Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-coach John van ‘t Schip meldt zich op Instagram: ‘Niets is wat het lijkt’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor John van 't Schip, die zich met een cryptische boodschap meldt op Instagram.

De hoofdtrainer van Ajax heeft dinsdag een enigszins bijzondere post gedeeld op Instagram. Van 't Schip plaatste een foto waarop hijzelf te zien is, coachend tijdens een duel in de Johan Cruijff ArenA, met daarbij een bijzondere tekst.

"Niets is wat het lijkt", schrijft de oefenmeester. "Eén van de grootste uitdagingen in het leven is het doorbreken van patronen. Met opgeheven hoofd durven een ander pad te kiezen." De tekst wordt vergezeld door drie emoji's van een kruis, refererend aan de drie kruisen van de stad Amsterdam.

Mogelijk doelt Van 't Schip met 'het doorbreken van patronen' op de systeemwissel die hij onlangs doorvoerde bij Ajax. In het verloren duel met AZ (2-0) en de gewonnen wedstrijden tegen FC Utrecht (2-0) traden de Amsterdammers aan in een opstelling met vijf verdedigers. Traditiegetrouw speelt Ajax normaliter in een 4-3-3-formatie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat jonge profvoetballers dit soort quasi doordachte teksten op social media zetten om interessante te doen wisten we al, maar gaan nu ook de volwassen trainers beginnen met cryptische boodschappen? Heb dit fenomeen nooit begrepen.

5 maart 2024 om 17:44

Krijg een beetje Ziyech gevoel bij deze post en dat is geen compliment als het over social media gedrag gaat 😂

5 maart 2024 om 17:46

En na een reeks van matige wedstrijden en nu een keer een overwinning voelt het een beetje als zo'n speler die na een vormdip een keer scoort en dan zijn vinger op de mond legt.

5 maart 2024 om 18:25

Krijg inderdaad een Promes vibe (al is die ook niet zo jong meer). Maar die meldt zich ook regelmatig met dergelijke teksten op sociale media na elk punt van kritiek.

5 maart 2024 om 18:38

Vind het nog meer bijzonder dat het ook nog eens nieuwswaardigs wordt bevonden, dat zelfs de auteur van dit artikel niet precies weet waar de tekst op slaat, en hoogstens speculeert.

Denk eerder dat dit met de hele discussie van vorige week te maken heeft over het trainen en 3 dagen vrij geven. Na de wedstrijd zag je ook dat Brobbey hem iets in zijn oor fluisterde en dat ze beiden hard moesten lachen. En innde interviews daarna waren ze ook beide vrij cynisch en cryptisch in hun antwoorden mbt het trainen en presteren.

5 maart 2024 om 18:51

Ik denk dat hij ook op het 5-4-1 systeem doelt

Kan niet wachten tot we weer een Ajax-waardige coach hebben. En nee ik heb het niet over het Ajax-DNA

Ik denk zelf dat, met de terugkerende kandidaten, John de mol uiteindelijk blijkt te zijn.

Nog een week en dan weten we het.

5 maart 2024 om 19:56

Hahaha niets is wat het lijkt... Krijgen we dan een vrijstelling voor de test en executie tegen Aston Villa?

Ah John is motivational speaker en heeft ook een cursus NLP coaching gedaan. Nou hopelijk zorgt onze John dat Josip en Jorrel komende wedstrijd goed geaard zijn en hun innerlijke rust hebben gevonden, en dan bedoel ik: rust aan de bal en inzicht in de buitenspellijnen. Voorlopig staan we met opgeheven hoofd kansloos vijfde en op de rand van uitschakeling in de Conference League. Wat dat betreft kan ik als fan ook wel een cursus mindfulness en meditatie gebruiken voor elke wedstrijd.

Zou John ook allemaal van die leuke tegeltjes in zijn keuken hebben met dit soort teksten? Zat dingen zijn wat ze lijken John, neem een gevulde koek.

5 maart 2024 om 21:33

Voetbal van Ajax is ook wat het lijkt: ondermaats.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren