Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aissati: ‘Uit Nederland heb ik niets gehoord, om eerlijk te zijn’

Laatste update:
/

Ismaïl Aissati kwam in Nederland uit voor PSV, FC Twente, Ajax en Vitesse, maar trok in de zomer van 2012 weg uit de Eredivisie. Na een seizoen bij Antalyaspor in Turkije pikte Terek Grozny hem op en bij de Premjer Liga-club heeft de middenvelder het naar zijn zin. Hij ligt nog een paar maanden vast bij Terek en zou er graag langer blijven: hij wacht af hij er uitkomt met Terek in de gesprekken die nu gaande zijn.

“Ik heb nu nog ongeveer zes maanden te gaan met mijn huidige contract”, vertelt de 27-jarige Aissati aan Goal. “We zijn momenteel met elkaar in gesprek en ik heb het hier naar mijn zin, net als mijn gezin. Maar je weet nooit hoe het loopt in de toekomst”, aldus Aissati, die daarmee een slag om de arm houdt. Dat doet hij niet omdat er al wat speelt, althans: niet iets vanuit Nederland.

“Nee, uit Nederland heb ik niets gehoord, om eerlijk te zijn. Ik ben ook niet het type dat te koop gaat lopen met aanbiedingen vanuit andere landen. Als ik een aanbieding krijg die honderd procent goed is voor zowel mij als mijn gezin, dan zeg ik daar ‘ja’ op. Maar verder praat ik liever niet over dergelijke zaken”, aldus Aissati. In dienst van Terek Grozny speelde hij tot op heden 54 duels in de Russische competitie: hij scoorde één keer.

Zou jij Ismaïl Aissati graag nog eens terugzien op de Nederlandse velden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

27 jaar al.... de tijd vliegt mensen. Ik wist nog hoe goed hij was op 16/17 jarige leeftijd. In mijn ogen groter talent dan Afellay. Jammer dat het nooit wat is geworden met Aisatti. Ik gun hem het beste.

26 januari 2016 om 10:51

Aissati na de wedstrijd tegen Milan voor de camera. Dat was mooie tv.

26 januari 2016 om 10:54

En hoe hij pirlo overklaste in die wedstrijd.

26 januari 2016 om 11:50

Inderdaad. Jammer dat die wedstrijd meteen t hoogtepunt uit z'n carrière was.

26 januari 2016 om 13:54

Die wedstrijd zeg, man man man, krijg er nog steeds kippenvel van. Zonde hoe het is gelopen, maar gelukkig heeft hij het wel naar zijn zin daar.

26 januari 2016 om 18:37

Waarom is het volgens jou nooit wat geworden met hem? Gaan we dat zeggen over elke speler die niet de top haalt?

Ik denk dat meeste clubs zijn salaris niet kunnen betalen. Daarbij hebben de topclubs hem niet nodig. Ik las dat Ramselaar onderweg is naar PSV, misschien kan Utrecht hem goed gebruiken.

26 januari 2016 om 10:31

Ramselaar blijft nog wel een paar seizoenen hoor dat kan ik je garanderen

26 januari 2016 om 11:47

Paar seizoenen zou ik niet zeker van zijn. Als hij zo doorgaat heb je mazzel als hij het volgende seizoen nog helemaal speelt. Je hebt gezien hoe snel het bij Strootman en Mertens ging bijvoorbeeld.

26 januari 2016 om 12:23

dat zal kunnen maar daar geloof ik niet in en als hij gaat is dat tegen de hoofdprijs aangezien vseumeren hem nog minimaal een a twee jaar bij utrecht wil houden .
daarbij komt dat hij net zijn contract verlengd heeft en utrecht niet hoeft te verkopen.
dus word hij verkocht houd de club er een hoop geld aan over aangezien hij uit de jeugdopleiding komt en niets gekost heeft.
en word hij niet verkocht hebben wij gewoon een talent ala sneyder waar we voorlopig goed mee uit de voeten kunnen.

Goh, Aissati, die voetbalde immers ook nog.

zooooo die was ik even vergeten. zo jammer van deze voetballer, ik vond hem zo goed. ik dacht zelfs dat dit een groter talent was dan afellay. echt apart hoe zijn carriere zon wending heeft kunnen nemen

Die speelde op 16 jarige leeftijd gewoon pirlo zoek.
Wat een talent was dat!!

Zou Aissati misschien een aanwinst voor de club uit zijn geboortestad zijn? FC Utrecht heb ik het dan over!

26 januari 2016 om 12:02

Dacht ik ook meteen aan maar zijn salaris zal wel ver boven het plafond van Utrecht zijn. Zou samen met Ayoub en Ramselaar wel aardig middenveld werden.

26 januari 2016 om 12:28

die kunnen wij nooit betalen we hebben een salarisplafond van 2,5 ton hij verdiend min het 4 dubbele nu.

Vergeten voetballer die volgens mij 3 miljoen per jaar netto pakt .kan straks nog lekker op de pleintjes voetballen als hij een jaartje of 33 is.

Vorige sommige talenten een voorbeeld hoe goed je ookbent als je jong speler dat je niet echt onvloed hebt op de toekoms. Was abnormaal goed s tiener barca wou hem in tijd van rjkqard he graag maar hij wou toe niet werd beste speler van ek -21 terwijl die 16 of 17 was e. Die ek was hot waren veel goeie spelers aanwezig waren

Dit is nu een voorbeeld van een voetballer die in Nederlands ie gebleven en uiteindelijk niet aan de volwachtingen heeft voldoen. Als hij op zijn 18de naar barca was gegaan had hij nu voor veel mooiere clubs kunnen spelen.

26 januari 2016 om 22:20

*voldaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren