Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Ajax biedt talent contract aan na belangstelling van Twente en buitenland’

Laatste update:

Ajax wil Jeffrey de Lange in Amsterdam houden. De talentvolle keeper van Onder-19 staat in de belangstelling van FC Twente en heeft een driejarig contract aangeboden gekregen bij zijn huidige club. Dat meldt Ajax Showtime vrijdag. Ook clubs uit binnen- en buitenland hebben een oogje op de sluitpost.

Het is vooralsnog onbekend of De Lange akkoord gaat met de aanbieding, die hem tot 2020 bij Ajax zal houden. Naar verluidt heeft FC Twente zich al gemeld voor de keeper. Wanneer hij besluit niet te tekenen, kan De Lange transfervrij overstappen naar een andere club.

De jeugdinternational is de eerste keeper van Ajax Onder-19, traint regelmatig mee met het eerste elftal en zat meerdere malen op de bank bij Jong Ajax. Dit seizoen hield hij elf wedstrijden op rij zijn doel schoon.

Jeffrey de Lange wordt over een paar jaar de nieuwe eerste keeper van Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste talent tussen de palen wat we hebben tot Ruijgrok (u16), als hij blijft hopelijk volgens seizoen eerste keeper van Jong Ajax. Heeft dit seizoen iets van 16(? Iemand bevestig of ontken ) clean sheets neergezet. Hopelijk blijft hij en doen we afstand van middelmaat als Alblas na dit seizoen. Ook hopen dat die Poolse keeper goed blijkt te zijn.

7 april 2017 om 15:03

De zoon van Van der Sar keept toch ook in de jeugd? Hoe doet hij het dan?

Niet zo goed. Mag na dit seizoen weg vgm en verwacht niet dat Ajax hem een contract aanbiedt

7 april 2017 om 15:36

Zal Ajax na dit jaar verlaten, Joe van der Sar heet hij. Komt gewoon te kort, is niets mis mee maar is geen plek voor hem bij Jong Ajax en volgend jaar kan hij geen jeugdvoetbal meer spelen.

7 april 2017 om 16:13

Ik las een aantal jaren geleden dat Mickey van den Hart ook een super talent was, maar die blundert er bijna wekelijks op los bij FC Zwolle.

7 april 2017 om 16:33

Het is natuurlijk altijd afwachten hoe ze zich doorontwikkelen. In de jeugd was hij beter dan zijn leeftijdsgenoten, maar heeft sindsdien te weinig stappen gemaakt om de plek van Cillesen in te nemen.

7 april 2017 om 16:53

Niets moeilijkers dan keepers inschatten schijnt, Onana schutterde ook vaker in Jong Ajax en staat er nu ook. Naar mijn mening is de Lange gewoon de beste keeper in de 2 jaren om hem heen ( muv Onana )

Waarom pas een contract voorschotelen als het contract al ten einde loopt en er interesse is?
Ik zou zeggen: hou je contract maar. Waardering ver te zoeken

7 april 2017 om 15:26

Klopt. En dat voor een van de grootste keeperstalenten van ajax. Zoals wolter al zei het beste talent dat er rondloopt tot je bij de o16 aankomt. Zou dus de eerste moeten zijn die in aanmerking komt als opvolger van onana. Die mag je wel iets beter behandelen...

7 april 2017 om 15:39

Denk dat het probleem het het enorme aantal keepers dat we onder contract hebben staan. De Alblasjes, de Groothuizentjes en Van Bladeren van deze wereld komen gewoon te kort maar hebben wel een contract, ook hebben ze een keeper uit Polen gehaald die volgend seizoen aansluit. Er zullen een paar keepers vertrekken en dan is er ruimte voor deze De Lange, had van mij ook al een stukje eerder geregeld kunnen worden.

7 april 2017 om 16:16

Maar het is natuurlijk ook weer niet zo dat het salaris van deze keepers zo extreem op de begroting drukken. Zeker als Ajax zijnde mag je er vanuit gaan dat de beste spelers worden vastgelegd en de rest mag vertrekken. Ken deze speler zelf overigens niet maar hij lijkt op basis van de berichten over meer potentie te beschikken dan Alblas, vd Sar en Groothuizen.

7 april 2017 om 16:54

We hadden vorig seizoen iets van 9 keepers onder contract, dat willen ze nu voorkomen. Alle beetjes drukken uiteindelijk toch erin mee.

7 april 2017 om 18:06

Precies en voor sommige jongens is het dan misschien gewoon beter om het ergens anders te proberen. Een seizoen lang niet spelen schiet niemand wat mee op.

7 april 2017 om 15:37

Dan ga je er van uit dat het een feit is dat Ajax dit contract aanbiedt vanwege de interesse van buiten. Dat lijkt me buitengewoon onwaarschijnlijk. Zijn contract loopt gewoon af. Het komt heel vaak voor dat er pas aan het eind besloten wordt of er een nieuw contract wordt gegeven. Dus het nieuwe contract en de interesse van andere clubs hoeven helemaal niets met elkaar te maken hebben.

Ik zie hem wel vertrekken. Dat ze hem zo laat pas aan aanbieding doen plus het feit dat hij in de Youth League op de reservebank plaats moest nemen zal hem niet veel vertrouwen bieden vanuit de clubleiding.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren