Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aimar kiest voor avontuur en wordt bestbetaalde speler ooit in Maleisië

Laatste update:
/

Pablo Aimar vertrok bij Benfica en hintte naar een terugkeer naar zijn vaderland, maar de Argentijn gaat nog een nieuw avontuur aan. Aimar heeft een tweejarig contract getekend bij Johor Darul Takzim en wordt daarmee een van de grootste namen die ooit in de nationale competitie van Maleisië heeft gespeeld. In de verbintenis zit nog een optie voor een extra jaar.

Het is niet bekend wat de 33-jarige Aimar gaat verdienen, maar Johor maakt wel bekend dat de middenvelder 'de bestbetaalde buitenlandse speler ooit in het Maleisische voetbal' wordt. Johor eindigde vorig seizoen als derde in Maleisië en wil met Aimar een gooi doen naar de landstitel.

Aimar speelde in zijn loopbaan voor River Plate, Valencia, Real Zaragoza en Benfica en kwam tot 52 interlands voor de Argentijnse nationale ploeg. Hij maakte in 2002 en 2006 de WK's in Zuid-Korea/Japan en Duitsland mee en maakte acht doelpunten voor zijn vaderland. Vorig seizoen kwam Aimar niet verder dan dertien invalbeurten voor Benfica.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
14 september 2013 om 13:22

Wat is het geweldig om een voetballer te zijn zeg. Je reist de halve wereld door en verdiend daarnaast miljoenen..

Ik geef hem groot gelijk, hij is ook niet de jongste meer. Nog even een paar jaar cashen en dan lekker terug naar Argentinië om af te bouwen met familie om je heen.

Echt bizar dat deze speler na zijn periode in Valencia nooit in de absolute top heeft gespeeld.

14 september 2013 om 17:14

Aimar was geen speler voor de top, qua kwaliteit zeker wel, maar qua instelling en levensstijl niet. kansen heeft hij daar genoeg voor gehad. hij moet de ster in het team zijn en lekker kunnen 'spelen' dan is hij op zn best!

Prachtige voetballer dit, ik had echt genoten van hem op tijdens de kwartfinales die Chelsea speelden tegen Benfica twee jaar terug. Straalt zoveel klasse uit, zelfs Messi kijkt naar hem op.

Droom van elk mens toch? (als je een 'net niet' voetballer bent) en het in zulke mooie landen (het land zelf) mag voetballen.

14 september 2013 om 12:24

Aimar een net niet voetballer noemen getuigt wel van weinig voetbalverstand, weinig voetballers met zo'n goed inzicht en techniek.

14 september 2013 om 12:49

Net niet voetballer? Haha...

14 september 2013 om 13:23

Aimar net niet voetballer?? Jij hebt zeker een net-niet verstand!!

14 september 2013 om 14:07

Net niet voetballer?
Je kijkt nog maar 1 jaar voetbal zeker?
Als je hem zag bij Valencia!
Genieten was dat!

14 september 2013 om 14:48

Jammer dat er geen duimpjes meer omlaag zijn.

Ik was er een paar jaar geleden nog van overtuigd dat hij iets toe zou kunnen voegen aan de nationale ploeg. Jammer dat hij nooit de absolute top heeft gehaald, want het is echt een schitterende voetballer.

Jammer had hem graag weer gezien in het shirt van River, mooie uitdaging wel voor een op en top prof die nooit klaagde.

Een geniale voetballer die zo onderschat is door alles en iedereen.

Ik ga z'n gejuich missen, waarbij hij z'n kop krabt LOL

14 september 2013 om 13:42

Inderdaad zijn trademark gejuich ook altijd met de fifa games

Ongelooflijk deze stylist had nog een paar jaar bij een goede club kunnen spelen.. Ik had verwacht dat hij terug zou keren naar zijn oude liefde River Plate.

14 september 2013 om 12:49

Hij heb al afgebouwd bij benfica, het is op maleisie eerder gewoon met pensioen gaan!

Schitterende aanvallende middenvelder deze man. Had altijd zoveel flair in zijn spel, nu nog steeds overigens. Vind het nog steeds een beetje raar dat hij en Vicente, na die goede periode bij Valencia, nooit een stapje hogerop zijn gegaan (al wilde Vicente volgens mij gewoon bij Valencia blijven, no matter what).

Had hem liever nog een jaartje op de Europese velden gezien. Nu gaat hij helaas cashen in Maleisië, maar na zo'n carrière verdient hij het wel om dat te doen.

Kijk er niet raar van op, is al een 30'er en heeft een mooie carrière gehad en een prachtige staat van dienst opgebouwd. Laat die jongen lekker cashen daar.

Geweldige en mooie voetballer was dit altijd. Briljante techniek, ontzettend veel swing en plezier straalde hij uit. Helaas was hij extreem blessuregevoelig en had hij totaal geen loopvermogen, kracht en inzet. Daarnaast snap ik de stap naar Maleisië niet echt. Heel veel zal hij niet verdienen, de absolute sterspeler uit Maleisië verdient 'maar' rond de 3ton op jaarbasis. Aimar zal daar echt niet veel boven zitten. Daarnaast vinden Maleisiërs nationaal voetbal totaal niet interessant. Engels voetbal en cricket zijn daar populair. Ook snap ik zijn stap naar Johor niet. Naar mijn mening één van de vervelendste plekken in Maleisië. Ga dan naar Kuala Lumpur, noordwest of noordoost Maleisië, zowel qua cultuur als leven een stuk fijner.

Aimar was/is echt een geweldige speler. Ik geef hem groot gelijk om nu lekker een paar jaar te cashen.

Ik gun hem zijn centjes, als hij ze krijgt, maar toch vind ik het eeuwig zonde dat spelers met verder prachtige carrière naar dit soort clubs gaan. Dat besmet voor eeuwig hun reputatie en wat ze achterlaten.

Vergelijk:
Rijkaard: Ajax - Zaragoza - Milan - Ajax (geweldig, de cirkel is rond)
Thuram: Monaco - Parma - Juventus - Barcelona (heel mooi)
Shearer: Southampton - Blackburn - Newcastle (prachtig in zijn eenvoud)

Met:
Batistuta: Newell's - River - Boca - Fiorentina - Roma - Inter (indrukwekkend lijstje, tot: ) - Al Arabi (nou ja!)
Kanouté: Lyon - West Ham - Spurs - Sevilla (prachtig tot hier, en dan opeens: ) - Beijing Guoan (wat?!)
Aimar: River - Valencia - Zaragoza - Benfica (zeer mooi, en dan: ) - Johor Darul Taksim (huh?!!)

Het ziet er gewoon niet uit.

Totaal overschat, heeft nooit gebracht wat men van hem verwacht heeft. Daarom ging hij ook weg bij Valencia.

Als je een lijstje maakt met alle salarissen van alle clubs dan ziet het er wel weer leuker uit!

14 september 2013 om 14:43

Haha, ik snap je punt. Maar toch, het is alsof je een prachtige lijst kunt maken van de leuke vrouwen met wie je ooit naar bed bent geweest en er staat één afschuwelijk lelijke ouwe heks op, omdat ze jou er € 300 voor heeft gegeven om haar een keer een beurt te geven. Dat vlekje kun je niet weghalen, het besmet de hele lijst. Je kunt er niet trots op zijn, de grens is overschreden, het blazoen is geschonden.

Een van mijn favoriete spelers ooit, echt onderschat. Ik begrijp dan ook totaal niet waarom hij nooit voor een absolute topclub heeft gespeeld. Liet voor Benfica ook zien dat hij tegen wereld spelers het middenveld kon domineren met zijn techniek en visie.

Ondanks zijn leeftijd denk ik dat hij nog steeds van grote waarde kan zijn voor een grote club in Europa maar ik begrijp zijn keuze wel.

Misschien bedoeld hij een

14 september 2013 om 14:50

Mobiele versie is nou ook niet echt sterk hier. Heb ik dit weer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren