomer eveneens transfervrij hoopt over te nemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De zaakwaarnemer zet er een beetje spoed achter via Fabrizio maar eigenlijk zegt deze jongen dus dat hij heel graag wil blijven, helaas voor hem is voetbal op dit moment maar bijzaak in Amsterdam.

Zal niet het grootste talent zijn als je de clubs leest die interesse hebben.

12 april 2024 om 11:32

Ik vind het inderdaad geen bijzondere speler, misschien onderkant ED, maar dat is het wel denk ik.

12 april 2024 om 12:23

Dit is dezelfde fout die men met bijv VVD, Dallinga en v de Ven heeft gemaakt. Te snel beoordelen en later achter de oren krabben. Ik zeg niet dat deze jongen bij voorbaat een topper is, maar interesse van soort clubs zegt niet zoveel over daadwerkelijke potentie.

12 april 2024 om 14:35

Maar je zult ooit een selectie moeten maken. Je kunt moeilijk iedere speler behouden tot dat ze oud zijn

12 april 2024 om 14:51

Snap niet waarom van de ven in dat rijtje staat. Die is gewoon opgeleid bij Volendam en heeft besloten om de overstap naar Duitsland te maken in plaats van een stap te zetten in de Eredivisie. Feyenoord had volgens mij interesse om hem over te nemen. Dallinga was gegokt en uiteindelijk verloren, want Postema werd als een groter talent gezien. Daarnaast had Groningen nog Strand Larsen lopen.

12 april 2024 om 12:35

Ik vind hem juist een van de grotere talenten in Jong momenteel. Misschien zegt dat meer over de rest dan over hem. Maar ik zie zeker wel wat in hem. Uiteraard zal heel veel afhangen van of- en hoe hij zich gaat ontwikkelen. Maar dat weet je nooit van tevoren.

Het zijn nou niet de meest spraakmakende clubs die interesse tonen.

Ik ken deze jongen niet maar hopelijk maakt hij voor zijn sportieve carrière de verstandige keuze te blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren